Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 27

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetele, eu sunt ziua 3 DPO, a 4-a după Fertility și cred că trebuie să ma duc pe la Spitalul 9...așa...de control, că deja o iau razna. De ieri mă duc foarte des la toaletă, și eu lichide nu prea beau, deși aș fi o minune a medicinei să am asemenea manifestări așa repede. Pe de altă parte, la ovulație și înainte de ruși rețin apă așa cam de 1,5-2 kg, și normal că după, trebuie să o scot din mine, așa că se explică.
Dar, azi a început să mă doară spatele.
Fetele...psihiatrie scrie pe mine...am și pile pe acolo
Mai e cineva cu numărătoarea pe aproape?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Alexia 27 nu stiu ce sa-ti zic..decit ca e devreme pentru simptome..dar tu ai vazut ca eu mi-s batuta in cap..lui Florinini i-am zis ca nu face nimic luna asta ...si uite ca a facut...asa ca nu te increde prea tare in vorbele mele, ca eu mi-s dusa mai des la 9 decit tine...poate ca faci pp de la emotii...de la asteptare sau chiar o fi ceva acolo..eu pe pp. nu m-am bazat ca eu fac si noaptea...ma scol special sa ma duc la toaleta, de citeva nopti si nici la mine nu stiu daca este semn sau nu de ceva!!!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Chiar daca nu sunt atit de activa la scris, eu va urmaresc permanent.
Ma bucur pt fetele cu testele pozitive si traiesc cu aceeasi neliniste ca celelalte in asteptare.
Eu- ziua 12 DPO - si nu fac testul pina-n ziua 14 orice ar fi- am facut destule teste care m-au dezamagit. Ca stari, desi n-am un motiv anume decit daca sunt gravi la cap, am de ieri stare de greata(fara voma), somn , in fiecare zi i-mi fac numarul si nu prea imi sta in obicei- somn dupa amiaza. Sinii pe mine inainte de ciclu ma dor cu 10,11 zile, acum m-au durut mai putin, dar de ieri sau umflat tare si ma dor mai ales in zona mameloanelor.
Nu stiu ce sa cred- dar ne mutam de la doct. T la spitalul 9.
Uf uf uf
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Cata, uite ce am gasit pe net intr-un dictionar de vise
"AUR: triumf, câstig, situatie cu mari sanse de reusita, prosperitate, curaj, putere, egoism, entuziasm, conducere, dominare, stapânire, aroganta, prestanta, incredere deplina in fortele proprii; atitudine domananta; (tacâmuri de aur) ambitii mari pe plan financiar si profesional; (bijuterii, lucruri de pret) element de context ce vizeaza valori personale cele mai importante (familie, dragoste, profesie, bani etc), ce pot fi reprezentate de un alt element de context; (pierzând) griji, temeri cu privire la o sansa pe care ai putea s-o ratezi"

Am dat copy-paste poate face bine la moral. Eu zic sa alegi de acolo cele mai faine semnificatii si sa le alaturi visului tau!

In afar de asta, am si eu o nedumerire mare. Dupa ce am renuntat la pastile in Ianuarie, in fiecare luna am avut o frumusete de mucus
Luna asta...pauza! Desi ieri ar fi trebuit sa se intample! E posibil sa nu fi ovulat luna asta, nu? Aveti idee de ce in unele luni nu apare acest semn? Poate aveti un link ceva, sa nu raman cu intrebarea asta fara raspuns...
Multumesc si pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Costi si tu esti pacienta lui T? Si eu si multe alte fete..ai facut monitorizare cu el luna asta?? Bine ca poti sa astepti...nici eu nu fac testul acum ca sunt abia in ziua 10 DPO...astept pina pe joi, daca oi face sau nu atunci...oi vedea...Adelamaria si Ale mercic de interpretarea visului...o sa iau ce imi convine!Sa stii ca si eu am avut luna trecuta ovulatie fara mucus..e drept ca atunci luam ovule pentru rana de col...am mai zis pe tema asta...se poate ovulatie fara mucus, printre factorii care determina disparitia mucusului eu am identificat medicatia...dar au fost fete care ca si tine nu au luat nimic si tot au avut luni fara mucus..nu-ti face atitea probleme, ca daca e sa ramai grea, o sa fie si fara mucus...pe bune!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna fetelor,abia acum am reusit sa intru pe net si ce-mi vad ochii?,Avem inca o graviduta! Bravo Florinini ,ma bucur mult pentru tine,vezi ca s-a intamplat cand te asteptai mai putin?
Bravo si sa fiti sanatosi!
Ale,eu iti inteleg scepticismul dar eu tot iti mai tin pumnii!
Cata,asteptam vesti bune!

Pupice ptr toate fetele,trebuie sa fug!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Draga riculica de ce nu ai PM sa pot si eu sa-ti scriu? Vroiam sa mai vorbim, ca intre iesence, detalii laboratoare, medici, etc

Eu, iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riculica spune:

iepurila sunt relativ noua aici si toate : DPO, CM, rushi ma cam depasesc, dar, zic eu, le-am venit de hac si m-am adaptat.
Dar PM? asta chiar ma depaseste.
Poate ma luminezi si pe mine.
mersic si astept sa vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

fetelor,
ne indreptam vertiginos spre un nou capitol, asa ca ma grabesc sa va mai scriu cateva randuri si in acest capitol.
In primul rand am uitat sa le spun BINE ATI VENIT la acest topic! noilor aspirante Mangi 74 si Riculica.

Apoi trebuie inca o data sa o felicitam pe Ale si o vom face de cate ori apare cu vre-un nou test cu 2 liniute. Ma umple de speranta rabdarea ta. Bafta si o sa vezi ca va fi bine. Ne rugam pentru tine.

Nu in ultimul rand as dori sa o felicit pe Florinini.
Ma bucur enorm pentru tine. Stiu ca tu mai ai o problema - fibromul. Ce mai e cu el? Ai urmat un trat. naturist pentru el, asa-i?
Ti-am raspuns si la Discutii despre trat. nat.
Poate intri si pe acolo si ne povestesti, poate ca te intereseaza sa apari pe listutza noastra de gravi dupa un trat. nat.?

Deja 2 gravi la bordul barcutei lui Tania. In ordinea numerelor de pe tricou ... cine urmeaza?
Va pupa,

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

quote:
Originally posted by riculica

iepurila sunt relativ noua aici si toate : DPO, CM, rushi ma cam depasesc, dar, zic eu, le-am venit de hac si m-am adaptat.
Dar PM? asta chiar ma depaseste.
Poate ma luminezi si pe mine.
mersic si astept sa vorbim.

RIQLIK

PM inseamna mesaj privat. In bara fiecarui mesaj apar initialele PM cu rosu . Probabil tu inca nu ai aceasta optiune pt ca esti " nou venit ".

Felicit din inima toate gravidutele de aici . Sa fiti sanatoase si sa aduceti pe lume copii frumosi , sanatosi, cuminti si norocosi !

Relya

Mergi la inceput