Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 27

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna fetelor,
Eu sant in ziua 11 sau 12 DPO, de vreo 3 zile ma trezesc foarte greu dimineata, azi noapte m-am trezit sa ma duc la toaleta ( mie nu mi se intampla asta de obicei )iar dupa 3 ore cand m-am dus iar, a fost de parca nici nu ma trezisem in cursul noptii...Dureri de sani,usoare intepaturi la ovare uneori, astazi mucus creamy( oare o fi semn de sarcina mucusul? )si in rest nimic....cel tarziu miercûri ar trebui sa vina rushii....va amintesc ca sant cu stimulare si am avut doi foliculi mari ...

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Maraki, semnele sunt bune. Ținem pumnii la fată. Dacă nu mai ai răbdarepână miercuri, cred că mâine sau marți ai putea încerca un test.
Ariadna33, ieri, ziua 17, temp 36,4. Azi, ziua 18, 36,5.
Posibil să fi ovulat în ziua 16, dar de ce testul de ovulație făcut atunci abia a stors o umbră de liniuță? Oricum noi am prestat și acum a început numărătoarea inversă, deși, sincer, nu cred că am eu bafta asta
Ale,de ce nu faci mâine alt test și dacă tot nu este foarte vizibilă liniuța, încearcă un test de sânge ca să știi clar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

fetele mele dragi, mishulina, iepurila, cristinna am stat si eu cu inima cat un purice alaturi de voi si m-am intristat cand ati venit cu vestile alea pesimiste! Noroc ca sunteti niste fete puternice si nu va lasati, vedeti, de-aia imi place mie la aspirante!

Ale testele tale seamana muuult cu cele pe care le-am facut si eu in ziua 14 DPO!!. Eu zic ca ESTE
Uite, ca sa te convingi, fa urmatoarea chestie, care la mine a functionat (dincolo de faptul ca, la acel moment, si mie mi-a aparut a doua liniuta mult timp dupa prima): daca ai spoturi luminoase in baie sau oriunde altundeva in casa (daca nu, poate functioneaza cu becul de la veioza), du-te cu testul si aproprie-l cat de mult de spot (pana aproape lipit, dar sa nu atinga spotul). vei vedea liniutza intreaga!
Sa ne dai vestea buna!!!

Laurici ce dor mi-a fost de tine! Poate faci cumva sa vii la mamici cat de repede!

Roshcatzel tu ai optimism pentru toate fetele numai pentru tine nu? Auzi la ea: cu asa temperaturi spune ca "nu face nici o branza!!!".

va pe toate, si pe noile venite si mai ales pe ariadna careia ii doresc o noua titulatura - de "regina mamicilor plecate de la aspirante in luna mai 2005". Ce zici?

Tania & Punctuletz 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

ALE, ESTI INSARCINATA, FELICITARI!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Taniuta ce bine imi pare ca ne mai vizitezi,avem nevoie de experienta ta (chestia cu spotul nu am stiut-o,incerc si eu cand si daca oi mai avea ocazia!)
Ale,ar fi grozav sa ne dai o veste buna (si categorica)maine dimineata ca avem nevoie de asa ceva...

Ina

"Perhaps you can't be a star,but you need not to be a cloud! Have faith in what you belive and don't give up on the future!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Ale' acu chiar ne tii pe jar. Ce mult mai e pana maine!!!!
Laurici, bine ai venit din strainataturi.
Taniuta, sarumanuta ca mai treci pe la noi si ne mai aduci o briza de optimism. Pupicei tie si punctuletului tau.
Cata si tie pupicei multi.
Eu ziua a 10-a , nimic deosebit.

Eu, iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Am ajuns la a doua de stimulare cu clomifen.
Monitorizarea trebuia sa o fac in ziua a 12-a, dar meu este plecat chiar atunci si ma chemat in ultima zi cand il gasesc, adica ziua 10-a la mine.
Speram sa fac luna aceasta si inseminare, dar la IAS mi-a spus ca trebuie eco. si inainte de pregnyl si dupa adica inainte de IAS, si cum vine cand eu sunt in ziua a 14-a chiar cand ar trebui sa fac IAS si nu stiu ce sa zic.
Eu luna trecuta in ziua a 12-a situatia se prezenta cam asa
-endometru -8mm
-OD-folicul 14mm
-OS-folicul 18mm
A mai facut cineva IAS mai tarziu de ziua a 14-a sau depinde cum cresc foliculi?
Vreau sa intreb fetele care au mai facut stimulare cu clomifen, au mai lua si alte "remedii" -ceaiuri, acid folic, vit.E,C sau altceva, in perioada stimularii sau doar clomifenul?
As dori sa mai ajut organismul asta cumva si nu mai stiu cum

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Ale dragutza...eu ma rog sa fie intra-devar cu ochisori,poate asa o sa avem si noi incredere mai mare ca se poate si vom fi din nou foarte oprimiste.
Tania si restul fetelor mercic scumpelor de incurajari.poate luna urmatoare o sa avem si noi "pasaport" pt barcuta ta
Mie inca nu mi-au aparut rushii, se pare ca doar maine ma vor invada...asta ca sa ma mai chinuie un pic.Cred ca luna trecuta am fost dereglata rau avand in vedere ca mi-a venit ciclul la 25 de zile...acum vad ca vrea sa vina la 28 de zile...asta e
Va pe toate dulcic,
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ale, am vazut-o!!!! Asa era si liniuta mea!!!!

Uraaaaaaaa!!!! Esti gravida! Parol!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Eu vad liniuta chiar si pe cel din ziua 12!

Mergi la inceput