Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 27

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata fetelor! Azi am deschis calculatorul cu speranta ca voi afla vesti bune! Prea suntem toate triste in ultima vreme!
Florinini,Ale pana nu vin nesuferitii nu e totul pierdut,OK?

la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riculica spune:

Buna dimineata,
Mishulina multumesc pentru sfat. Am sa mai astept si sa sper. Daca nu e acum atunci mai am luna viitoare si cealalta...
Oricum sunt optimista si asta va urez si voua.
Va pup si mutumesc pentru suport - cred ca acest lucru e cel mai important in aceste momente pentru toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor...in fine..merge siteul...ieri cind sa intru si eu...revizie...sunt in ziua 23...a9-a de DPO..temp. 37.1...sigur nu fac nici o brinza nici luna asta...in fine..ma pregatesc sufleteste de laparo..apropo Mishulina pe cind laparo..ai vorbit cu T? Mirona ma bucur pentru ovulatia ta..sa o ti tot asa..Ale sper ca nu au venit inca rusii, Cristinna la tine sigur vin...din pacate, temp. de 36.6 prevesteste asta...Iepurica, eu zic daca tot o sa faci histeroscopie mai bine fa si laparo, am o prietena careia la HSG nici uterul nu i s-a vazut cum trebuie, ce sa mai vorbim de trompe care ioc....a facut laparo apoi si histero si s-a dovedit ca nu era nici o problema cu trompele...Florinini sa fi tu oare prima grea pe luna asta? Iti tin pumnii si tie si sper sa fie bine!Danangie sa nu-ti fie frica de laparo, luna asta daca o faci, suntem in aceiasi oala....Catalina imi pare rau pentru invazia asta prematura de rusi, sincera sa fiu ma depaseste, dar uite Alexia 27 ti-a zis ca a patit-o si ea..totusi este mult prea repede in ziua 17...nu stiu ce sa zic...fetelor noi le zic bine a-ti venit si va urez sedere scurta aci!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Catalina pentru rusii veniti mai devreme..iau pontul de la Veronici, careia Moisa i-a zis ca pe cicluri anovulatorii vin mult mai repede rusii...o fi asa, n-o fi asa...eu am zic ca mai bine sa-ti spun!

Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna dimineata, fetele.

Vin si eu, dar nu stiu cu ce fel de vesti. Dupa cum stiti, vineri, in ziua 12DPO am facut un test care a iesit negativ. Atunci am zis ca astept pina azi sa mai fac unul(14DPO, cind ar trebui sa-mi vina CM).
Am facut si arata ciudat... Pe linga linia de control, care e frumoasa si bine delimitata, in dreptul liniei a doua nu se vede mare lucru, doar putin roz la capete. Dar foarte putin. Daca te uiti in "dunga" parca se vede si a doua linie, dar e mai mult ca o umbra. Nu stiu ce sa zic... nu l-as numi "slab pozitiv".
Pentru ca sint singura in weekend, n-am cui sa il arat sa-si dea cu parerea... poate ii fac o poza si o pun il album, sa va dati cu parerea, dar sa vedem daca iese.

In alta ordine de idei, dupa doua zile de 37.06, azi a scazut temperatura la 37.00, sanii s-au inmuiat si ma inceraca o senzatie de CM in burtica. Ce lipseste insa este "faimoasa mea durere de cap" - cum a numit-o prietena mea graviduta .

Ma gindeam sa refac testul maine dimineata, daca va mai fi cazul. Precizez ca testul este Ozone, care se lauda ca detecteaza 10mlU/ml, ceea ce-l face totusi destul de sensibil. Nu stiu, vom vedea.

Va pupa fata .

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Infertilitate cauze necunoscute | Alé

Mergi la inceput

Hai Ale ca m-ai dat pe spate..mai fata tu ai un test slab pozitiv..te pomenesti ca esti grea???!!! Ce m-as bucura!! Eu am emotii pentru tine..ce sa zic...astept sa vad daca maine iese pozitiv clar...iti tin pumnii sus de tot...Doamne ajuta!!!

Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Cata,in sfarsit un semn de viata,ti-am simtit lipsa pe aici,bine ai revenit! Vad ca suntem un adevarat de laparoscopiste luna asta (pe tine nu te primim deocamdata,pasaport ai abia daca vin rushii,eu spr sa nu...). Pe Tutunaru il sun cam pe marti,deocamdata sunt in plina invazie si astept sa treaca...
Ale,nu stiu ce sa zic cu testul ala...adica stiu ce sa zic: sa dea Dumnezeu sa fie pozitiv si urmele alea roz sa se transforme in liniuta maine dar nu vreau sa-ti sau sperante false ca si mie recent mi-a iesit unul absout identic luna asta (il mai am si acum),ci o umbra rozalie mai ales la capete (tot Ozone),dar n-a fost sa fie...Poate la tine va fi altfel! Am emotii si astept vesti maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Ia aruncati-va un ochi in album si da-ti-va cu parerea, va rog e frumos.
Ma gindeam sa ma duc s-o intreb pe farmacista, ca oricum tre' sa ma duc sa cumpar altul.

Va pupa fata .

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Infertilitate cauze necunoscute | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Ale, io zic ca ESTE!!!
FELICITARI!!!

N-am citit din urma dar vreau sa-mi spui in a cata zi esti?

pup toate fetele frumoase, abea m-am intors in tara.

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Alé, draga mea, desi eu sunt Stan-patitul cu testele de sarcina, totusi, cred ca tu ai ramas insarcinata!!!!!
Argumentele ar fi: simptomele pe care le ai, temperatura care este excelenta si... cele 2 teste (am inteles bine ca sunt 2, nu?). Mai ramane sa ne spui cand le-ai facut si dupa cat timp a aprut a 2-a liniuta... Oricum, bucura-te, ai de ce!

Laurici, te pup

"Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate"

Mergi la inceput