Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 28
Raspunsuri - Pagina 10
adelamaria spune:
Cata, sunt alaturi de tine cu gandul, cu sufletul! N-am sa pot intelege niciodata de ce oamenii care isi doresc atat de mult un bebe il primesc de la Doamne-Doamne atat de greu, dupa atatea incercari! Iar altii...off, nu e corect!!!
Dar azi sa nu ne intristam! Va astept cu vesti bune pe tine si pe Ale si pe cine mai vrea sa treaca la gravidute!
Florini, si pentru tine am o imbratisare si iti doresc sarcina usoara si sa fii fericita alaturi de puiul tau!
Si ca sa va dau si ultimele vesti despre mine...Dupa ce m-am plans acu o zi-doua ca pauza mucus egg-white, suprise! Aseara cine credeti ca ma "vizita"? Cam anemic fata de alte luni, dar a fost...in 10 mai in loc de 8 mai, dar a fost...Acum am o intrebare: daca se presupune ca am ovulat mai tarziu, asta inseamna ca si CM va intarzia?
Pupici si multe ganduri (si teste) pozitive!
adelamaria spune:
Scuze Florinini, ti-am scris gresit numele...Mea culpa! Dar urarile sunt din suflet
Alexia27 spune:
Neața fetele frumoasele și o zi mult mai frumoasă decât ce e afară.
Cata, Ale, am mare încredere în voi, fetele. Hai că totul este bine. Am eu așa, un feeling. Și apropo de feeling, temp azi 5 DPO a scăzut cu o liniuță, mijlocul mă doare de 2 zile și sânul stâng și el. Și cum e prea devreme să mă gândesc la un , nu poate să fie altceva decât semn de ruși. Asta e. Poate luna viitoare vă îndurați să mă trageți și pe mine după voi în bărcuță
utocatalina spune:
Florinini mercic mult pentru tot, dar eu mai am o mie de indoieli si pina nu trec si de ziua de vineri fara rusi...orice se poate intimpla...ma bucur pentru tine si sper ca bebe strumf sa il vezi la eco ca sta cumintel in burtica ta...si de la Ale astept azi sa aud de un test de singe pozitiv...cit mai repede...Adelamaria scumpa adauga la ziua ovulatiei 14 zile de DPO, asa au majoritatea femeilor, si-ti da ziua cind ar trebui sa-ti vina..Alexia 26 sper ca feelingul sa devina realitate...sa dea Domnul!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata
monica_b spune:
Cata, si eu zic ca alea ale tale sint teste pozitive-pozitive. Eu am facut testul in ziua 13 dupa pregnyl si era categoric negativ. Nu am vazut a doua liniuta nici in lumina, nici sub spot, nicaieri... Mai "pozitive" imi iesisera testele din lunile fara ovulatie. Iar bHcg-ul facut in aceeasi zi.... 0.95!!
Deci inteapa-te cu incredere, ca sa fii 100% sigura (eu acum sint 90% sigura ca o sa te rotunjesti). Felicitari!
Monica
Aspiranta (azi nu) optimista
maria_alexia spune:
Florinini, Ale, Cata - BRAVO !!!!!!
Parca ma vad pe mine acum ... hmmm, sunt 3 sapt. deja ??? !
Nu-mi venea sa-mi cred ochilor liniutele (si inca eram prin ziua ...34!), la echo evident ca nu s-a vazut nimic... Entuziasm ioc, mi-a luat zile bune sa realizez ca minunea s-a intamplat, in sfarsit! Mai ales aca nu aveam nici simptome de nici un fel, au aparut de-abia dupa ce am implinit 5 sapt.
Felicitari , sa aveti cat mai curand certitudinea ca sunteti , sa fiti sanatoase si voi si sambureii mici si sa aveti grija de voi!
Cine urmeaza acum la rand, Maraki cumva ?
toate fetele dragi de aici , sa vi se implineasca visul cat mai curand!
Catalina spune:
Buna fetele,
Cata, mor de emotie pentru dumneatale!! Sa vii cu vesti bune ca altfel ... Hai, ai grija de tine si asteptam vesti de la excelent in sus.
Despre mine, cam tot aia, am re-inceput Ova-Mit luna aceasta, si in ziua 12 (adica luni) merg la echo. Deci, nimica nou. Sunt mai cuminte si imi iau temp la aceeasi ora
Va tin la curent, succes si Doamne ajuta tuturor
Catalina
utocatalina spune:
Monica te asteptam sa-ti dai cu parerea..deci zici ca ziua 11 de DPO nu este prea devreme pentru pregnylul de 5000 u.i.???? Zici tu asta?? Tu ce cantitate de pregnyl ai facut cind ti-a iesit negativ in ziua 13 DPO? Sa indraznesc sa sper ca ma voi rotunji?? Maria Alexia mercic, dar eu sunt inca circumspecta...sper totusi!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata
lauricipani spune:
Eeeee, lipseste omul putzin si uite ce vede!!!
O GRAMADA DE GRAVIDUTZE! BRAVO FETELE!!! CATA, FLORININI, ALE
FELICITARI SI SA AVETI GRIJA DE BURTICI!!!
Cata, tu esti cam ticaloasa pentru ca ai schimbat parola de pe fertility si nu am putut sa te vizualizez. Te prind io la cotitura? sau...esti dragutza sa mi-o trimiti
acum o intrebare importanta: in data de 2 mai incepe sa curga cate putzin maro. Continua (cu Utrogestan) pana in data de 6 mai dimineata cand incepe rosu. IO IN A CATA ZI SUNT AZI??? Am fost la monitorizare si mi-a spus ca am deja un folicul de 13 mm pe ovarul drept si endometru de 5,5mm insa mie sangerarea s-a oprit ieri dimineata.
Va rog daca stiti voi sa calculati in ce zi sunt ca ...io azi... cam grea de cerebel!
pup toate fetele frumoase.
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici