Constanta la apel !!! (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna ziulica si de la noi! Inca suntem singuri, tati mai lipseste. Azi-noapte nu m-am odihnit deloc, pt ca Sebi a dormit calare pe mine. Cum incercam sa-l pun in patutul lui (in care doarme de obicei), se ridica si urla "maaaaaaammmaaaaa", cu manutele intinse inspre mine. Ce-o mai fi fost si asta, nu stiu....

Sinzi, pozele sunt super, copiii toti frumosi! Mi-a placut si cum ai povestit, parca i-am si vazut pe prichindei! Imi pare asa de rau ca n-am putut ajunge... Si sunt asa ocupata toata luna... Tie nu-ti functioneaza tel RDS? Am tot incercat sa te sun....

Azi am fost la stoma si din pacate mi-a atins gingia cu freza... si am tooooot sangerat si tare greu a reusit sa-mi repare dintele... Venise si prima programare de la tura inversa si eu tot pe scaunul ala de tortura eram.

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Corina, cred ca singura solutie la pb voastra este sa va gasiti cat mai repede singuri nasii si apoi sa le comunicati frumusel tuturor decizia voastra (fara prea multe explicatii, ca nu-si au rostul)! Imi pare rau pt masina voastra, dar ziceti merci ca el este bine. Tabla se repara usor (presupun ca aveti asigurare).

Tania, vreti sa va faceti casa? Foarte interesante informatiile pe care le-am gasit la adresele pe care le-ai postat la sub. tau! Ma gandesc ca de ne-o ajuta D-zeu, peste vreo 10 ani, vom avea si noi o asemenea casa.

"Taxa de parinti" este o mare inselatorie! Cand am botezat noi, acum 3 ani, am platit la biserica de care apartinem, pt botez, doar 100mii lei, cu chitanta!!! (+ sapunul+prosopul+o sticla de ulei si nu mai stiu exact ce)

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mama nici io n-am auzit de nici o taxa de parinti, de nasi si alte alea. si noi am platit tot 98.000 (hihihi te-am batut Vic) cu chitanta, plus cit s-a dat la preot. atit. asta nepunind la socoteala lucrurile in natura, respectiv prosopul, sapunul.
Cristina, am trimis! e si o analiza scurta...sa-mi spui cum ti s-a parut
si la noi e plictiseala fara mugur, copilul nani....eu..rontai niste seminte si mai trag cu ochiul la voi.
Crix imi pare rau pui nu te pot ajuta cu cartea....dar mai intreb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Crixia-profesoara de care vb preda filosofie? Ca dc da, s-ar putea sa te pot ajuta sa xeroxezi o carte. Trimite-mi un mail, PM, ceva.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput