reusite dupa laparoscopie
Raspunsuri - Pagina 5
utocatalina spune:
Fetelor eu care am deschis subiectul si ma pregateam de laparo sap. viitoare am scapat...sunt gravida...am luat rezultatul la singe....sunt in 4 saptamini...va doresc fie ca treceti sau nu prin laparo, sa ajungeti burtoase! Va tin pumnii!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata
Mishulina spune:
Cata dupa cum vezi eu inca activez la subiectul deschis de tine si cred ca ar trebui sa mai deschizi unul intitulat "Reusite inainte de laparoscopie"
Inca o data felicitari si
sanatos!
Ina
Alexa Ioana spune:
CATA

doame ce veste buna !!! chiar aveam nevoie de o veste buna ! ma bucur din suflet pentru tine !
iti doresc sa ai o sarcina usoara, si sa te bucuri din plin de aceasta minune !!!
te pup cu drag
utocatalina spune:
Da fetelor si acum ma minunez...cu adevarat este o minune pentru ca l-am conceput de Paste..si cind ma gidesc ca ma pregateam sa string hartiile pentru laparo..uff...ce as vrea sa scapati toate care va pregatiti de laparo...ce bine ar fi..si cele care a-ti facut sa ramineti cit mai repede grele! Hai ca va tin pumnii sus de tot!
Cafeluta
4 +
RaluD spune:
Roscatel, trebuie sa-ti schimbi motto-ul!![]()
"Roscatel face bebel" ![]()
Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica
utocatalina spune:
Da Ralu
ai dreptate...dar n-am suficiente puncte!
In curind!![]()
Cafeluta
4 +
lala_1 spune:
In sfarsit a aparut si la acest subiect cineva cu o veste buna!
FELICITARI, ma bucur din tot sufletul! CATA sa ai un
sanatos si frumos si o sarcina usoara!
Sper sa nu ne uiti si sa mai treci si pe la noi... aspirantele!
La ce dr. vei merge?
Lala
Sole spune:
buna fetelor si felicitari gravidutelor
...m-am hotarat sa incep si eu tratamentul liviei(eu nu ovulez)si dr. mi-a dat clostylbegt....m-am hotarat sa nu-l iau ,am citi pe aici ca nu prea a dat rezultate,nu vreau sa mai pierd timpul si cu asta....insa din tratam. :Liviei nu prea am inteles in a cata zi a cm. sa-l incep...ma puteti ajuat?...nu am postat la Livia ,am vazut ca nu prea are timp......multumesc anticipat

felicitari