Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 28

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna fetelorhaideti sa va spun noutatile mele! Aseara mi-am adus aminte ca de fapt eu am mai facut un choragon acum o saptamana marti....atat de distrata sant incat uitasem Am facut aseara tarziu pe la 23.00 un test la fel de bun cum este Clear Blue .La instructiuni scrie ca pozitiv iese in primul minut dar ca se poate citi totusi si in primele 5 minute .Dupa 5 minute nu mai are relevanta .Mie mi-a iesit pozitiv in minutul 2....se vedea mai stearsa liniuta de la plus insa se vedea foarte bine fara sa fiu nevoita sa pun testul in lumina puternica.Dupa 5 minute se vedea + clar de tot ,liniutele erau la fel de intense. Sant in ziua 27, a 14-a DPO,mucus continui sa am ,dureri de sani,astazi am avut ameteli si cam atat....Greata de dimineata o pun pe seama tigarilor ....Ameteli am mai avut eu ca sant hipotensiva deci nu stiu daca testul a fost influentat de choragon atat de puternic...
Catalina tu stai linistita ca ai facut testul in ziua 11 dupa pregnyl deci tu esti in afara problemei

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Maraki..felicitari si tie si multa sanatate!!!
Mai ce de gravidute luna asta..incredibil...deci se poate!

Mergi la inceput

Cristinutza eu am rezerve sa cred ca sant gravi pt ca nu au trecut 10 zile de la ultima injectie.Mai rau mi-am facut cu testul asta ca sant tinuta in sah pana vineri .Daca eram in Ro imi cumparam si eu utrogestan si nos-pa dar aici nu stiu ce pot sa i-au pt o eventuala sarcina

Monica

Mergi la inceput

Maraki...tu de cat timp incerci sa ramai graviduta?..si incerci pe cale naturala sau altfel?
Cat despre neincredera ta din cauza medicamentelor...ca si la Cata, nu cred ca se pronunta chiar asa de tare si a doua liniuta de la medicamentul respectiv...asa ca sperantele tale trebuie sa fie mari de tot

Mergi la inceput

Cristinna eu in 1990 am avut un chiuretaj iar de atunci nu am mai ramas niciodata gravida .M-am ferit ce e drept dar oricum in atatia ani de zile tot trebuia sa raman o data nu? Nu am luat anticonceptionale niciodata ! Prima luna de stimulare a fost in februarie fara reusita, in martie am facut pauza iar in aprilie din nou stimulare ceva mai puternica( 2 zile in plus cate 1/2 clomiphen )Dr. in ianuarie mi-a spus ca am ovarele mici, mai sufar si de hipotiroida usoara...acum sant in asteptare ...in urma stimularii totul a fost ok,ovare normale, foliculi mari,ovulatie....Nu stiu de ce aveam ovarele mici pt ca eu am fost perfect normala din moment ce am deja doi copii

Monica

Mergi la inceput

Merci maraki pt raspuns
Nici eu nu am luat niciodata anticonceptionale,si eu m-am ferit (doar ca eu m-am ferit cu mare atentie) nu am nici avort la activ..si de 13 luni incerc si eu sa raman graviduta si nimic pana acum. Probleme medicale nu mai am..am avut o usoara marire de prolactina, dar care s-a rezolvat...si in rest sunt sanatoasa..cel putin asa zic doctorii.
Luna asta am sa fac si eu pt prima data o incercare de stimulare ovariana..sa vedem cum o fi...si daca o fi. Sper deosebire de tine ,eu nu am copii..deci intelegi ca disperarea mea este si mai mare..mai ales ca sunt la 30 de ani.
Te pupic,
Cristinna

Mergi la inceput

Cristinna sotul tau a facut spermograma? Banuiesc ca da pt ca altfel nu ti se propunea si stimularea nu? Sa nu iti fie teama de stimulare ,prima oara te simti un pic mai ciudat( eu cand trebuia sa prestez nu simnteam absolut nimic in prima luna,parca eram robot)posibil sa ai si stari de nervozitate de la hormoni.Am citit ca multe fete au ramas gravi dupa 2-3 luni de la stimulare.Tie iti doresc sa ramai din prima luna
BAFTA MULTA si sa iasa cu okisori

Monica

Mergi la inceput

maraki ..a facut si sotul spermograma si e ok..deci la mine e buba pe undeva....numai ca nu stiu exact unde..nu imi e frica de stimulare chiar daca e pt prima data ..ci doar de un alt esec.
Mercic pt incurajari si informatii
Iti doresc sa ai bebeul in burtika deja..asa cum zice si testul
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor ce sa fie...am fost la baie si am un mucus maron...nu este culoarea de ciclu...este.... maron...sinii ma dor din ce in ce mai tare? Ce sa fie...imi vine cm??? Mi-e frica de mor...

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Cata scumpa...nu e CM...e implantarea outului...eu asa zic..Exact asa a patit si prietena mea..inainte cu 2 zile de CM a avut o scurgere maronie...si asta a fost primul semn categoric ca e gravidutza Deci nu te stresa prea tare!
Cristinna

Mergi la inceput