Decorare sala pentru nunta

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ucucuca spune:

quote:
Originally posted by blanca000

Eu am avut alb+galben, scaune albe legate cu funda galbena, baloane perlate cu galben,,,super....puteti vedea aranjamentul aici:http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=showMyPhoto&albumID=174534489&photoID=174535367&security=qNDqoH
sau aici :http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=showMyPhoto&albumID=174534489&photoID=174541393&security=HxCKPi
sau in pozele mele...

blanca, m-am uitat din nou la toate pozele tale de la yda club si imi place din ce in ce mai mult locatia. ma duc azi din nou poate reusesc sa in gasesc pe dl iulian acolo.

spune-mi te rog s-a auzit muzica de la o nunta la alta? ca sunt doua locuri de nunta acolo si mi-e frica sa nu se auda.

spune-mi unde este mai exact student club? merita sa bat drumul pana acolo? e frumos? ca nu prea imi dau seama din poze...

http://community.webshots.com/user/blanca_000
http://pg.photos.yahoo.com/ph/super_georgia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Ti-am raspuns pe PM..dar daca vrei si detalii despre cei ce mi-au aranjat salonul iti dau...si ca sa iti mai spun ca pe situl lor apare si poza salonului meu...deci a fost frumos daca au ales sa il puna si pe site

Nunta noastra
Nasi de cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Fete cucuiete, am tot vorbit de cloarea potrivita a baloanelor in functie de culorile salii.....va propun sa vorbim si de aranjamentele florale...
Exemplu:
Daca miresica are buchetele din crini si nuferi...ce alte flori sunteti de parere ca se potrivesc pentru aranjamentele florale?
Credeti ca se incarca prea tare sala daca, in afara de aceste aranjamente pe mese, se mai pune cate o floare (ce floare?) pe spatele scaunelor, prinsa de huse???

Eh, acu' sa va vad!

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

quote:
Originally posted by krelia

Fete cucuiete, am tot vorbit de cloarea potrivita a baloanelor in functie de culorile salii.....va propun sa vorbim si de aranjamentele florale...
Exemplu:
Daca miresica are buchetele din crini si nuferi...ce alte flori sunteti de parere ca se potrivesc pentru aranjamentele florale?
Credeti ca se incarca prea tare sala daca, in afara de aceste aranjamente pe mese, se mai pune cate o floare (ce floare?) pe spatele scaunelor, prinsa de huse???

Eh, acu' sa va vad!

26 august 2006

Krelia, scumpa, eu cred ca daca pui cate o floare pe fiecare husa de la scaune, e putin cam incarcat.
Mai bine cu aceste flori imbraci stalpii de la sala (daca exista!) si faci niste ghirlande frumoase.

Pupici

Nunta noastra

Mergi la inceput

Nu stiu ce s-a intamplat cu net-ul meu de am trimis 2 reply.
Scuze.

Nunta noastra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alinus25

Nu stiu ce s-a intamplat cu net-ul meu de am trimis 2 reply.
Scuze.

Nunta noastra

Sterge-ti penultimul mesaj, cel doar cu quote
Intr-adevar, si mie mi se pare ca va iesi putin cam incarcat...(mersic )
Insa, tot sunt in dilema, ce flori as putae sa folosec la aranjamentele florale.....ma gandeam la lalele albe, ca tot seamana cu crini....dar, in combinatie cu ce?? Alta varianta erau crizantemele acealea olandeze (cu petale ascutite si subtiri), aici am avantajul ca sala, fiind pe alb-albastru, crizantemele chiar s-ar potrivi cu locatia, dar...s-ar potrivi ele cu florile din buchetul meu???
of...

26 august 2006

Mergi la inceput

Mini rosa albi cu lalele albe, ce zici? Eu am vazut buchet de mireasa din aceasta combinatie si arata BESTIAL!!! Si eu zic ca merge cu buchetul tau.

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Super buchet ! Al meu o sa fie din trandafiri ca mi-e cam teama cu lalele fiindca sunt foarte fragile.

Cristina&Adi forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Krelia, mie nu mi se pare ca ar avea un aspect prea incarcat sala daca pui si o floare langa funda. Acum depinde si cate aranjamente vrei sa pui pe mese si de dimensiunile lor. Si eu m-am gandit la o floare legata langa funda si cred ca voi merge pe varianta asta, mai ales ca nuferii sau lalelele nu sunt niste flori ample, cum ar fi, spre exemplu, crinul imperial (parca asa se numeste, nu?:)

Mergi la inceput

Alinus, da' stii ca nu zici rau?? E o super idee!

Mda, intr-adevar, lalelele nu prea sunt atat de rezistente...da', chiar si asa, nu cred sa capete un aspect neplacut imediat ce sunt puse pe masa...totusi, vor avea ceva apa in buretelul in care vor fi infipte, si nici la 100 d egrade nu vor sta...asa ca...io zic ca vor rezista atat cat va fi nevoie sa fie privite de nuntasi, ca dupa vreo 2 ore, nu se va mai uita nimeni la florile de pe masa , nu??

pepenash, sa-ti spun...eu vreau cate un aranjament pe fiecare masa....care vor fi cred vreo 10-12 maxim, cred....plus aranjamentul de la prezidiu...."problema" va fi la aranjamentele pe care le vreau printre mese, pe stalpisori/suporturi, deocamdata nu stiu cam cate vreau..., dar, ma gandesc...flori pe masa, flori pe suporturi..mai pun si flori langa funde...un pai in ... imi mai trebuie si gata varza...eh??

26 august 2006

Mergi la inceput