Cabane in Fagaras

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex1971 spune:

AndoraIntradevar a fost o iesire cu atmosfera super,muntele are farmecul lui si atunci cind ploua. E vorba de facliile din bambus sint excelente cind mergi cu cortul,ard 6-7 ore.

In Fagaras cred ca o sa mergem un weekend la inceputul lui octombrie,sigur pe TRANSFAGARASAN.Luna asta stam acasa pt ca ne pregatim pt prima zi de scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Wow Alex pai bafta in prima zi de scoala!!!!!! Noi in prima sapt de oct o sa fim la tara la socrella, apoi taiem turta.. uffff.....
Eu chiar acum imi fac sange rau si vb cu admin de la carpati.org, e super, ma uit la poze din munti si mor de ciuda... asa-mi trebuie

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Buna tuturor!
Ce mai faceti? Noi cu rusine maxima raportam mers la munte o zi cu trenul si cu.... carutul - nu faceti ca noi In inconstienta noastra noastra vroiam sa mergem Predeal-Clabucet-Susai-Predeal dar am ajuns doar pana la.. capatul teleschiului . Nu dati cu rosii ca din prostii de-astea se invata. Nu mai mergem decat cu rucsac de spate cu scaunel de bebe... Am pus poze aici si speram sa ajungem si in Fagaras fara bebe ca asta a fost doar botezul muntelui pt Gogo a noastra.. si care s-a soldat cu un somn noaptea urmatoare de.... 14 ore
Va pupacesc si bafta la.. pregatirile de scoala unde e cazul !

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Dupa jumatate de an abia am reusit sa ajungem iar in Fagaras la cabana Barcaciu... A fost superb, am fost fara bebe fiindca era vorba de dormit in gara si mers pe jos si nu am avut echipament de iarna, insa a fost ca o reamintire a momentelor din tinerete... si am revazut cabanierul mult iubit care intre timp a trecut si printr-o coma de 3 luni si acum e bine... acum am senzatia ca parca am visat dar ma bucur mult ca am fost.
Va pup pe toti si voi incerca sa povestesc cum a fost in scurta iesire "babeasca"...
Tuturor celor pe care nu-i plictiseste acet subiect - ture frumoase si iubire vesnica de munte!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Am poze aici
Si promit ca e ultimul post consecutiv... las sa moara subiectul, nu mai insist, va pupacesc pe toti si va urez ture superbe si veme buna....

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Andreea, nu lasa subiectul sa moara! M-am uitat pe poze, sunt superbe! Eu n-am fost niciodata in Fagaras, doar pan' la Sambata, dar nu se pune Am fost insa un piculetz prin alti munti din Romania, si tare mi-as dori sa fac si Fagarasul. Pana atunci, ma delectez si eu cu ce povestiti voi.

Lai

Mergi la inceput

Draga Lai, esti o scumpa , dar subiectul era deja in coma cand am scris, cred ca a fost ultimul puseu inainte de moarte . Multumes ca ti-ai facut timp sa te uiit la poze, sunt nimic fata de cele facute cand nu aveam aparat digital, asteptam vara sa mergem sa facem o bucata de creasta macar.... Acum chiar ma bucuram ca un copil ca mi-a aparut o poza pe site-ul Barcaciului ... pemntru noi a insemnat mult, cei cu un bebe de un an jumatate fara bunici pensiomnari inteleg cat conteaza o iesire chiar si fara ascensiuni semete
Pup dulce tuturor!!!!!

Mergi la inceput

Superbe poze.A-ti ajuns si la Negoiu?

Mergi la inceput

Wow Alex, eu faceam parastasul subiectului si tu l-ai inviat.
Nu am ajuns la Negoiu, asa planuisem, fiindcaaveam niste tiomberland de vara si-mi intra zapada pe deasupra,. plus ca nea Petre ne-a zis ca fusesera niste alunecari de teren aproape de Negoiu..noi am ajuns pana inainte de Puha, fusese si aici avalansa si am trecut cam pe-o rana .... nici pe creasta spre Scara nu am urcat ca nu aveam incaltari... rusine mare noua . A fost pana la urma o plimbare, dar pt niste bosorogi statuti in Bucuresti ca noi a fost o realizare, din care am dedus ca ne-am cam dezvatat de dormit in gara la 3 noaptea si nu mai rezistam ca altadata... insa sper ca oric dezvat are si un re-invat
Ce-ti face copilul? Anul trecut parca incepea scoala..... acum vine vacanta...

Mergi la inceput

quote:
din care am dedus ca ne-am cam dezvatat de dormit in gara la 3 noaptea si nu mai rezistam ca altadata... insa sper ca oric dezvat are si un re-invat

Nu prea mai merge sa dormi in gara.Un re-invat nu mai poate fi.Cu cit inaintam in virsta cu atit devenim mai comozi.Cu ani in urma dormeam prin gari si prin trenuri ore bune acum toate excursiile le facem cu masina ,plecam de acasa doar dupa ce dormim bine noaptea.
Baiatul nostru se pregateste de serbarea abecedarului,incheie calasa 1 cu calificative de foarte bine.Dupa care binenteles vacanta.

Mergi la inceput