FIV 34

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Monica Elena si Ardit va multumesc de raspunsuri.
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Moni, imi pare rau ca s-a amanat. Ma bucuram sa te vad si sa o cunosc pe Luli. Vorbim maine dimineata. Da-mi un semn cand te trezesti. pupi lui bocanila.
Azi noapte am visat ca am facut ET si s-au prins 2 embrioni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Fetelor, multumesc mult pentru incurajari!
Testul ar trebui sa-l fac sambata, pe 21, insa probabil il voi amana pana luni, nu cred ca este vreun laborator deschis sambata.
Ma tot doare foarte surd burtica jos de tot si parca nu seamana cu durerile de la menstruatie, nici ca localizare, nici ca intensitate ... poate se cuibaresc micutii. Si ieri am mai simtit puternic un miros pe care nu-l sesiza nimeni, nici dupa ce le-am spus despre ce miros vorbesc .. paranoia, huh?
O seara faina tuturor!
PS: Eva47, orice intrebare ai despre Sabyc, da-mi PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna fetele.
Ce mai faceti? Eu va citesc mereu si sunt cu sufletul alaturi de fiecare.
Florina tre' sa reusesti.Nu te mai gandi asa mult la rau si nu te mai stresa ca nu te ajuta la nimic.Iti tin pumnii si sa vezi ca o sa fie bine.
Lachione, eu sunt in Spania.De asta as fi facut aici dac as fi putut.Dar nu mai are nimeni rabdare inca un an.O sa fac in tara.Dar nu stiu cum se face, cat timp imi trebuie.Tre' sa ma intorc aici pt ca sa muncesc. As face analizele in august si apoi sa revin prin noiembrie sa fac FIV-ul.Analizele in cat timp se fac de obicei? Si ce e cu lotul ala de care zice Monica Elena? Nu poti sa-ti faci programare si sa faci FIV-ul cand vrei tu?
Fetele am scris dc. Tunaru si mi-a zis sa fac urmatoarele:FSH, estradiol si inhibina b in a doua zi a ciclului pt a vedea rezerva urinara ( deoarece mai am o bucata din ovarul drept si poaaatttteee o trezesc sa pot face FIV cu ovulele mele.Ziceti-mi si mie ce-s astea:FSH, estradiol si inhibina b.Nu vreau sa sper prea mult cu asta dar ar fi super.
pt toate.multa bafta.

podariumihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Scuze...am vrut sa zic rezerva ovariana.

podariumihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Iliuta la Medsana fertilizarile se fac pe loturi. Adica se aduna 30-40 de femei si incep tratamentul. Stai de vorba cu medicul tau si cazi de acord cu el in ce lot intri. In functie de cum iti vine ciclu si de multe altele.
Nounou Medsana este deschisa si sambata dimineata, vezi daca si laboratorul. Intra pe siteul lor www.medsana.ro

Monica si bocanila de 32 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Nounou si Victor Babes e deschis non-stop. E pe soseaua Mihai Bravu, tel. 322.92.50; 323.14.88; 323.14.89.
Pupici si mult, mult, noroc!!!

Mergi la inceput

Fetele care stiu, daca am facut micoplasma totali din sange, trebuie sa mai fac si ureaplasma din secretie, ca pe asta am ratat-o, dar am inteles ca ureaplasma si micoplasma din secretie se fac impreuna??? Oare nu ajunge ca am facut-o pe asta din sange?
si pot merge oricand sa fac ureaplasma asta idioata din secretie?
Ca asta mi-a mai ramas si spirometria...si-s gata de fiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Lachi, din cate stiu eu ureaplasma si micoplasma sunt diferite chiar daca analiza se poate face impreuna. Ureaplasma se face din secretie
si e bine sa o faci pentru ca in cazul in care e prezenta poate creea probleme.
Si clamidia se face si din sange si din secretie, nu-i asa? Eu la FIV le-am facut pe amandoua.
La Medsana stiu ca se recolteaza in orice zi, poti sa mergi cand faci spirometria, respecatnd aceleasi conditii ca la un test pap.

Nounou iti tinem pumnii, important e sa gasesti laboratorul care iti da rezultatul cel mai repede; la Medsana din cate stiu si daca recoltezi sambata tot luni ai rezultatul.

Mergi la inceput

Multumesc mult Lauras, pai atunci o s-o fac martea viitoare la Medsana.

Mergi la inceput