Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 28

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Acum am priceput abia...Lauricipani eu sunt dusa rau...pe bune...rau de tot...iarta-ma...nu mai sunt eu...dar o sa incerc sa-mi revin...ce bine ca s-a contrazis pina si marele T...

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Cata, cel putin ai sunat sa-ntrebi de mucusul maro? Trebuie sa iei Utrogestan! Bine ca ai intzeles faza, dar nu te mai stresa ca nu trebuie sa faci prostioare. Este fffff posibil sa fie de la implantare dar trebuie sa fi precauta. Si sa nu uiti de NoSpa!
Pup

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Cata, fetelor, nu ca as vrea sa spulber sperante, dar... si eu am avut 2 stropi de mucus maroniu in ziua 9 dupa pregnyl(5000) si am sperat ca e implantarea, dar nu a fost sa fie. Acu, e drept, eu nu am facut vreun test pina in ziua 13. Sincera sa fiu sint convinsa ca nu mi-ar fi iesit asa pozitiv ca la Cata.

Monica
Aspiranta (azi nu) optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetelor va multumesc pt felicitari dar eu am mari retineri deocamdata
Catalina ai mai vazut ceva cand ai fost la toaleta? Sper sa fi fost semnul de implantare
Ale cred ca a luat rezultatul HCG-ului,astept vesti bune

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetelor,

va citesc de ceva vreme si sunteti cu toate nemaipomenite, va doresc la toate copilasi sanatosi cit mai curind posibil.

As vrea tare mult sa-mi spuneti, voi de care termometru folositi pentru masuarea temperaturii locale?si cit trebuie sa dureze masurarea??dar oral?

Multumesc tare mult pentru raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Emily, bine ai venit, și îți urăm staționare minimă. Temperatura bazală se ia dimineața, de preferat la aceeași oră, cu un termometru bazal (digital)(Găsești la farmacie)și el te atenționează când să verifici. Temperatura poți să o iei vaginal sau oral (caz în care este puțin mai mică)

Fetele, spuneți-mi și mie please, a mai avut vreuna din voi semne prin burtică ca la ciclu dar cu 8 zile înainte să vină rușii? Eu am avut toată ziua așa, plus durerea de mijloc, plus sânii mai sensibili, iar eu aștept nemernicii cam pe 20-21!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Alexia eu am semne de o saptamana.Am avut dureri de burta, intepaturi la ovare,dureri de mijloc,balonare...Multe gravidutze au spus ca au avut dureri ca si cum le-ar veni CM si uite ca erau deja
Iti doresc sa iasa cu okisori luna asta

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Ia te uita, lipseste si omul o zi si se lasa cu surprize.... placute, ce mai!!!!

Cata feelingul meu pentru tine nu a fost degeaba luna asta! Esti mamica, iubita mea, testele tale sunt super-pozivie, dar iti inteleg si indoiala (de care vei scapa in cateva zile). Eu spun ca o meriti cu varf si indesat si imi imaginez momentul in care ii vei arata bb-ului tau testele si ii vei povesti cum si-a anuntat prezenta...
Pana iti mai revii tu cu optimismul iti fac galerie si ... te astept la carma cum ai promis. Si tine loc Mishulinei chiar langa tine.

Maraki sa inteleg ca te-ai molipsit si tu? Bravo din suflet si felicitari!!!

Ale, Florinini va asteapta listuta de mamici de Ianuarie-Februarie!!

Tania & Punctuletz 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Maraki, ai dreptate, am auzit și eu cazuri; și multe. Dar mi-e teamă că-i totuși prea devreme să-și facă bb simțită prezența, mai ales că ouțul nici n-a avut timp să se implanteze săracu. Tare mi-e mie că-i cu ruși. Am mai sperat eu și altădată...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor am mai facut un test...Disapot...e palida rau liniuta a2-a....nu se vede ca ieri...dar bine macar ca se vede...maine dimineata mai fac unul...va pup pe toate!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput