Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 27
Raspunsuri - Pagina 8
Alé spune:
laurici, ziua 14 DPO, 30 de ciclu, ca am ovulat traziu, in ziua 16.
De abia astept sa vina ziua de maine...
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
Infertilitate cauze necunoscute | Alé
lauricipani spune:
Ariadna, pup si io fata frumoasa!!! o mica intrebare: sunt io dusa cu pluta sau tu erai
???
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
lauricipani spune:
Ale, io zic ca-i bine! Daca mai faci un test azi(ceea ce eu nu propun) ai grija pentru ca daca urina este f diluata nu iese!Si sa nu te stresezi degeaba! Testat pe pielea mea![]()
Mai bine fa maine dimineata sa vezi daca este mai puternic!
Oricum, stai cat mai linistita, nu te agita prea tare ca sa nu-i faci rau lui bb.

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
ariadna33 spune:
quote:
Originally posted by lauricipani
Ariadna, pup si io fata frumoasa!!! o mica intrebare: sunt io dusa cu pluta sau tu erai???
-Theodore Roosevelt
laurici
Am fost?... N-am fost?... E un mister!

"Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate"
lauricipani spune:
Ariadna, cand ai tu timp poate-mi povestesti putzin despre asta! 

-Theodore Roosevelt
laurici
Alé spune:
Ia uite cum a aprut adriana iti trimit un sir lung de pupici. 

laurici, nu mai fac azi nimic. Plus ca am facut pp azi noapte la trei jumate, ca de doua seri adorm pe canapea la tv, ca n-are cine sa ma duca in pat... deci e posibil ca si testul de asatzi sa fie "denaturat".
Am pus o poza cu cele doua teste pe care le-am facut, unul sub altul. Cel de jos e facut in ziua 12 dpo. Cit despre a doua liniuta, nu stiu cind a aparut ca l-am lasat pe masina de spalat si m-am intors mai tarziu.
Si despre stres, ce sa mai zic... la cita bere am baut acum de sarbatori
si la ce haos a fost la servici saptamina asta 
, a indurat destule micutul.
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
Infertilitate cauze necunoscute | Alé
Alexia27 spune:
Bună dimineața fetele și o duminică cât mai frumoasă!
Fetele, dacă nu vă întreb, mor. Ori așa ceva se poate întâmpla, ori sunt eu Gică contra. Să vedeți:
-ziua 14: 35,9
- ziua 15: 36,1
- ziua 16: 36,5.
Buun.
În ziua 16, mă duc eu frumos la ecografie, mândră tare de temperatura mea. Când colo, folicul mare și frumos care stătea foarte comod pe ovărel. Colul uterin era deschis, mucus, doar o idee.
Întrebări: se poate ovulație după creșterea temperaturii?
Dacă nu, se poate să nu fi ovulat totuși?
În ziua 14, LH era de 9,68. Se poate să crească atât de mult în două zile cât să-mi spargă foliculul? (la ovulație LH este 40 - 200)
Fertility îmi arată ovulația în ziua 15, când nici pomeneală de așa ceva.
Help, fetele, please!!
ariadna33 spune:
Laurici, scumpa mea, s-a dezbatut subiectul la greu si s-a ajuns la concluzia ca ar fi fost sarcina dar embrionul nu s-a implantat... la mine nu e prima data cand se intampla, se pare ca sunt 'doamna testelor pozitive'
... oricum mi-am jurat sa nu mai fac test! 
In alta ordine de idei, zi-ne cum a fost in calatorie? Vad ca ai un tonus bun! 

In ce zi esti?
Alé,
raman la parerea mea, ca e sarcina! Imi place de tine ca iti tii foarte bine emotiile in frau, as vrea sa fiu si eu asa temperata ca tine... Imi pare rau ca esti singurica acum, dar stii ca noi suntem aici, langa tine si iti tinem pumnii!
Alexia, eu cred ca ai ovulat in cursul zilei 16, probabil chiar dupa eco...sau in ziua 17, asteapta sa vezi celelalte temperaturi, fertility poate 'modifica' ziua ovulatiei in functie de temperaturile urmatoare. Se poate sa fi crescut LH-ul atat in 2 zile, el inregistreaza un peak preovulator, cresterea este brusca inainte de ovulatie...
"Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate"
Mishulina spune:
Ale,si eu zic ca s-ar putea sa fie pozitiv dar il astept cu nerabdare pe cel de maine dimineata.Va fi mult mai concludent. Ne spui,da?
Mirona spune:
fetelor,
Ale sunt atat de emotionata ... stau de 5 minute si ma uit la testele tale ... ca un copil tampit ce sunt. E pozitiv!!! Dupa parerea mea : nu exista slab pozitiv. Daca e ceva acolo ... atunci se formeaza a doua liniutza, daca nu ... nici umbra ei nu apare.
Ce nasol ca esti singurica in aceste momente ... hai ca-ti suntem noi alaturi, mai spunene din simptome ... ca vad ca le ai deja pe majoritatea. Zici ca te-ai trezit noaptea sa urinezi? Pai inca un semn!
Te pupicesc si astept si eu cu nerabdare testul de maine.

Miro