Aspirante optimiste (132)
Raspunsuri - Pagina 5
GeorgianaI spune:
Servus dragutele mele!
Ce faceti?
E cam liniste pe aici si atmosfera asa si asa. S-a intamplat ceva si eu nu stiu? SDau toate aspirantele au trecut la mamici si pe mine nu m-au anuntat?
Eu sunt in asteptarea rushilor zilele astea.
In rest, nimic nou sub soare. Gandesc la rece.
Laurici, pe unde esti?
Va pupic dulce pe toate si sa auzim numai de bine.
ardit spune:
servus georgico, sunt fetele cam suparate, ingrijorate, racaite intre ele, na ce sa faci, se mai intampla, mai ales ca stiu ca s-a nimerit ca concomitent sa fie toate ingrijorate in privinta lui bb, e normal sa fie tensionate, dar daca nu-si revin repede... cred ca le dau eu personal o bataitza.... ee comedie!
ia spunetzi si mie: am inteles ca daca te doare in dreptul ovarului este posibil sa fie din cauza ca ovuleaza, asa este? sau se intampla doar la stimulare?
tumpi spune:
Salutare tuturor in primul rand.
Ardit , iubita, durerile din zona ovarelor pot fi date si de catre o raceala, dar la tine cred ca este ovulatia, mai ales ca ziceai ca e perioada.
BAfta multa
si sa nu uitam bb vine cand va vedea ca viitoarea lui mamica e calma, linistita si impacata cu sine, nu stresata din cauza temperaturii sau a altor semne.
O zi buna si o saptamana excelenta.
La toate cate o floricica
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
martha78 spune:
Salutare, dragelor!
Se pare ca eu va trebui sa mai astept o luna pana la HSG
asta este, sunt intr-o vesnica asteptare interminabila
Iepurica, de ce sa stai cuminte poate tocmai luna asta va fi cu noroc
If hope were not, heart would break.
utocatalina spune:
Ardit eu nu am luat nimic pentru stimulare, dar pe ovulatie naturala pot sa zic ca la ovulatie ma doare in dreptul ovarului unde este foliculul...deci daca te doare urmeaza ovulatia..daca nu azi..in zilele urmatoare![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata
ardit spune:
merci fetele, inca nu ma doare, dar sigur o sa ma doara, ca in fiecare luna ma doare, si ma gandeam sa vad pe ce parte ovulez luna asta pe stanga sau pe dreapta (ca pe dreapta nu-i trompa)
Medeea76 spune:
Buna fetele, alaltaieri a nascut o prietena de-a mea un baietel si abia astept sa il vad. De ce cand iti doresti bebe, toate prietenele, cunostintele, rudele, colegele raman insarcinate? Nu ca nu ar fi frumos, e minunat, ma bucur din suflet si abia astept sa-i tin in brate pe toti, dar vreau si eu bebele meu!
. Eu inca astept rezultatul pt. sindromul antifosfolipidic. Stiati ca 30% din sarcinite oprite din evolutie, avorturi spontane etc. se datoreaza acestui sindrom?
In alta ordine de idei, pentru fetele care se pregatesc de HCG, fara nici cea mai mica rea-intentie, iata ce am gasit pe site la dr.T:
"Dupa operatie, medicul mi-a spus ca totusi sansele de a ramane insarcinata sunt de 15-20%, asta pentru ca am efectuat 2 histerosalpingografii care mi-au distrus mucoasa trompelor si ca nu exista inca tratament pentru asta si ca depinde numai de organismul meu si de o minune". Pe de alta parte, ati vazut ca dr.T nu recomanda aceasta procedura, intrucat el o considera total neconcludenta. Nu vreau sa intristez pe nimeni, trag doar un semnal de alarma...
Ardit, eu de vreo trei luni am inceput sa am dureri la ovulatie (cred ca incep cu 2-3 zile inainte), dar nu pot sa-mi dau seama ce ovar e responsabil, pentru ca ma dor amandoua
. Cum adica danseaza keke? Asa, daca aude muzica?
Medeea
ardit spune:
medeea mama, m-a ucis, ghici pe ce fel de muzica danseaza: numai pe manele si muzica populara!!
Medeea76 spune:
NU POT SA CRED!!!
Nu a dat nici un semn ca ar sti sa vorbeasca? Nu de alta, dar sa nu ai vreo surpriza... Al meu a luat cateva lectii de vorbit, pana a inceput sa se streseze al meu sotz, ca toata seara eu vorbeam cu papagalul, Gratziella isterizata pe alta parte, asa ca am renuntat, drept care Garcia a inceput sa ciripeasca in graiul vrabiilor din copacii de-afara.
Ce-i cu linistea asta? N-am mai intrat nici eu de cateva zile, unde-s fetele? Nici o veste buna? Ca sa nu mai zic de Laurici, care cred ca ne-a parasit...
Medeea
ardit spune:
nu vorbeste, eu am tot asteptat sa vad daca vorbeste pentru ca este perus matur, si na, se presupune ca deja e invatat, are tabieturi etc, si surpriza cea mare a fost cand a inceput sa danseze intr-unul din birouri (colivia a dat deja o tura prin fabrica) pe ionel ionelule...