Bebelusi de sept - oct 2004 (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

Sa va spun cum o adorm eu pe Giulieta mea:am o perna mare,adeca lunga,eu stau in pat,pun perna pe picioarele mele,pe mandra mea o pun pe perna,o veioza aprinsa si nitica mizica in surdina ca altfel isi canta singura aaaa,de-mi vine sa o mananc,si...o leagan.Daca e obosita,adoarm4e repede 2-5 minute,dar daca nu...spre exemplu ieri seara,m-am pus in pat cu ea pe la 10 si jumatate,...era 12 fara un sfert si nu era adormita....de-mi venea sa o musc de cur de somn ce imi era.

Dar ai vosti copii zglobii mai dorm ziua? cat?A mea,doarme de 2-3 ori,dar,nu mai mult de 30-45 minute maxim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Al meu bazuc doarme putin ziua, si atunci numai in balasoar(dupa ce-l leagan cateva minute) iar noaptea in patutul lui, iar cand adoarme o face cu taztzuca in gurita!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

De adormit, Alma o face acuma doar la tati ei in brate. Probabil i-a fost tare dor de el pt. ca a fost asa de mult timp prin starinataturi (din ianuarie pana saptamana trecuta) si acum nu se mai satura de bratele lui.Toata ziua vrea sa se joace cu tati, daca e acasa, iar pe mine nu ma mai baga in seama cand e el prezent.

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Danyce bucura-te ca vrea cu tati si mai ia si tu o pauza!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

al meu ziua doarme intre mese, cam la o ora de la masa anterioara; uneori doarme 2 ore, alteori jumatate de ora.
daca trec cumva doua ore de la masa si nu am reusit sa-l adorm am sanse sa nu manance, sa planga de oboseala in timpul mesei.

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

me, my family, MY SON

poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mama, 2 zile fara net si am citit romane. Poze noi n-am apucat sa vad ca ma grabeam sa va salut. Acum stam mai mult pe afara asa ca rar o sa mai stau pe calculator.
Roandre, inteleg perfect cum e cu loviturile, pentru ca presimt ca asa o sa patesc si eu. Acum, de cand am descoperit intorsul pe burta, Alexandra numai asta face, mai mult (ca sa nu zic exclusiv) pe o parte. Si noaptea in somn tot asta face si acum ma trezesc de cateva ori sa o asez la loc pentru ca nu doarme pe burta. Noroc ca patul l-am lasat jos de tot de ceva vreme. Azi, de exemplu, ajunsese cu amandoua mainile bagate intre gratii pana la umeri si ea a dat cu capul de gratii. Desi a dat destul de usor, vad ca a ramas un pic rosu locul. Plus ca imi arunca toate alea din patut.
In plus, cred ca o sa scoatem una din mese, pentru ca e imposibil sa-i mai dau sa manance ceva la masa 2. Adica aia de fructe. Am tot variat, de 2 zile ii dadeam un iaurt pe care il manca cu placere (seara) si azi am incercat sa-i dau iaurtul in loc de fructe, dar e imposibil sa o fac sa deschida gura (desi nu mancase de la 7 si era 12).
Deci mesele noastre sunt cam asa:
7,00: 180 lapte cu cereale (2 lingurite)
10-11: candva papa fructe, acum daca reusesc sa-i dau cateva lingurite
13.30-14: 1 borcanel de legume +1/2 borcanel carne (sau 1 galbenus)+ supliment lapte
17-18: 180 lapte cu cereale (de acum o sa-i dau iaurt)
21-22 180 lapte cu cereale

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Sunt o proaspata mamica, bebelina mea are 3 saptamani si m-am gandit sa intreb mamicile cu experienta despre o problema spinoasa care creeaza mari dispute in familia mea: sa dam sau nu ceai fetitei?
Cred ca trebuie sa precizez ca imi hranesc copilul exclusiv la san si imi e frica sa ii dau ceai cu biberonul ca sa nu refuze sanul, la fel si cu suzeta, pe care nu i-am dat-o cu toate ca sunt sigura ca ar mai calma-o putin cand se chinuie cu colicile.
Toata lumea din jurul nostru, inclusiv pediatrul, mi-au spus sa dam fetitei ceai sa nu se deshidrateze(uneori are buzitele uscate) si sa nu se constipe(face rar KK si de cele mai multe ori stimulata) dar majoritatea mamicilor de pe forum( mamici de martie-aprilie 2005)nu dau bebeilor ceai.In plus, am citit in reviste( superbebe, mami...)ca bebelusul hranit exclusiv la san nu are nevoie de nimic altceva pana la 6 luni.
Ce sa fac?
Voi cum ati procedat?

Pupici dulci,
Oana si bebe Letitia Medeea

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Eu am inceput sa-i dau ceai, apa dupa ce am inceput diversificarea, dupa 4 luni...Pana atunci alaptare exclusiva, la cerere, adica si mai des de 3 ore. Nu te mai lua dupa ce zic toate babele:)

Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Oana, mie mi-a zis neonatologul ca bebeii alaptati nu au teoretic nevoie de ceai. Dar daca vad ca e plangacios pot sa incerc cu un pic de ceai. Oricum pe la varsta asta (dupa 3 saptamani) a avut o perioada scurta de colici si atunci chiar am insistat cu ceaiuri anticolici. Nu a baut decat cand a avut el chef!
Ptii, ce mi-am amintit de cand era licuriciul mic mic mic si nu facea altceva decat sa doarma!
Pupici Medeei (sa se faca mare si sa fie sanatoasa)si... asculta-ti instinctul!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Oana, la mine nu se pune, ca eu nu am alaptat-o pe Alexandra, dar ceai i-am dat cat a vrut ea, acum nu bea sub nici o forma desi a avut zile in care depasea si 200 ml. Deduc ca isi ia din lapte si fructe, atat cat mananca, lichidele de care are nevoie.
Insa, asa cum ti-a raspuns Angela, s-ar putea sa iti foloseasca ceaiul in caz de colici, depinde si de puiul tau.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput