Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 28

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Cata, io cand am facut Pregnyl 10.000 UI in ziua 25 nu mai aveam nici urma!!! Nu stiu daca-ti mai aduci aminte dar am facut teste in fiecare zi dupa Pregnyl ca sa vad cum scade. La acel moment insa nu mi-a dat nimeni importanta si n-am mai continuat sa scriu.
Oricum, pentru linistea ta ar fi mai bine sa mai astepti cateva zile. Nu te stresa, nu face bine la bb! Fara contact si alte prosti care ar putea sa creeze contractii. Poti deja sa iei NoSpa cate 2/zi pentru orice eventualitate ca rau nu face.

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Lauricipani ti-am dat un pm...hai ca esti tare..nu stiu in ce zi esti..dar ai un folicul mare oricum..pentru perioada asta...Chi sper ca vineri sa ma pot bucura si eu!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata fetelor! Am intrat cu sufletul la gura sa aflu noutati!
Ale,abia astept rezultatul de diseara ca sa ma pot bucura ca lumea!
Cata,imi vine sa sar in sus de bucurie pentru tine dar cand te vad asa circumspecta(destul de normal,dealtfel) prefer sa astept "dead-line" -un ca sa ne ...
Eu nu am reusit sa-l sun pe T aseara si acum fac "raie" pe langa telefon pana pe la 12 cand sper sa dau de el!Am inima cat un puricel(cam cat trebuia sa o aiba puiul meu la ora sata daca era sa fie..) Chiar ma gandeam ieri ca acum ar fi fost poate timpul sa merg la echo sa vad Puiul ,nu la laparo sa vad de ce nu pot avea Pui...
Offf,poate oi trece eu si de asta....

Ina

Mergi la inceput

Ina hai fi barbata...tu stii ca eu am zis..luna asta ori la bal ori la spital...deci bebe sau laparo..ce-o fi om vedea..o sa ne vina rindul la toate...sunt singura...iar scepticismul meu iertati-l...n-am ce-mi face! Nu inca...

Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

mishulina draga..hai nu plange . O sa trecem si noi celelalte fete ramase aici cu bine peste toate..eu asa as vrea sa sper si sa cred desi inca stau foarte prost cu moralulsi sunt doar in ziua 3 a CM.
Eu nu pot sa cred ca Doamen Doamne nu o sa ne ajute si pe noi sa avem bebeul mult dorit.Valabil si tie Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Cata al tau sotior a vazut testele?Eu zic sa te bucuri ca la cat de pozitive sunt numai bebeu poate sa fie acolo!
Mishulina,Cristinna,Iepurila si toate celelate fete o sa vedeti voi ca in curand apareti si voi cu emotii sa ne anuntati teste cu 2 liniutze.

Mergi la inceput

Cora sotul le-a vazut testele ieri...si a vazut liniutele...dar asteapta sa fiu eu sigura!

Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Cata, ce ma bucur, acum am citit... Testele tale sunt foarte pozitive, ale mele erau mult mai slabe, chiar si la 16 zile DPO. Felicitari!!!
Ai grija de tine si de bebe, ca de-acum incepe partea frumoasa!
Laurici, vreau sa vorbesc cu tine, sper sa nu mai dispari.

Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Medeea, aici sunt pui, nu plec nicaieri!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Va pentru pumnisorii stransi! M-am prostit acu' la batraneata si parca mi-e mai frica decat la celelalte,dar stiu ca trec din ce in ce mai greu prin ele si mai ales prin anestezia generala..
Cata,sceptica sau nu, si eu cred ca as fi la fel in locul tau,dupa atata asteptare.Lasa ca sa vezi ca va fi bine,parca vad ca voi vorbi cu 2 cand ma intorc...

Ina

Mergi la inceput