Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 28
Raspunsuri - Pagina 8
maraki spune:
Am uitat sa scriu : da facusem si in luna cu pricina injectia asta...facusem doua si ti-am spus ca a doua liniuta NU se vedea DECAT daca aveam foarte multa imaginatie...La tine Cata sant sigura ca esti GRAVIDUTZA
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
utocatalina spune:
Antonia, Iepurica, Alexia 27, Maraki, Felicity, RaluD, Mishulina va mutumesc pentru suport, din suflet, daca voi credeti ca sunt pronuntate liniile si ca nu ar fi de la sarcina chimica, incep sa-mi recapat si eu speranta...Doamne ajuta!!!!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata
Alé spune:
Cata sa cad lesinata aici si mai multe nu! Testele tale sunt muuult mai pozitive decit ale mele...
Am rascolit interentul si la un Pregnyl de 5000 zice sa astepti 10 zile. Si cum tu esti in 11, sa fie intr-un ceas bun.
Drumul la Medsana il stii, ca m-ai tot trimis pe mine. Io zic ca maine la 19.30 stam amindoua si pazim faxu'. Si tu pentru siguranta, ar trebui sa faci doua teste la interval de o zi, doua, sa vedem daca nivelul BHCG creste.
Mi-e frica sa ma bucur foarte tare ca stii cum sint si eu... Cind o fi definitiv, ne imbatam! Cu suc!
Am niste emotii pentru tine... asa mai uit si io de ale mele. Apropo, io am fost in seara asta la medsana, ca sa nu mia alerg maine dimineata prin aglomeratie.
Si pentru clarificare: HCG = human chorio gonadotropina, iar testul beta HCG precizeaza nivleul cantitiv al hormonului. Deci Choragon sau pregnul sint acelasi lucru.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Infertilitate cauze necunoscute | Alé
Mishulina spune:
Cata,sper ca mai faci unul maine ca stau ca pe jar si vreau sa aflu daca-s "matusica" de bebel pana intru in spital...poate se ia( nu spitalul)
Ina
utocatalina spune:
Ale esti mare..bine ca te-ai dus...eu parca nu cred nici acum pentru mine...ca tu stii ...sunt abia in ziua 25...mai am 3 pina vineri cind ar trebui sa-mi vina...nu ma duc la Medsana decit daca-mi intirzie...pina atunci sper si eu ce sa fac! Si ma rog ca maine seara sa ai rezultatul clar pozitiv de la Medsana...oricum te prind eu de dimineata si mai smulg niste sfaturi bune de la tine!
Cafeluta
Cata
utocatalina spune:
Mishulina fi linistita...o sa va tin la curent cu ficare pas...de maine sau de joi...
Cafeluta
Cata
Mishulina spune:
Cata si mai rezisti trei zile? Pai tu esti mare....eu cred ca m-as
Ale,trebuie neaparat sa ne spui....eu am mare nevoie de o veste buna...
Ina
utocatalina spune:
Mishulina pai zic sa nu arunc banii pe fereastra, daca abia ziua de vineri este punct de reper...scuza-mi scepticismul, dar mai bine sa ma insel eu si voi toate sa aveti dreptate!
Cafeluta
Cata
Mishulina spune:
Cata ai dreptate ,dar eu stiu cum e sa "fierbi in suc propriu" macinata de indoieli. Iti tin pumnii orice decizie ai lua si vreau sa fi sigura(cand se va putea)ca sa ma pot bucura si eu pentru tine....Pana vin eu din spital cred ca afli sigur! Doamne,ce o sa ma fac trei zile fara voi?
Ina
Laura Ioana spune:
Cata, testele sunt ffff pozitive(stiu ptc am avut si eu parte de cateva). Poti sa incepi sa. Eu asa cred, ca esti deja. Te felicit si te pup.
Laura