Decorare sala pentru nunta
Raspunsuri - Pagina 7
Alinus25 spune:
quote:
Originally posted by krelia
Alinus, da' stii ca nu zici rau?? E o super idee!
[purple][font=Comic Sans MS]Krelia...viitoare printzesitaUn cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Haaaaa........ te pui cu madame??
Ma bucur ca poate ti-am fost de folos
Nunta noastra
pepenash spune:
quote:
eu vreau cate un aranjament pe fiecare masa....care vor fi cred vreo 10-12 maxim, cred....plus aranjamentul de la prezidiu...."problema" va fi la aranjamentele pe care le vreau printre mese, pe stalpisori/suporturi, deocamdata nu stiu cam cate vreau..., dar, ma gandesc
Daca sala este spatioasa, iar mesele dispuse cu ceva distanta intre ele si stalpisorii/suporturile, precum si aranjamentele de masa nu vor fi ample, nu cred ca ar iesi chiar asa "varza" Eu ma gandesc la niste aranjamente pentru masa si pentru sala asa cum apar in pozele din albumul meu ( http://pg.photos.yahoo.com/ph/lollipop_ro/my_photos - Ziua Z), desigur cu flori asortate. Ah, si eu nu vreau baloane, deci sala nu mi se pare ca ar arata chiar incarcata. In cazul in care floarea legata la funda pica, mi-ar placea sa adaug un mic boboc din florile aranjamentelor, servetului. E doar o idee, dar poate iti place asa mai mult
Alinus25 spune:
Pepenash, sa stii ca si ideea ta e SUPER!
Arata foarte bine servetele legate cu un trandafir!
Pupici
Nunta noastra
Laura10 spune:
Krelia, daca tot vrei sa mearga cu crinii, de ce nu incerci lacramiare sau ... cum le zice... frezi albe?
Cred ca ar arata destul de gingas si sunt si flori parfumare. Desigur, intervine problema cu rezistenta, sa nu se ofileasca prea repede...
BlueEyes spune:
Fetele....am vazut pe undeva pozici cu decoratiuni care aveau si tull... Cum vi s-ar parea nishte "raze" de tull in jurul jumbo-ului de exemplu...sau in spatele mirilor...Eu am vazut pe undeva shi arata tare dragutz...dar nu mai stiu unde am vazut
Nunta noastra
Logo
Poze
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
krelia spune:
pepenash, sala este faorte spatioasa, invitatii nu sunt multi, motiv pentru care m-am si gandit la varianta cu stalpisorii amenajati cu flori si tull ...desigur, nu foarte amplu (problema e sa gasesc stalpisorii )
Laura, nu-i rea ideea cu lacramioare, dar, cum io-s tzacanita si superstitioasa, voi reununta la lacramioare , dar, freziile albe, cu lalele, cu cate un crin la mijloc....si cu verdeatza....ce-o iesi...hm, cred ca imi pun prietena la munca, sa-mi faca o "ciorbitza" d-asta, ca m-am facut curioasa!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
pepenash spune:
Multam fain, Alinus! Stii ce-i culmea?! Mi-am aranjat in minte si pe hartie (de fapt, pe calculator) absolut tot ce tine de nunta. Stiu cum vreau sa arate sala, biserica, invitatiile, marturiile, rochia, etc, mi-am planificat pas cu pas totul, dar nu gasesc restaurant pe gustul meu, iar miercuri plec din tara, asa ca luna asta este ca si compromisa... si tare mi-e teama ca nu mai gasesc ceva bun.
pepenash spune:
Krelia, daca nu vrei sa-i cumperi, si atunci i-ai putea gasi la Metro/Bricostore sau, si mai sigur, la Gradina de Sud (eu asa as vrea pentru ca-mi vor fi de folos cand ma voi muta la casa, dar asta peste 2-3 ani... oricum, am unde sa-i depozitez), poti incerca sa-i inchiriezi de la o agentie organizatoare de evenimente. Sau poate are chiar restaurantul asa ceva. Ai intrebat? Sau macar niste frapiere care, imbracate in tull si decorate, ar putea trece drept stalpisori. Ar mai fi o idee, in cazul in care ai vreo florarie careia ii esti clienta fidela, eu am una , sa rogi acolo sa-ti imprumute cateva suporturi, desigur contra unei sume, dar nu prea mari ca atunci ajungi tot la agentia specializata.
krelia spune:
quote:
Originally posted by pepenash
Krelia, daca nu vrei sa-i cumperi, si atunci i-ai putea gasi la Metro/Bricostore sau, si mai sigur, la Gradina de Sud (eu asa as vrea pentru ca-mi vor fi de folos cand ma voi muta la casa, dar asta peste 2-3 ani... oricum, am unde sa-i depozitez), poti incerca sa-i inchiriezi de la o agentie organizatoare de evenimente. Sau poate are chiar restaurantul asa ceva. Ai intrebat? Sau macar niste frapiere care, imbracate in tull si decorate, ar putea trece drept stalpisori. Ar mai fi o idee, in cazul in care ai vreo florarie careia ii esti clienta fidela, eu am una , sa rogi acolo sa-ti imprumute cateva suporturi, desigur contra unei sume, dar nu prea mari ca atunci ajungi tot la agentia specializata.
Pepenash over and out!
Mda, de cumparat gasisem ceva pe la 100 RON...ceea ce, iti dai seama ca este exclus...poate la metro/bricostore sa fie mai ieftini...as prefera varianta inchirierii de la agentii...sa vedem, trebuie sa ne interesam
Nici ideea frapierelor, nu e rea...parca le si vad...galetusele acelea din aluminiu, pe un trepied din..ce-o fi, nu stiu....
Ah, uitasem sa-ti spun, imi place si mie ideea trandafirasului in servetel ...si-mi mai place si ideea marturiei-sul in servetel ...poate ma razgandesc iar, si in loc de saculeti, iau tull si fundite si le fac sul...
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
pepenash spune:
quote:
Originally posted by krelia
Ah, uitasem sa-ti spun, imi place si mie ideea trandafirasului in servetel ...si-mi mai place si ideea marturiei-sul in servetel ...poate ma razgandesc iar, si in loc de saculeti, iau tull si fundite si le fac sul...
Aia nu-i marturia Cel putin, nu asta vroia sa fie Eventual, ar putea fi meniul sau servetul. Pentru marturii eu ma gandisem la un pachet de carti de joc (de familie, desigur) personalizate cu poza noastra sau un clopotel (wedding bells ) pus intr-o cutie eleganta. Inclin spre clopotel. Am adaugat niste poze cu marturiile ( http://pg.photos.yahoo.com/ph/lollipop_ro/my_photos )