Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 27
Raspunsuri - Pagina 10
lauricipani spune:
Ariadna, cam tarziu intru sa-ti raspund...sorry...diverse d'ale casei azi ca am lipsit cam mult!
Ref la situatia ta cred ca-mi aduc aminte ceva...am fost si eu zilele astea stresata si am cam uitat
Si eu (din pacate IAR) ma prezint cu alt avort menstrual. Ziua 24 test slab pozitiv (clear blue)care s-a albastrit destul de mult in zilele urmatoare...in ziua 2 de intarziere a inceput sa curga maro, a tinut cateva zile. Vineri am intrerupt Utrogestanul si incet incet a inceput rosu. Acum sunt in ziua 2jumate de rosu (nici macar nu stiu cum sa calculez in a cata zi sunt)
Nu este de nediscutat faza cu implantarea defectuoasa, sunt multe de spus iar referitor la teste...nici nu vreau sa-ti spun cate am facut ca o sa ma crezi nebuna!
Io zic sa ne inarmam cu tarie si sa mergem mai departe cu mintea cat mai limpede, cu curaj si totul se va rezolva. Eu oricum sunt o mare norocoasa pentru ca am avut ambele trompe infundate timp de 12 ani, acum functioneaza si pot sa raman!
Ce zici? Mergem mai departe cu curaj?
pup

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
ariadna33 spune:
Laurici, imi pare teribil de rau, stiu ce inseamna sa vezi test pozitiv si apoi...

Si eu ma consideram norocoasa pt. ca nimic din starea mea medicala nu arata ca as avea vreo piedica in a obtine o sarcina, dar realitatea este... care este...
Scuze, nu sunt in cea mai buna forma... adica nu am mintea deloc limpede... dar promit... promit s-o limpezesc eu cumva... Ai toata admiratia mea pt. tarie!
"Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate"
Sorina7 spune:
Ale, se uita al meu sot peste umarul meu sa vada oare ce studiez eu, ceva cunoscut si lui...
...erau testele tale...si nu pot sa zic decat Doamne ajuta, e de bine ! Vorba Tonniei, eu zic ca si primul era de bun augur deja, al doilea cu mult mai bun. Bafta, tin pumnii si de abia astept anuntul "oficial" ca sa te felicit.
Laurici, nu pot sa zic decat offffffff...
...si apoi sa te pup
si sa iti zic sa nu iti pierzi increderea, stii tu, ca pana la urma sigur tot o faci !!!
Cristinna...
...vezi ca am mai venit pe aici cate un pic, mersi din nou.
noi facem maine spermograma la Sabyc, in 2 ore avem tren, daca sunteti careva on-line si imi puteti spune un punct de reper pe unde e Sabycul asta, va rog frumos sa o faceti.
bafta tuturor, sigur va fi bine ! 
ariadna33 spune:
Sorina, clinica Sabyc este pe bd. Ion Mihalache nr. 13, cum vii dinspre Piata Victoriei pe partea stanga, tel.650.47.10. Bafta!
"Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate"
lauricipani spune:
Multumesc mult pentru suport fetele mele frumoase! Tania, Tonnia, Ariadna, Sorinache , Iepurila si toate celelalteun pupi mare la toate si sa nu va suparati ca nu am spus mai devreme, ma gandeam eu ca asa se va intampla!
Sper ca data viitoare sa fiu mai norocoasa!
Va las ca ma duc sa-mi trag un masaj a la grande![]()
![]()
macar asta ca restul....mai are de asteptat!
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
danangie spune:
Buna seara fetelor!
In primul rand incep cu D-ne ajuta ALE' sa fie
.Tin pumnii si abia astept sa citesc maine ca liniuta a doua e mai pronuntata.Sa trimiti poza sa vedem si noi.
FLORININI as incerca cu un tratament naturist dar aici nu gasesc picaturile care mi le recomandase CRISTINNA.Ar trebui sa astept pana la sf. lui iunie cand plec acasa.Stiu ca trebuie sa fac laparascopie daca (virgula),continua sa creasca acest chist.Dar imi este prea frica de anestesia generala.........
CRISTINNA aceste picaturi se gasesc in plafare?Magazinele alea unde sunt numai ceaiuri din plante?Aici nu cred ca as gasi aceste picaturi...nici nu stiu cum s-ar zice coacaz..
.Ce n-as da sa se sparga si la mine chistul ca sa scap de laparo-.Problema e ca eu in ianuarie aveam chistul de 3,ceva......nu-mi mai aduc aminte.Acum in mai il am de aproape 6 cm.Deci,creste cam repede...
MISHULINA cat am fost de curioasa ce ai facut!!!!!!!!!Si cand am vazut ca nenorocitii astia nu te-au scutit de prezenta lor,m-am bosumflat.Ai si tu chist?
IEPURILA multumesc de afectiune.E asa frumos sa stii ca cineva se gandeste la tine.Si eu v-am dus dorul ca nu era zi sa nu ma gandesc oare ce ati mai facut.Si iata ca acu'2 zile veneam de la munca si la intrarea in bloc erau aia de la internet.Pe cat de obosita si de necajita eram pentru obositoare zi de la munca ,am fugit spre ei de parca erau rudele mele care nu le vedeam de mult.Se uitau saracii la mine cam dubios dar mie nu-mi pasa.Acum stau sa vad ce e cu acest chist....daca mai creste.....maine ma duc sa iau rezultatele sa vad din ce e facut chistul asta.......ar fi trebuit sa ma duc sa iau rezultatele acum vreo 2 zile dar nu am avut cand.Deci , ramane de vazut.
UTOCATALINA draguta,dar si tu ai chist?Sau tu aveai fibrom?Nu iti este frica?Eu nu stiu ce sa fac....
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Mishulina spune:
Danangie, ma bucur sa mai aud vesti de la tine! Si tu m-ai tinut pe jar cat ai lipsit,sti ca de 2 luni mergem mana in mana cu CM-ul!Nu,eu nu am chist dar am laparo!
Adica trebuie sa o fac saptamana asta si vom sti mai multe dupa aceea! Din cate zici,s-ar putea ca si pe asta sa o facem tot impreuna (adica in aceeasi perioda)!
Tine-ne la curent cu analizele,da?
Ina
Emi si mami spune:
Felicitati, Ale! ESTI INSARCINATA!!!
Are dreptate Tonnia, se vede liniuta si pe primul test!
Multa, multa sanatate si un bb minunat iti dorim! 
Emi si mami spune:
Imi pare rau, Laurici...
Ai pana la urma un rezultat la chestia cu sindromul antifosfolipidic?
Iti admir optimismul, sigur o sa fie bine pana la urma.
Ariadna, chiar nu ai primit nici o explicatie de ce nu se prind embrionii?
Daca esti perfect sanatoasa, poate e o incompatibilitate genetica cu sotul tau. Dar asta inseamna ca, pana la urma, tot o sa ramai. Ati facut un cariotip?
Sorry daca ai raspuns deja la intrebarile astea, eu am fost f prinsa in ultima vreme si nu prea am mai intrat la aspirante, deci nu stiu. ![]()
Pupici tuturor!
Si, inca o data, felicitari, Ale! Meriti sa ai un bebelus la fel de bun si intelept ca tine. ![]()