buna,
caut si eu o bona si ma gandesc sa-mi incerc si eu norocul.
zona este 13 sep. - sebastian.
stiti pe cineva disponibil in care aveti incredere?
multumesc
dixie
Stimata doamna daca doriti puteti sa ma contactati la 0723.64.39.59. Mama mea ar dori sa aiba grija de un copil.
Eu o recomand din inima pe bona care a stat doi ani de zile cu Deiu, pina am plecat noi din tara. Este extrem de rabdatoare, atenta, face si papa la copil, mai spala si cite o rufitza de-a lui, sta in parc daca-i cald sau doar la o plimbare mai scurta daca e rece. Noi am fost foarte multumiti de ea. Mai venea si in cite o seara, sa stea noaptea cu Deiu, daca ii spuneam din timp, pt. cazurile in care aveam ceva "sindrofii". Se juca cu Deiu cu toate jocurile lui, etc.
Si ii dadeam si putin, pe cuvint! 2,5 mil./luna, cite 8-9 ore/zi, si minca la noi.
Daca vreti, scrieti-mi pe privat si va dau numarul.
Aaa, si am uitat sa apun: virsta 45 de ani, sprintena, micuta si deloc grasa.
Simina & Andrei (Deiutzu)
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
As dori mai multe detalii.
si soacra mea ar fi interesata sa lucreze ca bona.
Este disponibila imediat.
multumesc
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"
Buna ziua.
Cunosc o fata de 21 de ani, care a terminat Liceul Pedagogic si in prezent este studenta in anul III la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei.
A lucrat 2 ani ca profesoara de engleza la 2 gradinite de stat din Bucuresti , cu copii intre 3-7 ani.De asemenea, face meditatii cu copii de 5-14 ani.
Locuieste in Ghencea si este interesata de anuntul dumneavoastra.
Daca mai este valabil anuntul, va rog sa imi raspundeti aici sau sa o sunati la nr de telefon :
0720-662652 (Georgiana)