FIV 34
Raspunsuri - Pagina 10
VIOI74 spune:
Nounou, ideea e ca nu trebuie sa simti ceva anume; important e testul; fiecare corp cu reactiile lui;
Noi suntem aici si-ti tinem pumnii; asteptam rezultatul de la test; cand il faci?
Kariris spune:
Nounou, superobiectiva prezentarea Sabycului facuta de tine! Bafta multa la burticuta! Tinem pumnii!
Monica, deci raspunsul este: DECI...DA!!!
VIN VINERI LA ORA 18 ACOLEA! Imi dai beep cand ajungi si eu vin val vartej!
Iau cu mine si punguta de la frigi? sau veniti voi apoi la mine? Eu o iau pentru orice eventualitate!
Ve pup! Mi-e sila...am reusit sa scriu doar 6 pagini dintr-un referat de vreo 15 pagini...si azi tre sa predau 4 referate! Nu reusesc!
crinuta71 spune:
Lachi spor la treaba! Iti tin pumnii sa-ti iasa bine referatele si sa le termini la timp.
Bafta!![]()
eva47 spune:
nounou , multumesc pentru mesaj .
m-am cam ingrijorat cand mi-ai spus despre romi !asa sa fie ...?
Kariris spune:
Dar ce-au draga rromii? nu-s tot oameni? de ce sa te ingrijorezi?
Crinuta merci mult dar nu apuc sa termin nici macar unul ca la ora 17 tre sa fiu la scoala! Asta e le-oi termina saptamana asta!
Va pup pe toate!
crinuta71 spune:
Fetele care ati facut analizele pentru FIV, cat timp a durat pana le-ati facut pe toate si pana au venit rezultatele? Si cam cat au costat (aproximativ)?
ceciserban spune:
Crinuta eu pot sa-ti zic ca am facut doar o parte din ele cam 15 asa la Medociver-rombel la noi la Cluj ca la ei chiar se fac toate si am platit 4.000.000 lei.Mai am insa sambata de facut si sigur dupa astea vor mai urma,asa ca iti dai seama ca costa ceva.Dar nu te descuraja ca le poti face treptat.Nu ti-a dat inca dr.Micu sa faci nici o analiza pt. FIV?Cam asta am putut sa-ti zic eu ca-s si eu la inceput.Dar cu siguranta fetele or sa-ti zica mai multe.Eu zic totusi sa intrebi si dr. pt. ca fiecare centru cere anumite analize ce nu se cer in alt centru.Te-ai decis faci la Cluj?
Va pup pe toate
cecilia
crinuta71 spune:
Cecilia multumesc de raspuns.
Nu sunt inca sigura unde am sa fac FIV. Inca dr. Micu nu mi-a dat nici o analiza sa fac. Vreau sa merg saptamana aceasta sa vorbesc cu el sa vad exact ce mai am de facut si exact cat costa. Dar as vrea sa ma programez si la dr. Protopopescu prin iunie, daca am sa vad ca imi permit cu banii. Daca am sa am destui bani atunci as vrea sa merg si eu la Medsana. Dar oare dr. Protopopescu ma primeste la FIV daca pana acum am fost la altcineva? Tu de la inceputul tratamentelor esti la ea?
Va pup pe toate 
Crinuta
Monica-Elena spune:
Fetele au inceput loturile de FIV la Medsana. Atentie ptr cele care vreti la dr Denisa Protopopescu luna august pana pe 10 sept de obicei este in concediu deci nu se fac fertilizari la Medsana. Primul lot incepe in sept si este in octombrie ET si punctie.
Crinuta fiind de la Cluj te primeste fara probleme numai tu sa te hotarasti dar trebuie sa ai o discutie cu ea inainte ptr program,are in ce lot vrei.
Lachi bafta la examen. Vezi ca s-a amanat intalneala de vineri. Ne auzim dimineata la un tel si iti spun.
Pupicuri si nounou asteptam vestile bune
Monica si bocanila de 32 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
ardit spune:
crinuta vezi niste comparatii de preturi din bucuresti care le-am facut asta toamna la:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31121&whichpage=2
va pup dulce fetele