Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 27

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Soricelule Gri ce mai faci,cum te mai simti? Nu stiu daca ai aflat dat eu sunt urmatoarea pe lista la T si mi-ai promis ca ma ti la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetele..sau mai corect ar fi buna ziua

Cam multe probleme in ultimul timp cu DC,ce ziceti?
Sunt in ziua 25 a CM, respectiv ziua 12 DPO, temperatura orala se mentine la 37 cu toate ca semnele de rushi persista, imi colcaie burtica si ma doare un picutel..
Cred ca pe maine deja o sa am temperatura de reptila,vorba lui Cata.
Ale , Florinini..cum sunteti dragelor?..ceva vesti bune..teste?
Cata scumpa, tu sa stai cu temperaturile ridicate,auzi?
Mishulina un dulce si mare pt tine si pt curajul tau!
Monica tu ce ne zici despre tine?
Pup toate fetele : Iepurila, Mirona, Danangie, Maraki,Chi, Alexia27,asteryaro si daca am omis pe cine il rog sa ma scuze.
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

In fine merge siteul...ziua 21...a7-a de DPO...temp. 37...nimic nou sub soare...Florinini si Ale sunteti cot la cot! Astept stiti voi ce vesti! Cristinna inca mai speram si tu si eu..ce-o fi o fi!Alexia 27 si eu tot pentru sonda militez!Cum stati in rest fetelor? Dar tu Monica ai facut testul??

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna fetelor
Eu sant in ziua 22,a 10-a DPO,de patru zile am sanii tensionati, uneori intepaturi la ovare, usoare dureri de mijloc si ce e mai ciudat : de doua zile cand ma trezesc dimineata am un somn in mine si imi revin foarte greu...Eu din ianuarie ma trezesc in fiecare zi la 5.30 si nu am avut niciodata probleme
Am sunat astazi la clinica si au spus ca daca nu imi vine CM pana pe 17 mai sa ma duc pt analiza de sange...daca eventual vine sapt viit. atunci sun pt. urmatorul plan de stimulare.
Fetelor scrieti si voi toate simptomele voaste ( cele care santeti in aceeasi situatie cu mine ) ca asa ma pot orienta si eu
Va ,sa ne ajute D-zeu pe toate sa ne intalnim dincolo la gravidutze

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Am o intrebare pls: semnul de implantare este obligatoriu? La mine nu am vazut nimic

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Mishulina, sunt pe aproape, din umbra. Ma simt excelent, nici n-as zice ca am facut vreodata laparo.
Din alte puncte de vedere, ma simt rau. Am renuntat la lupta. Motivele sunt obiective. Va tin pumnii voua, va citesc si ma bucur alaturi de voi.

Astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Mdea...
Am facut testul de dimineatza. A fost categoric negativ. Nici macar o unda rozulie de speranta nu a lasat. Pentru confirmare, si fiindca oricum ma duceam la intepat azi, am cerut si un bHCG al carui rezultat il am diseara, dar nu ma astept la vreo rasturnare de situatie. Deci emotiile si asteptarea sa muta pentru peste 2 luni, ca luna viitoare fac HSG si nu am cu cine face prostii (barbata-miu pleaca o luna).
In orice caz: succes pt. celelalte fete care sint inca in asteptare.

Monica
Aspiranta (azi) optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

asteryaro..am vazut ca scriai ca ai renuntat la lupta?..nu iti cunosc motivele si nici nu vreau sa par foarte curioasa, dar nu trebuie sa renunti..trebuie sa lupti si sa ai macar o umbra de speranta ca pana la urma va fi bine.Noi toate de aici te putem ajuta cu o vorba buna, cu suportul sufletesc..si cu o incurajare din cand in cand.
Monica imi pare tare rau pt testul tau negativ,dar dupa HSG sa vezi tu cine o sa ne dea vesti bune. Eu nici nu am de gand sa fac vreun test ca dupa simptome as da banii degeaba..asa ca astept invazia
Maraki, semnul de implantare nu e este obligatoriu pentru toata lumea..asa ca...who knows
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Doamne ce greu a trecut dimineata asta fara Forum ,mai ales cand te bantuie ganduri negre....
Iepurilaunde esti? Cum a fost la HSG? Cand te simti in stare,scrie-ne ceva, te asteptam cu vesti bune...
Soricelule,nu renunta! Mi-ai bagat un cutit in inima..... Nu indraznesc sa te intreb de motivele tale dar nu esti asa de batrana,nu renunta inca....please! Nu vreau sa raman singura pe aici!
Monica imi pare rau,tocmai am proaspata in minte imaginea unei singure liniute asa ca te inteleg,dar asta inseamna ca o luam impreuna de la capat,ce sa facem?
Cata,din cate vezi ai cam ramas speranta noastra luna asta, vrem adica AVEM NEVOIE de vesti bune!
Va pupic pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Fetelor va scriu un pic mai tarziu, ca acu nu pot.
Va pup

Eu, iepurica

Mergi la inceput