Bebelusi de sept-oct 2004 (42)
Raspunsuri - Pagina 7
loreema24 spune:
ellen - stai linistita ca nu are cum sa-ti zica tie BABA !
In schmb fata mea a inceput sa zica MAMA si sunt o fericita, credeam ca nu o sa zica pana la un an . Binenteles ca zice numai cand e suparata dar e un inceput.
Ramona & Loreema
http://photos.yahoo.com/loreema24
ana_a spune:
Salut!
Azi am avut o zi de maraiala si mofturi...dup ace ieri a papat frumos si linistit, a dormit binisor...azi a zis ca nu-i prost sa repete figura...asa ca s-a trezit la 7 si pana la ora 13 nu am reusit sa-l culc nici in ruptu capului desi l-am scos si la aer in curte, l-am plimbat cu carutzu...nimic!La 13 cand a trebuit sa ia masa de pranz...de obosit ce a fost a inceput sa imi urle si binenteles ca am renuntzat a-l mai tine in scaun, i-am pregatit 180 ml de laptic si l-am bagat la somn! Adormit un ceas!!! Si eu care ma gandeam ca spal toate vasele, si imi beau apoi cafelutza linistita pe DC. Si de atunci...abia acum a mai adormit in sfarsit.... Si uite asa ne-am zapacit si programul de masa...a papat legumele abia pe la 15.30 si deseara mamaligutza cu branza de vaci poate pe la 19 daca o avea chef ....Si voi mai patiti asa?Adica din cauza oboselii sa nu aiba rabdare sa stea la masa si sa sfarsiti prin a le da un biberon de lapte?
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
loreema24 spune:
ana - si noi patim la fel cand e foatre obosita si atunci in loc de masa dam tzatzica si adoarme la san!
Eu azi am fost f linistita ca mi-am chemat 2 verisori si au stat mai toata ziua cu ea pe afara. Au intrat in casa sa ii dea sa papa si au iesit iar afara. Am zis ca masa urmatoare le-o dau afara sa ii dea sa pape.
Cred ca ii voi chema mai des pe la mine!
Ramona & Loreema
ana_a spune:
Ionela, sa te faci bine cat de repede!Am inteles ca daca stai la caldurica trece mai repede? Poate scapa si Alex cu tine deodata!
Noi ne laudam doar cu stradaniile de a o lua taras...isi pune picioarele pe pozitie in schimb...nu are suficienta putere in manutze sa o ia din loc...si se chinuie pana incepe sa planga si trebuie sa il ridic...Dar vreau sa va spun ca nu are stare deloc!Desi nu poate el incearca si incearca mereu sa o ia taras pe covor si se enerveaza ca nu-i reuseste...
Eu sunt incontinuare cu nasul super infundat...nu mai stiu ce sa mai aplic sa-l desfund si ma bucur ca deocamdata Stefan nu da semne ca ar fi luat de la mine....
De povestit si el are un repertoriu foarte vast...baba mama ada si acel aaaooee de care zicea Mina si cu care si el intampina fiecare om de pe stradaIeri m-am prapadit de ras!!Ne plimbam pe strada si o fetitza din vecini tot batea o minge in fata lui si el se prapadea de ras!Sa-l fi vazut ce radea cu o pofta de toata ulitza era in gura lui si toti caini din curti au inceput sa-l latre
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
ana_a spune:
Ieri a venit soacra pe la mine sa il plimbe un pic pe Stefan pe afara pana imi fac eu ceva curat in casa....Dupa vreo juma de ora vine in casa si imi spune :"hai ca mi-a venit o idee... ti-l iau pe Stefan acasa la mine si ti-l aduc mai tarziu" ..... Hm...sa vedeti voi panica pe mine... nu mai stiam cum sa fac si ce sa-i zic sa o refuz mai elegant si mai frumos....
Asta pentru ca...zilele trecute mama mea mi-a propus si ea ca daca vreau il ia pe Stefan o zi la ea acasa, ii da sa manance, il culca si toate alea si sa mai respir si eu....
