Bebelusi de sept-oct 2004 (42)
Raspunsuri - Pagina 6
roandre spune:
Am uitat sa mai spun...daca il papa pe bebe tantarul putem sa-i dam cu mixtura mentolata ca sa nu se mai scarpine...hihihi. V-am zis eu ca-mi aduc aminte pe parcurs.
Anne, am vazut si eu pozele.....ce fetita mare...ce a mai crescut! Merge in picioare singura?
Cu sarmalele si eu m-am gandit...eu am sarmale din carne de curcan facute de mama si ma gandeam sa-i dau ...ma mai gandesc totusi desi nu au nimic contraindicat varstei ei.
Cine afla cum, unde si ce trebuie facut pt schimbarea permisului sa-mi spuna si mie ca de mai bine de 1 an conduc cu vechiul permis.
Si eu stiam ca tot la Udriste se schimba dar acum nu mai sunt sigura.
Ionella3003, ufff...lasa ca trece el si varsatul de vant! Santate multa!
Maine ii fac spanac bebelinei dupa reteta Minei si sa vedem ce parere o sa aiba domnisoara asta a mea care a reinceput cura de slabire.
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 7 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
loreema24 spune:
Nu imi aduceti aminte de cura de slabire din doua motive:
1- fata mea azi a papat doar 200g papa adunat la 3 mese(mancaruri diferite) in rest nu a vrut nimic decat tzatzica, deci a inceput si ea cura de slabire.
2- azi am vazut cum arata unele mamici de sept-oct si gata trebuie sa fac ceva, dar ce? Cura de slabire nu pot pt ca alaptez inca!
Ramona & Loreema
http://photos.yahoo.com/loreema24
loreema24 spune:
M-am trezit si eu!
[purple]Otita se poate lua de la un copil la altul?[/purple]
Ramona & Loreema
roandre spune:
Hihihi Loreema...pai a invatat ceva bun azi din parc de la Alexia si Elena... Oare Alexia lui Ellen a prins si ea ideea cu cura de slabire sau pt ca a plecat mai devreme n-a auzit partea asta. Cred ca asta vorbeau fetele noastre prin parc.
Cat despre cura de slabire a mamicii..hehehe. Cat timp am alaptat si eu mancam de rupeam caci aveam scuza...acum nu mai merge.
Ana, am vazut si pozele voastre...va invidiez inca o data pt curtea pe care o aveti si pt ca Stefan poate sa stea afara pe paturica.
Si ce bretonel are puiul mic...pupici!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 7 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
mina spune:
Salut
si eu pe aici, cam in viteza ca am de lucru si normal ca tocmai azi face compu probleme....
Mihaela, hai ca astept cu mare nerabdare sa vad daca i-a placut... si Matei va manca maine spanac. Azi va papa mamica lui o maaare salata de spanac.
Loreema, otita din cate stiu eu nu e o treaba contagioasa, insa nu m-as baza pe asta..... era o vreme in care Matei al meu si cu Alexia Mihaelei faceau aceleasi treburi, desi stiu sigur ca vomitatul de mofturos nu e contagios ... am glumit... insa realitatea e ca acesti copii minunati au un mare talent de a se imita unu pe altul...
Sarmale? pai m=ati bagat in cofa, ca nici balauru meu nu a mancat inca atat de libertin... dar eu stiu ca la sarmale se pune si cimbrum, si piper... le-ati dat asa?
Internetul meu iar ameninta cu greva asa ca inchei aici
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
loreema24 spune:
LA MULTI ANI ! in primul rand pt printesa lu mami Loreema!
LA MULTI ANI ! si pt.VLAD , OMAR, MIRON-RADU
Trebuia sa invete fata mea ceva de la fetele vostre , nu?
Dar parca trebuia sa invete altceva si sa sara peste cura de slabire.
Ramona & Loreema
mari74 spune:
Scriu si io din an in paste da tot e bine decat deloc .
Ati inceput sa puneti sare in piure? De vreo cateva zile ii adaug un varf de sare caci altfel ma rugam de ea juma de zi sa manance 100 gr de piure legume cu carnita..
Altfel in afara de mofturi ne asezam singura in poponet , mergem in 4 labe si incearca sa se ridice in picioare in tarc... cam astea ar fi noutatile noastre.
pupici si promit sa fiu mai activa
mari
ionella3003 spune:
fetelor, e cumplit! Sunt plina de bube, din cap pana-n talpi! Vai de capul celor care n-au facut bolile copilariei la timpul lor! Fratele meu a avut varsat de vant in clasa a zecea (adica avea cu 10 ani mai putin decat am eu acum) si a zis ca n-a avut nici jumate din bubitele care se itesc, faloase, peste tot pe corpul meu!!!! Dupa ce ca sufar ca un caine ca ma mananca de mor, cu toate ca am tot dat cu mixtura mentolata, mai am si o criza de stomac si mi-au venit si rusii!!! daca scap cu bine din incercarea asta, inseamna ca-s norocoasa! Imi zicea sora-mea din anglia ca la ei, cand un copil face vreuna din aceste boli, da o petrecere sa vina si alti copii sa ia si ei boala sa scape mai usor!!!! De ce nu m-am dus si eu cand eram mica la o astfel de petrecere ????
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
elyanne spune:
Merge DC-ul... de azi de dimineata am tocit F5-ul, la cate refresh-uri i-am dat...
LA MULTI ANI! piticilor care mai implinesc azi o luna.
Cam atat pentru acum, ca am mult de lucru si bb n-are stare... si lucrez cu ea in brate etc.
Eliana si Elena (23.10.2004)
ellen spune:
La Multi Ani! tuturor sarbatoritilor de astazi. Sa fie sanatosi, voiosi, voinici.
Mihaela, Alexuta mea nu le-a auzit pe fetele voastre vorbind asa ca nu s-a prins ca s-a dat ton la cura de slabire. O fi fost pentru ca ea dormea cand ale voastre vorbeau si cand s-a trezit si ea, s-au culcat ale voastre si apoi am plecat si mai repede si poate si de asta. Dar parca tare as fi vrut sa auda de la ele faza cu laptele :), pentru ca vad ca cel putin fetele voastre papa lapticul.
Noi suntem la fel. Ne chinuim de zor cu mersul pentru ca imediat cum se trezeste este in picioare si vrea sa mearga. Dintisori nu dau semne sa iasa dar in schimb bebelina mea a inceput sa zica Baba si numai Baba zice incontinuu . Sotul mea a zis ca el e sigur ca nu ii zice lui asa ....oare sa-mi zica mie ....chiar asa baba am ajuns?
Elena & Alexandra (25.09.2004)