Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 27
Fetelor,imi dati voie sa deschid eu noul capitol? Si in viata mea se va deschide un nou capitol (fericit sper!) odata cu interventia pe care urmeaza sa o fac si m-am gandit sa fie de bun augur...Va rog sa nu va suparati!
Va pupic dulce, pe tot
!
Raspunsuri
utocatalina spune:
Scuze Mishu nu am stiut
...rog moderatorii sa-l inchida pe cel postat de mine pe aceiasi tema
...mercic
...sa fie intr-un ceas bun...cum a zis...Maria Alexia!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata
Cristinna spune:
Mishulina, tare ma bucur ca ti-ai revenit cat de cat si esti din nou optimista
. Daca tu dupa asa un soc poti sa-ti revii si sa mergi mai departe fara sa incerci sa te izolezi de lume...inseamna ca eu nici nu as fi avut voie sa ma deprim la semnalul venirii rushilor si de luna asta. Datorita tie si puterii tale de a te ridica din nou, am inteles ca nu trebuie sa ne dam batute sub nici o forma si trebuie sa mergem inainte orice ar fi! 

Deci fetelor...mergem mai departe si nu ne oprim din vanatoarea de berze care sa ne aduca
![]()
Va pup pe toate![]()
![]()
Cristinna
Mishulina spune:
Cata,te trag de urechiute! Cum sa-ti fie frica? Vrei sa ma apuce si pe mine?
La's ca poate nici nu va fi nevoie la tine,sper si ma rog
Stiu ca 8 zile pot fi "o mica vesnicie" dar,daca tot m-am autoeducat zilele astea sa sper,acum sper pentru tine,ca pentru mine e prea tarziu luna asta ...De,obisniunta ...Da,pe T il sun cand vin nesuferitii(intr-un fel abia astept,ca si asa am pierdut 4 zile)
Iepurila iti tin pumnii stransi,sa sti ca la capitolul asta noi asteptam vesti bune!
Cora ai grija de voi,incearca sa te odihnesti! 
Cristinica,am trecut si eu prin ce treci tu dar daca renunt acum la puiul meu de ce nu ar renunta si el la mine?
Hai sa zicem ca "ce nu ne omoara ne face mai puternice"...Maaaamaaa,ce plina de "intelepciune" sunt azi! Sa nu ma recunosc...![]()
Chi spune:
Mishulina, asta este !
Tre' sa o luam de la capat, ca n-avem incotro !
Pup o fata curajoasa.
Alé spune:
Buna, fetele.
Imi pare rau ca sinteti triste, Mishu, imi pare tare rau ca n-a fost sa fie de data asta...
Si sa inteleg ca am ramas doar eu cu Florinini pe baricade? Cristinna, arata bine graficul tau in continuare, esti chiar asa de sigura ca n-o sa fie luna asta? Si mie mi se mai inmoaie sanii, dar spre seara iar se umfla si devin durerosi - mai ai putintica rabdare, te rog io.
Monica vad ca e foarte curajoasa, daca vrea sa faca testul maine... io inca mai astept.
Eu astazi am avut 36.96, fata de ieri 36.93. Deocamdata e bine, zic eu. Sanii tot acolo, tot asa, iar colega mea de birou zice ca nu i-am avut niciodata asa mari (sa nu rideti sau sa va ginditi la prostii
), ca pe parerea lui tati nu ne putem baza - el e doar foarte incintat, desi n-are voie sa puna mina ca tip ca din gura de sarpe.
Va pupa fata 
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
Infertilitate cauze necunoscute | Alé
Cristinna spune:
Ale scumpa...eu credca tu luna asta scapi de noi
Sa rammai cu temperaturile ridicate si sa vi cu testul cu 2 liniute
.
Eu cam in proportie de 99% sunt convinsa ca vin rushii
,nu ma mai dor sanii asa de tare, parca s-au si inmuiat, ma doare mijlocul si imi colcaie burtica si ma inteapa cand in stanga cand in dreapta... dar asta e , mergem inainte!
Deci...eu cred ca tu esti gravidutza deja
...mai ales daca zici ca de data asta nu suporti sa puna mana nimeni pe sanii tai de durerosi ce sunt![]()
Va 
Cristinna
Mishulina spune:
Fetelor,sa va spun drept,acum ca m-am mai linistit,mi-a fost asa de frica zilele astea,ca acum,desi nu e cum am sperat noi,macar asta e raul cel mai mic....M-am temut sa nu fie o extrauterina(medicii nu au exclus varianta asta,ca la cate aderente am eu,nu baga nimeni mana in foc ca nu sunt ceva "scame" si pe peretii interiori ai trompei).Asa ca outul se putea fixa oriunde! Sau ziceau ca poate fi lipita(strangulata) ca un tub de cauciuc imbatranit si,neputand sa treaca de obstacol se nideaza acolo! Mi s-a explicat ca in acest caz trompa nu poate fi salvata si alta sansa nu am decat FIV-ul..
Asa ca bine ca am scapat de asa cosmar! Acum nu imi doresc decat ca ce am eu (ca e clar ce ceva nu e in regula) sa aiba si rezolvare,chiar daca trebuie sa ma tratez toata vara sau cat o fi nevoie!
Si acum am un nod in stomac cand ma gandesc pe langa ce am trecut ! In conditiile astea ce laparo...m-as duce si la capatul Pamantului daca as sti ca asta rezolva problemele mele...Asa ca "nu mi-e frica de lupul cel rau"...
Monica,daca faci testul, iti tin pumnii!
Ale,abia astept vesti (bune)!
Cata,sper sa ai dreptate cu soarele pe strada noastra, eu parca vad o raza..![]()
Pupicele la toti!
Alexia27 spune:
Fetele, am și eu (încă) o întrebare. Am umblat pe DC pe la subiecte mai vechi, și mi-a trăznit acum alta: e vreo problemă dacă fac monitorizare cu eco normal, adică nu intravaginal? De 2 ani merg la același cabinet(particular), aceeași doc, și totul a fost OK. Când am ajuns la Dr T, mi-a făcut eco intravaginal, și concluziile au fost cam la fel, doar foliculii erau mai mari (dar și consultul a fost la 18-19 zile distanță).
Ce ziceți)
asteryaro spune:
Alexia, eu cred ca echo cu sonda este mult mai fidel. Plus de asta cred ca si masuratorile sunt mai exacte.