Eu i-am povestit soacrei mele ce a zis mama si acum si ia binenteles ca vrea sa il ia acasa! CE MA FAC??? Ca...desi sunt convinsa ca mi-ar fi excelent de bine o zi fara el...m-as odihni si eu...da nu pot sa-l dau! Voi ati reusit sa treceti peste chestia asta?Sa il dati la bunici pentru o zi?Eu cred ca dupa ce ar pleca de aici as intra in panica si m-as invarti ca o gaina beata prin casa pana mi-l aduce inapoi....
flori din gradina mea
danina spune:
Va salutam acum scriem din nou impreuna.
Multumesc fetelor pt raspuns i-am dat mandarina si i-a placut tare mi-a baut 50 ml pe loc.
Tot nu mi-ati spus la ce masa dati voi iaurtul la bb. Vreau si eu sa stiu ca vreau sa ii dau si de sapt viitoare ii dau si galbenus.
In rest anuntam treziri noaptea ca de obicei insa cu maraieli si leganari mai nou.
Astazi mi-a facut un circ afara tot din cauza caciulii si-o tragea nu stiu de ce sau ce a apucat-o ca toata lumea se uita la mine si tipa se ridica din carut parca avea scai la fund.
Acum plec sa imi caut pantofi ca maine am nunta tocmai la Tulcea si trebuie sa imi iau ceva cu toc ca eu as umbla numai in opinci .
Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI
loreema24 spune:
quote:
Originally posted by ana_a
Ieri a venit soacra pe la mine sa il plimbe un pic pe Stefan pe afara pana imi fac eu ceva curat in casa....Dupa vreo juma de ora vine in casa si imi spune :"hai ca mi-a venit o idee... ti-l iau pe Stefan acasa la mine si ti-l aduc mai tarziu" ..... Hm...sa vedeti voi panica pe mine... nu mai stiam cum sa fac si ce sa-i zic sa o refuz mai elegant si mai frumos....
Asta pentru ca...zilele trecute mama mea mi-a propus si ea ca daca vreau il ia pe Stefan o zi la ea acasa, ii da sa manance, il culca si toate alea si sa mai respir si eu....
Eu i-am povestit soacrei mele ce a zis mama si acum si ia binenteles ca vrea sa il ia acasa! CE MA FAC??? Ca...desi sunt convinsa ca mi-ar fi excelent de bine o zi fara el...m-as odihni si eu...da nu pot sa-l dau! Voi ati reusit sa treceti peste chestia asta?Sa il dati la bunici pentru o zi?Eu cred ca dupa ce ar pleca de aici as intra in panica si m-as invarti ca o gaina beata prin casa pana mi-l aduce inapoi....
flori din gradina mea
Eu am lasat fata cu cumnata si soacra vreo 6 ore si nu m-am impacientat deloc. Iar azi a stat mai mult pe afara cu verii mei si nu mi-am facut probleme deloc.
Pana la urma daca sunt probleme am telefon si poate sa ma sune persoana cu care este.
Ramona & Loreema
loreema24 spune:
danina - distractie placuta maine!
Ramona & Loreema
pufymic spune:
Buna fetelor!
LA MULTI ANI!!!bebicilor care-si adauga inca o luna azi la varsta!
Danina eu i-am dat si grapefruit si i-a placut tare mult(cu cereale ii dau toate fructele, de fapt sucul din ele).Si la fel i-am dat si iaurtul tot cu cereale. Distractie placuta maine la nunta!
Ana si eu sunt cam speriata de bombe....si nu-mi place sa-l las cu nimeni pe Alesio.....sunt tare posesiva....nu stiu daca as fi in stare sa-l las la cineva sa aibe grija de el fie si numai cateva ore!
Ionela sa te faci bine repede! la Alex si sa nu ia bubitele si el!
Al meu bazuc a facut ieri 3 pasi!!!!Sustinut bine-nteles!!
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/
---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!
loreema24 spune:
Si Lori face pasi sustinuta! De fapt traverseaza camera daca o tin de manute.
Ramona & Loreema