Constanta la apel !!! (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Fetelor, sa va spun ce am patit. Au vorbit socrii cu fratele mamei lui iubi sa ne fie nasi...dar pe mine au uitat sa ma intrebe daca sunt de acord. Eu vroiam sa am nasi cu care sa fim prieteni si sa avem o relatie frumoasa...dar eu nu ma simt in largul meu cu ei. Mi s-au parut f reci...si mai vorbesc si la pers a-II-a plural cu ei.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Corinaa....pai stai un pic! adica ce, tu nu te mariti? adica n-ai nici un cuvant de spus???? eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu viitorul tau sot despre asta. fara nervi, fara exagerari...doar sa ii spui parerea ta. si ca VOI va insurati nu....mai stiu eu cine. el ce zice, e de acord??? hai, ca iti tinem pumnii sa iasa cum vrei tu!
Cornelia, ce bine imi pare ca nu iti mai face sange rau! de la noi si ptr Stefan dar si ptr mama cea curajoasa!
Tania, ! am stiut eu ca sari de 200 de metri.....ca vorba ceea, te stiu fecioara inflacarata. hihihihihi. Mariuca pare mai degraba berbec...tre sa ii calculam ascendentul daca ne lasa Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cornelia, nici eu nu am avut lapte si David a mancat la greu milumil si eu cred e super in regula... E mare, frumos, destept, sanatos ...
Asa ca te inteleg, stiu prin ce treci, nu ar trebui sa ai nici o mustrare!!!!

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
Poze de la intalneala mamicilor de Constanta si a bebeilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

HEEEELP! A INCEPUT SESIUNEA! MA POATE AJUTA CINEVA CU VREO CARTEA A DECANEI DE LA DREPT, ANA-RODICA STAICULESCU?????? NU STIU CUM SE NUMESTE EXACT, DAR ORICARE (DIN CATE O FI SCRIS) IMI ESTE DE AJUTOR!
Daca are cineva, astept pe mail, messenger sau DC!

Imi cer scuze, dar am rams in uram si cu cititul DC-ului! Duminica sper sa recuperez!

Racushoarele Cristina& Alexia
crixia@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

. Mariuca pare mai degraba berbec...tre sa ii calculam ascendentul daca ne lasa Cristina

Roxa ai verde.
Da Tania asa e .E iubareata foc si pupacioasa.Oare cu cine seamana?
Corina scumpa sa faci cum crezi tu(adica voi doi) nu cum vor altii.Trebuie sa gasiti pana la urma.Probabil unii se feresc de nasit ca se gandesc la tot felul de obligatii.

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii

Poze din luna florilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cristina zi ora nasterii. anul e 2002?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Roxa anul e 2002,ora 13.15.Ne-a mai facut o prietena si parca n-a iesit berbec.Am uitat.Salutari lui Patrick!
Crixia multa bafta!

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii

Poze din luna florilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am o zi groaznica....iubi a avut accident. El e bine dar iar trebuie sa bage masina in service. De abea a scos-o acum 3 sapt. Avem masina de pe 13 aug 2004 (un Megane Sedan) si pana acum a lovit-o de 4 ori (niciodata nu a fost vina lui), a zgariat-o rau o data, a lovit pragul o data si ca sa fie frumos un vecin binevoitor ne-a aruncat cu ceva dur pe plafonul masinii de a lasat vreo 4 denivelari de a trebuit bagata iar in service.
In curand ne vine si masina noua si asta imi ramane mie. Asa ca am de gand sa merg sa mi-o sfinteasca un preot.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Jone nu am stiut ca se dau banii astia peste tot...Am crezut sincer ca fac parte din "programul lu' Mazare " de atragere de electorat.Binenteles ca nu am ajuns astazi sa depun dosarul, insa maine merg sigur ,mai ales ca trebuie sa ajung la Catedrala pentru a vorbi de botez.Am inteles ca este cu programare aici.Abia am gasit local si asta numaipentru o zi de vineri.E aglomeratie mare ...cu nuntile...

Corina imi permit sa-mi spun parerea vis-a-vis de chestia cu nasii. Fostii nasi de cununie ai mei sunt mult in varsta fata de noi, insa alegerea lor tot asa nu a depins de mine.La vremea respectiva era o onoare pentru ei sa ma cunune, tata fiind persoana publica si seful nasului.Insa la putin timp dupa nunta au scos clontul la mine, lucru pe care nu l-am inghitit.PAna la botezul BIancai nu ne-am intalnit, apoi ne-am mai vazut la mot si gata...Au trecut anii si sincer nu le
duc dorul.
Daca tineti la chestia cu nasii, cel mai bine este sa va alegeti o familie cu care sa va intelegeti bine, sa fiti pe aceeasi lungime de unda.Oricum decizia ar trebui sa va apartina...

Loreen, Bianca(15.10.96) si Delia 26.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

loreen,
ai sa vezi ca la catedrala iti zice ca nu pot sa fixese ora decat cu 2 zile inainte.
noi pana la urma am facut botezul l ao biserica de prin cartier.
si inca ceva sa nu uiti sa iei certificatul de botez (original si o copie xerox)
si o sa aveti de platit:taxa de parinti, taxa de nasi
iti zic ca pe noi ne-au surprins taxa de parinti = 500 000 lei aia de nasi nu stiu cat a fost si cica ne-au facut o favoare ptr ca neapartinand de acea parohie taxa era vreo 1,5 mil lei.
si nici nu am stiut ca nasa trebuia sa aiba un prospop si un sapun care au ramas la biserica.

revin ca se plange

jone

tot inainte!

Mergi la inceput