Bebelusi de sept-oct 2004 (42)
Raspunsuri - Pagina 3
danina spune:
Am si eu o intrebare de fapt mai multe ca am uitat sa intreb pe dr cand dati voi iaurt la bb si cand ati inceput.
Reteta pt branza calcica e asa cu 5 pastilute la 1 l de lapte????
Ati dat mandarine la bb? Ce altceva pot sa ii dau inafara de mar, banana,portocala ca se simte nevoia de altceva.
Am avut o noapte de ma capiat se trezeste si pana ma duc eu sa ma spal sa ii dau san urla cat o tine gura ca nu ma duc direct sa o iau in brate . Tata era asa obosit ca statea cu ochii inchisi si zicea "taci cu tata" si ea urla si mai tare sunt chiauna.
Acum sunt la firma si imi vine sa dorm cu capul pe masa.
Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI
danina spune:
Ma inscriu si eu pt schimbarea carnetului daca stiti dati de veste. Eu mai sunt si pe numele de domnisoara .
Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI
bozo spune:
Danina, la 1 l de lapte 8 pastile de calciu, la 500 ml 4 pastile samd. Dar poti sa fierbi la fel de bine un iaurt sau lapte batut si sa il strecori.. si iese branzica. Al meu papa mai bine din aia cu calciu.. creta cum ii spune Nina . Ce sa-i faci, gusturile nu se discuta.
Ionela, sanatate mami!
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
aissa spune:
Buna ziua fetelor! Azi dau raportul tarziu ca am foast pana la serviciu si apoi afara cu pitica.
MamaElei nu avem inca nici un dinte. Facem in continuare concerte la degete (ca imi "canta" non stop), geme noaptea in somn dar nici urma.
Despre premergator am cititt si eu in Mami de luna asta ca mai bine nu-l folosim. Oricum si eu am renuntat sa o mai pun acolo. Sta saracul intr-un colt pe post de depozit de jucarii. Cand si cand o sa o mai pun, dar cred ca sunt deja saptamani de cand am pus-o ultima data. Decat sa-mi pun pe constiinta picioarele fetei mai bine zic ca nu il am.
Despre carnet si eu as vrea sa stiu, ca al meu e pe adresa veche. Cred ca trebuie facuta lista aia de analize, platita taxa la cec si mers la Politie, dar nu bag mana in foc. Eu nu ma grabesc ca pana mi-oi lua iar masina poate se schimba alte date si iar nu mai e valabil.
Fetelor dar nu ma uitati si pe mine cu Farlin. Va rog pe cele care ati luat incaltari de la ei sa-mi spuneti si mie ce masura ati comandat si cat are piciorul masurat copilasul vostru sa-mi fac si eu o idee ce masura sa comand.
Va pup si mai vorbim.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
ellen spune:
Mcm, depinde pe cine nimeresti acolo ca doar sunt functionari publici. Eu cand am fost am stat cam 5 min sa se hotarasca 2 intre ele care sa ne serveasca.
Ma inscriu si eu in lista celor care trebuie sa-si schimbe permisul. Si eu il am pe numele de donsoara. Daca afla cineva ceva sa-mi zica si mie.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
mina spune:
Salut!
Danina, poti da la bebe babane, portocale-mandarine (numai suc), piersici, mere si... cam atat. Deocamdata. Bineinteles trebuie vorbit cu medicul inainte de a baga ceva nou.
Mihaela, si iar imi aduc aminte ca tre sa pun cupilu pe olita
Cine intreba de piureurile la borcanele... cred ca le plac pentru ca au adaos de sare si suc de rosii. Vizigotu nu face mofturi la piureul facut de mine decat fff rar (insa trebuie sa schimb mereu reteta ca sa nu se plictiseasca inaltimea sa) insa pe alea de la borcanele le lipaie urgent. INsa de ce ziceti ca nu sunt bune la gust? Eu, impreuna cu fiul meu, am papat combinatiile cu vita si cu curcan de la Nestle si de la Hipp si taaare ne=au placut.
Naty, si eu sufar ca nu mai am timp de citit insa in fiecare seara, dupa ce culc copilu si fac dush mai stau cel putin jumatate de ora sa citesc vro carte. Sunt constienta ca jumatatea aia de ora ar fi mai utila sa o dorm, dar asa de bine ma simt ca am un pic de timp numai pentru mine incat nu imi mai pasa.
Sa ne laudam si noi cu ultimele ispravi:
- de doua nopti se scoala in jur de 4, tare ma tem ca de foame !!!
- striga la cetateni pe strada, un fel de AAAAOOOOEEEE cu voce groasa, de mi-e si rusine
- s-a invatat sa isi ia cipilica/basca/palariuta din cap si sa arunce cu ea in cetateni, in caini, in cine se nimereste. Dupa aia rade. Drept urmare acum iesim pe strada cu 2 chestii de pus pe cap. Una cu care sa arunce si una care (spera mami) sa stea in cap.
Cam atat am avut de raportat.
Va pupam
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
danyce spune:
Buna, fetelor,
Noi il asteptam pe tati sa vina acasa si apoi avem si o tura de musafiri. Asa ca gatim de zor amandoua.Alma sta in balansoar pe dulap in bucatarie si chiuie sau canta. Oricum nu-i tace gurita deloc.Mai apuca cate o lingura si loveste cate o cratita ca a descoperit ce frumos suna.
Am zis ieri ca i-am facut spaghetti cu carne de pui, rosii, morcov, ardei si dovlecel. Ei bine, i-a placut asa de mult ca i-am mai facut azi o tura, de data asta cu carnita de vita, un pic de vanata, rosii, morcov si ardei. Dar dupa masa eram amandoua colorate din cap pana-n picioare, asa ca a trebuit sa ne spalam si sa ne schimbam din nou.Pana si balansoarul a avut de suferit, dar nu e nici o problema ca husa se spala in masina.
Mina, smecher vizigotu' tauSi Alma are o atractie speciala pt. caini, dar ea vrea sa-i traga de coada.
Plecam sa bem laptic si sa terminam bucatareala. Revenim mai incolo. Pupici,
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
elyanne spune:
quote:
Originally posted by mcm
Nu dureaza mult pe "Parintele Galeriu", nu?
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)
La mine a durat 10 minute acolo.... nu mai era nimeni cand am fost eu. Nu au program in fiecare zi... luni, miercuri si joi, de la 9-15 (cel putin asa tin minte). Mai mult a durat la banca pt. ca a trebuit sa deschid cont etc.
Eliana si Elena (23.10.2004)
tyaa spune:
Aissa, fetita mea are piciorusul de 10 cm. I-am comandat sandalutele de 11.5 cm. Acum ii vin perfect. Chiar putin mari. Eu zic ca vara asta o sa ii fie bune.
Danyce, maaaaaaaaaaaama ce de musafiri primesti tu. Iti urez petrecere placuta alaturi de sotul tau (cand va sosi).
Va pupam (pe toata lumea).
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre
mcm spune:
quote:
Originally posted by mina
Cine intreba de piureurile la borcanele... cred ca le plac pentru ca au adaos de sare si suc de rosii.
Ai dreptate. Dar tot mai bune sunt ale mele, zic eu.
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)