Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 27

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ale..eu ti-am vazut a2-a liniuta asa ca eu cred ca esti grea...Sa dea Domnul sa se confirme maine treaba asta la testul ozone...dupa ce m-ai inurajat ca eu chiar am un grafic trifazic, mai ca-mi vine sa fac si eu peste citeva zile un test...desi la cite esecuri am avut anul asta cu ele...as sta pina vineri ziua in care ar trebui sa-mi vina..maomentan stau cumintica si sper doar sa nu-mi iau nana de la Cora......Alexia 27 eu mizam pe un implantation dip, dar si un grafic trifazic ma satisface...pe bune!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Fete dragi, vreau doar sa stiti ca va insoteste si gandul meu bun! Sunt alaturi de voi si va tin pumnii stransi tare, tuturor!
Si ca sa va incurajez, va spun ca azi-noapte am visat frumos de tot. Am visat ca facusem un test si era pozitiv-pozitiv! Si stateam si ma uitam la el si nu-mi venea sa cred; imi tot spuneam ca nu se poate pentru ca (,) cu o zi inainte facusem unul si iesise negativ!!!
Si totusi, tineam in mana un test pozitiv si plangeam de bucurie!
De ce va povestesc asta? Pentru ca desi visul a fost al meu, testul sigur nu era!...Eu sunt iesita din schema luna asta...Asa ca...ramane de vazut...cui dau eu testul pozitiv din vis??...
Eu l-as da tuturor fetelor care isi doresc atat de mult sa-l aiba! Si-l veti avea, o sa vedeti!
Insa pana una, alta, detin una bucata test pozitiv visat! Cine si-l adjudeca?
Va imbratisez si va astept cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ale, si eu am patit asa, cred ca era mai bine sa nu schimbi testul. la mine dupa ce mi-a iesit Barza vag, Clear a iesit si mai slab si m-am speriat. Ce-ar fi sa te duci la Medsana, diseara ai rezultatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Acum am observat, Florinini, felicitari!!!
E cazul sa deschida cineva capitol nou la Mamici!

Cata, te apropii si suna bine!!! Iti fac galerie de pe acum! Peste 2 zile, test, da?

Mergi la inceput

Antonia cu atitea teste pozitive ma maininca si pe mine in sa bifez...dar trebuie sa mai am rabdare...mercic pentru galerie!Sanatate multa si uite luna asta a inceput promitator pentru multe fete!

Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata si de la Moldova
Florinni FELICITARI!!! Ma bucur tare mult pentru tine.
Ale si eu as zice sa te duci sa te intepi. Oare cum rezisti sa mai astepti pana maine sa faci un nou test?
Adelamaria, eu cedez locul meu altei fetite dulci. Ca mie nu imi trebuie testul pozitiv luna asta. Nu am cum sa-l folosesc. Dar poate mai visezi, mai multe, iti opresti tie unul si ne dai si noua.
Cata, m-ai pus pe ganduri cu sfatul tau. Eu am retineri sa fac una bucata investigatie si tu imi zici ca se pot face ambele amandoua deodata?
Catalina, ma bucur ca esti mai bine si sa ne spui si noua ce iti spune medicul.
Cristinna trimite-mi si mie o doza unica din optimismul tau. Te pup dulce.
Fetele mele dragi, va pup pe toate

Eu, iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Iepurica...cu cel mai mare drag iti dau si tie o doza de optimism..doar sa fie cu folos!. Desi mi-e greu luna de luna s-o iau de la capat, ma gandesc ca nu trebuie sa ma dau batuta si ca o sa vina si la mine "ZIUA AIA"...sper doar sa nu ma amagesc de una singura.
Eu luna asta am speranta foarte mari pt Cata..am un feeling ca o sa aiba si ea o supriza
Mai este care din voi in ziua 1 a CM..sau pe aproape??..sper sa nu numar singuruca luna asta
Va pupa Cristinna

Mergi la inceput

Adelamaria m-ai pus pe ginduri cu visul tau..vreau si eu un test pozitiv...stiti ce..am visat aur...ce inseamna, spuneti-mi si mie daca stiti???? Iepurica eu zic ca daca le faci pe amindoua de o data impusti 2 ...asa a facut si prietena mea...si a fost foarte bine..erau perfecte trompele ..singurele ei probleme erau un tesut endometriotic si un chist....de care l-a rezolvat la laparo...Cristinna daca se adevereste feelingul tau...dau de baut...pe bune!!!!Te aduc la Bucuresti si te imbat!Daca nu iese...ma imbat eu de suparare!!

Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Sarumina fetele, pentru tot ce spuneti si faceti pentru mine.

Nu stiu ce am... parca sint capie...nu prea-mi vine a crede si sint asa derutata... lucru care ma scoate din sarite.
Chiar si daca alte fete au trait speranta si confuzia unui test slab pozitiv, io tot nu-mi revin...

Poate o sa ma duc sa-mi fac si test de singe, dar nu stau bine cu timpul...

Am uitat s-o felicit pe florinini, iarta-ma, draga mea . Esti tare, ce sa mai! Bravo tie, punct ochit, punct lovit! Felicitari inca o data

Nu stiu de ce, dar mi-am inchipuit cu totul altfel acest moment. Ma asteptam sa fiu mai fericita, mai vesela, dar eu sint inconjurata de indoieli si incertitudini. Ce-am domle? depresie antepartum

Va pupa fata

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Infertilitate cauze necunoscute | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Ale e perfect normala starea prin care treci...si sa stii ca toate cele cu teste "slab pozitive" am trecut prin incertitudine,oare o fi,oare n-o fi....eu ajunsesem sa ma verific din 10 in 10 min de rushi..nu ma mai puteam controla deloc la servici...tu ai avantajul ca esti in Buc unde ai posibilitatea sa-ti faci un test de sange sa te "lumineze" mai repede..noi cele din Sibiu(eu,Tania si Maria) degeaba ne-am stresat ca rezultatul unui test de sange il aflam dupa cateva zile cand nu ne mai era de nici un folos ca pana atunci se inroseau si testele de urina.Fii increzatoare ca un bebe mic va fi si la tine!

Mergi la inceput