Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 28

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Am uitat sa va zic...nu curge nimic...am avut un mucus maron, dar foarte putin, dar acum nu mai am nimic!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Ale unde esti cu rezultatul testului?????

Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna seara tuturor. Am lipsit cam mult din decor,vreo 2 saptamani, si vad ca berzele alea multe pe care le-am vazut in cuiburi in drumul spre casa gasisera la cine sa se cuibareasca..

Cata , ma bucur mult pt tine, si sper din toata inima sa te linistesti vineri, adica sa fie SIGUR ! si felicitari ! si multa sanatate celorlalte proaspete gravidutze !

Eu m-am calmat,la ultimul CM, Cata a avut dreptate, mi-a intarziat 4 zile de stress si nervi, acum astept din nou sa vina urmatorul CM, caci intre am pierdut trenul, dupa cum presupuneam. Cu plecarea de Pasti, n-am apucat sa facem nimic, decat dupa ziua ovulatiei ; am primit un test de ovulatie pe baza de saliva, in care te uiti ca la microscop, si am apucat sa vad cu 2 zile inainte de nunta ca incepuse sa dau semne, si imediat dupa nunta, a2a zi cand l-am facut din nou, zero absolut....asa ca mi-am luat gandul.
Mi-am zis ca nu ma mai stresez si nu-mi mai fac nervi, ca nu iese nimic.Nici macar la programare nu m-am dus, ca eram cu 4 zile inainte de CM.
Ma gandesc sa ma duc si eu la dra mea si sa-i cer o monitorizare, ca altfel, cum naiba sa aflu si eu cand ovulez pe partea "interesanta" , adica stanga?!

Hai c-am scris de-am obosit..si pe voi . Da' scuzati-mi avantul, e asa un aer de primavara-vara (contrar vremii) pe-aici, ca nu pot fi decat optimista !

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna, fetele.
Am vesti foarte proaste. Eu ma retrag din cursa mamicilor de ianuarie.
Rezultatul testului de singe a fost 2,72, adica negativ, limitele de negativitate fiind 0-5...

No comment.

N-am vrut sa va tin pe jar, dar pt a scapa de stres, am plecat de acasa si am venit abia acum.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Infertilitate cauze necunoscute | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ale, ufff ce rau imi pare!!!! Nu mai inteleg nimic! Ai patit ca Ariadna! Nu inteleg de ce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Dar poate... pana nu iti vine cm, eu tot mai sper...

Mergi la inceput

Ale nici eu nu pot crede nici acum...cum este posibil...toate semnele le-ai avut si le ai...si nici macar ciclu nu ti-a venit si esti in ziua 33...uffff....sunt alaturi de tine si am emotii si mai mari pentru mine acum...iar eu sunt abia in ziua 26...ma duc sa ma culc...si maine va zic cum iese testul pe care il voi face la prima ora! Noapte buna!Andicu baga minitorizare luna asta!

Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Dumnezeule, Ale, n-am cuvinte...nu pot decât să-mi imaginez prin ce treci, știu cum m-aș simți eu în locul tău... Offff
Cata, te rog, ține liniuța aia acolo! Cât vă iubesc eu pe voi, fetelor, tot mai mult mi-ar plăcea să vă văd la mămici.
[pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ale,imi pare tare rau pt tine, e greu sa accepti asa ceva cand toate simptomele alea iti dau sperante ! Sunt alaturi de tine si sper sa fii fericita cat mai curand...eu as zice data viitoare!

Cata , sa stii ca am emotii pt tine; da Doamne sa fie un "bebel pentru roscatel" !

pe toata lumea si maine o zi usoara la "scarbici" .

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ooofff Ale imi pare rau,testul ala din ce cauza a iesit pozitiv? E ciudat rau ce se intampla! Maine sun la clinica si poate ma duc sa imi fac si eu testul HCG...ori alba, ori neagra ,macar sa stiu ! Sant cam suparata pt ca am fost la farmacie si nu au vrut sa imi dea Utrogestan fara reteta de la medic
Cata tin pumnii maine dimineata cand faci testul

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput