Nelamurire
Cu tot respectul cuvenit as vrea sa intreb ceva, am postat un raspuns la topicul lu Tzunii de la Discutii generale. Era o lauda la adresa administratiei ca se implica in proiecte umanitare si mi-am permis cateva propuneri de bun simt zic eu.
1. ca proiectul DC sa fie pe termen lung sa ajutam si alti copii, sau eventual tot pe cei de la Robin Hood daca ar mai avea nevoie de ceva.
2. sa fie implicata si Tzuni in organizare deoarece ea a avut ideea, cunoaste copii de acolo si nevoile lor, plus ca a mai organizat alte actiuni si au fost de un real succes.
Insa la cateva minute mesajul meu a fost sters. Efectiv nu inteleg de ce. O alta fata inainte a fost destul de virulenta la adresa faptului ca DC se implica in asemenea proiecte cu anumite scopuri, sustinea dansa, si mesajele ei inca sunt, doar al meu a fost sters, desi era de cu totul alta natura.
Credeti ca as putea primi vreo explicatie?
Multumesc, Adina
Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...
Raspunsuri
Marina spune:
adusca eu vad ca ultimele 2 postari sunt ale tale...dupa mine ai pus tu un msg si dupa aia inca un msg cu linkul de aici. Exista si un al treilea msg? Cred ca nu l-ai observat sau are ceva cu tine PC-ul tau
arboria spune:
adusco, azi-noapte au disparut mai multe mesaje, probabil tot ce s-a postat intr-un interval (mic) de timp.
se tot fac ajustari la program, asa ca intervin si collateral damages
Julia
adusca spune:
Este probabil varianta lui arboria. Pt daca observi Marino, primul meu mesaj incepea asa: "Si inca ceva" asta insemnand ca omisesem o propunere din primul post...iar formula folosita arata clar ca se vroia o continuare la primul. Iar mesajul era intr-u totu' pacifist, fara comentarii de alta natura, ma rog, m'am bagat ca musca si io cu niste propuneri. Cam 10 min maxim mi-a luat sa scriu al doilea mesaj (primul acum) timp in care a disparut obectu' delict.
Ti-am trimis si tie si lui marius pe PM link-ul cu nelamurirea mea postata, nu ca v-as fi acuzat, ci vroiam sa va dati cu parerea. Marius mi-a raspuns pe PM, de altfel si tu, si va cred pe cuvant, mai ales ca nu era absolut nici un motiv ca acel post sa dispara.
Recunosc totusi ca m-am gandit ca a fost sters de un moderator, (nu m-am gandit la o persoana anume) dar daca ar fi fost asa singurul lui motiv ar fi fost reaua vointa, ceea ce ar fi fost trist.
Faptul ca a disparut datorita unei probleme tehnice este bine, oricum nu postasem informatii de interes major.
Ma declar lamurita. Numai bine, Adina
Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...
Marina spune:
adevarul e ca la 2 noaptea cand lasai io DC azinoapte mi s-a parut ca se intampla ceva...si nu-mi gasesc nici eu un mesaj...2 variante exista ori e tehnica ori e berea(mea)