Plec sambata la Valea Plopului
Iertare pentru intarziere dar in week-end nu am avut acces la internet. Va multumescu tuturor pentru ca ati raspuns.
Adresa exacta unde s-ar putea trimite colete nu o stiu dar o pot afla macar pe a parintelui Tanase, la Valenii de Munte. Sau va las adresa mea de mail si telefonul si vin eu sa iau ce aveti de trimis.
barbara@geo.edu.ro
tel: 0721813366
Va multumesc mult tuturor.
Raspunsuri
danacaltan spune:
Daca da Dumnezeu sa mi se faca copilul bine ca suntem in spital acuma, vin cu tine, duc si eu o gramada de hainutze.Daca nu...am sa merg alta data, nu te-mpovarez cu ele, ca sunt multe.
Barbara spune:
Sanatate multa lui Vladut, Dana. Poti merge oricand la Valea Plopului pentru ca noi mergem acolo macar o data pe luna. Acum ai grija de Vladut al tau si cand reusesti sa strangi ce ai de dat suna-ma sau trimite-mi un mesaj. Poti trimite orice, pentru copii de orice varsta si pe langa ei sunt mamici ramase fara adapost, gravidute. Poti trimite orice, hainute, jucarii, carticele de care v-ati saturat, biberoane sau vesela pentru bebelusi care nu-ti mai trebuie, orice iti da prin minte ca ar avea nevoie un copil.
Multumim si multa sanatate. In ce spital sunteti?Aveti nevoie de ceva?
danacaltan spune:
B, multumim de incurajari.Suntem la G. Alexandrescu si am avea nevoie de cadre medicale ca lumea...
Numai bine.
adusca spune:
Din pacate eu sunt din Iasi, pachetelul deja pregatit nu cred ca are cum sa ajunga vineri la tine, asa ca o sa-l trimit direct prin posta la Valea Plopului. Numai bine. Adina
Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...
slakje spune:
As dori si eu o adresa va rog frumos.Putem trimite si jucarii folosite? Sau e obligatoriu sa fie noi?
Barbara spune:
Uitati adresele:
Pro Vita, Str. Nicolae Iorga Nr. 72, Bl. C1, Ap. 8,
Valenii de Munte, Jud. Prahova.
sau
Preot Nicolae Tanase, Parohia Valea Plopului, Comuna
Posesti, Jud. Prahova
Trimiteti ce va prisoseste din hainutele si jucariile copiilor. Noi cand mergem acolo cumparam doar alimente si produse de stricta necesitate (medicamente, tampoane, scutece, h. igienica, sapun... sau rechizite pentru copii) iar pentru restul convocam toti prietenii sa contribuie....
Multumim. Numai bine.
Va pup.