Dar mersul la munte?
Dragele mele mamici, vreau sa va intreb la ce varsta ati plecat prima oara cu bebe la munte sau in concediu.
Peste doua saptamani termin si eu sesiunea si mi-as dori sa pot pleca cateva zile undeva.
Pe langa faptul ca nu stiu daca am voie sa-l duc pe Codrin asa mic la munte (va avea 4 luni aproape) nu cunosc nici daca va reactiona bine la schimbare asa micut.
Va dulce pe toate.
Delia si Codrin
Raspunsuri
oanaesn spune:
Bebe Iulia a fost la Sinaia la 6 saptamani, pentru un Weekend. Iar de sarbatori am stat 10 zile si i-a placut. Plimbarea multa si aerul curat ii fac pofta de mancare. Dar conditiile de cazare tre' sa fie corespunzatoare.
Bobita spune:
La Predeal pentru we, la 4 saptamini.
Dar ai grija, noi am avut probleme cu deochiul, toata lumea se mira de ea ca e grasa si frumoasa, si a plins toata noaptea la cabana.
Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229
diana904 spune:
du-te linistita. Nu poate sa-i faca decit bine. Eu am fost cu ei la munte in jurul virstei de 3 luni. Au mincat si au dormit excelent, si aveau obrajorii rosii, mai mare dregul...Distractie placuta
Marianar spune:
Pe la 4 luni jumate (de mos Niculae) eu l-am intrebat pe medic daca il pot duce la munte. Mi-a zis ca daca am conditii de transport si cazare bune pot sa il duc, nu va fi nici o problema. Asa ca poti merge linistita!
danielac spune:
CU DIANA AM FOST LA POIANA BRASOV ASTA VARA IN IULIE, CAND EA AVEA 8 LUNI SI JUMATATE. AM URCAT CU TELECABINA SI APOI PE JOS PANA IN VARF LA POSTAVARUL.
Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
danis spune:
si noi am fost asta vara, in august, cand anda avea aproape patru luni, mai intai la buzau la ai mei, apoi, fiindca am vazut ca ii merge bine, am fost si la sinaia, la socrul meu; am calatorit si cu maxi taxi si cu trenul si ne-am descurcat excelent, deci va dorim si voua calatorii placute
Daniela si bb Anda
Sabina spune:
Mergem la busteni de la 5 saptamani, cate 10 zile.acum e a treia oara la munte, doctorita a zis ca nu poate sa-i faca decat foarte bine, se calmeaza, doarme, mananca, obrajii rosii!!!
Sabina & Sofia Galagia