Aspirante optimiste (132)

Aspirante optimiste (132) | Autor: tumpi

Link direct la acest mesaj

Aspirantele optimiste care vor trece foarte curand la gravidutze:
Adar (Andreea),Victoria (Veronica),Gabela (Gabriela), Pepsica (Antonia),Bety (Beatrice),Pia (Oprina), Tumpi (Ionela ),Codri (Codruta), BurlacuP (Paula), MirelaV (Mirela), Alinuche (Alina),
Beatrix (Melania), Cornelia1172 (Cornelia),Valentinag (Valentina Georgeta], Adelais (Maria-Alice), Madyn (Nicoleta Magdalena),
Lulu77 (Alina Mariana), Mariaa (Maria), Gabid (Gabriela), Karula (Raluca), Ellena (Elena Lacramioara), Stef,Salmida (Adia Florentina),
Ioana1971 (Ioana), Speranta (Angelica),Robert si Alina (Robert si Alina), Ilie si Suzana (Ilie si Suzana), MadalinaM (Nina), simona,
narcis (Narcisa), Dorina, Remy (Camela), Mihaela & Cristi (Mihaela si Cristi), Mirela & Danut (Mirela si Danut), Lili (Liliana), Aura,
OtiliaLia (Otilia), Furnicutza ( Doina Tina), Buflea, romaniaau (Florina), Lucia Munteanu (Manuela Lucia), Ilenya (Ileana), Camisv (Camelia), flory76 (Florentina-Iuliana), irinacodrina (Irina Codrina),
Ankka13 (Anca), Tzuc (Ecaterina), gogosar (Natalia Anca), erix,
giugiuca, steliana04 (Steliana), martha78 (Mihaela), Tinabeve (Valentina), deca (Carmen), eva alicia, alina constantin (Alina Ioana), dinah (Elena), Anca Wish (Anca), Chi (Cristina), claudia123 (Claudia), asi (Stanca), annaa (Ana Aurica), ardit ( Afrodita),
Alexa Ioana(Roxana), Felicia (Felicia), nounou(Florina), RUXMAX (Ruxandra), GeorgianI( Georgiana), TERBITZA(Florina), dandana (Daniela), RO ANA (Liliana), Ellina (Elena), LindaG (Linda),
danap ( Daniela), musete (Laura- Lucia), Denisam (Denisa-Maria),
acina (Anca), heleny (Heleny-Elena), Gabriela Elena, Relya (Mirela),
poliana, mishi (Mihaela), Floran (Florina), Nanae (Iuliana),
costiniuc (Ana Maria), Ileana, oanamagda (Oana Magdalena),
adimercedes (Adriana), madalina.badescu (Madalina), Cristinna,
Lumit (Luminita-Violeta), Catrinel 17 (Catrinel-Cosmina),
Vale (Valerica), nicol78(Elena-Nicoleta),Mirona (Mirona), pusichet,
Costi(Elena),Fanta (Stefana), inapopescu (ina), zisaCami Elena-Camelia), elli (Manuela), Sarrahh (Maria), Danubia (Danubia),
viorela hoff (Viorela Hoff), Sorina7 (Sorina), dariana (Aurora Cristina), roxit, andra10 (Andra), Delia21 (Delia),Silvia_Pui(Claudia-Silvia), Liana30, R.R.(Rodica), Salomea (Elena), Jonica (Ioana), Marunzika (Ana Maria),Alé, liadi (Diana Lia),
Maki (Otilia Eva), asteryaro (Elena Cristina), Misi (Simona Daniela),
Ariadna33(Carmen), Natalia26 (Raluca Elena), betty13ro (Beatrice Irinel), Tmihaela, thea_m(Teodora), luiza1318(Elisabeta),piciulici,
dedi (Adela), ela2004 (Ionela), pupina bulina, GildaT (Eleonora),
shylili (Florentina Luciana), lachione (Mihaela Laura), emoison,
medeea76, cenusareasa (Lidia), puiusu (Oana), Hitomi(Simona),
andan, bibyrox (Rozalia), mcbeal (Monica),laurici75, kim,
camypro (Camelia), gabiu (Gabriela), Anku,Aysha2(Gabriela),
danangie (Daniela Angela), Tzuni (Ella - Mihaela), Alisia (Alina),
luli( Mirela), lauion(Laura), floarea de colt, carmen e( Carmen ),
pupesita (Mihaela), Pmihaela, cicuta (Luminita si Rodica),
Lauricipani(Laura), Cristinna, puiudana2004(Dana),
dionisiade(Florentina), PamELLA, iriss27, paula2003, utocatalina (Catalina),iepurila, a ancutza78(Anca), andicu, Anca, Avalon,
Roxee(Raluca), Laura Ioana

-dute
Androix (Andreea), babygirl (Adina), monu (Monica-Iuliana), Ruxel (Ruxandra Laura), Maruta, Merry Marry, Mercedes (Mercedes), andreea.a, totha, cipi, elenutza, mariamunteanu (Maria Raluca), Sheherezada (Florentina), Aurasa (Aurelia Marinica), Monica-Elena (Monica Elena), geaninaelena(Geanina Elena), laura_s (Laura), Lory2004 (Loredana –Elena), Mika1 (Mihaela), Anis (Alina), Irda,Andan, nique15(Ioana), tpaula (Paula), fabya (Rodica), Denisa 73, Ioana75 (Ioana), nicole74, lulu75 (Luminita-Loredana), Tia (Florina), Flavia Hurducas, lucia_cs (Lucia), RalucaN (Raluca), natydea (Raluca Andreea), Diafera (Aurora Elena), Lucia_B (Lucia), Tonnia (Antonia), Mirela Anca, anya (alina), Hildegard, Laura 72819,coralia76, tania-z,maria_alexia (maria)

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Doamne ce lunga e lista aspirantelor..... fetelor, plecati toate repede la mamici!!!!!!
Bafta mare tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Si de fapt e 133 (pe putin)...

Monica
Aspiranta (azi) optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Alisia multumesc mult pentru gandurile bune. Fii sigura ca va spun ce am facut (probabil vineri seara)
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Iepurila, multa bafta pentru ziua de vineri!
Sper sa vii cu vesti bune...

If hope were not, heart would break.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Salutare dragutele mele!
Of, of, asa dor mi-a fost de voi!
fetelor, am muncit de doua saptamani de m-a luat gaia, pe bune, nu glumesc. Macar de mi-ar ridica astia o statuie sau sa-mi recunoasca meritele.
Azi, in sfarsit am reusit sa termin si m-am mai eliberat, asa ca, nu scapati voi de mine!
Ma tin ca un scai de voii, sa stiti.
No, altceva, cu ce va mai laudati? Ce este asa liniste pe aici? Aveti greturi dupa pasti? Ati mancat prea mult sau ce?
hai , sa vad o atmosfera faina pe aici.!
Acusica, ma duc sa cetesc din urma tot, ca sa stiu io totul, da?
Ne auzim mai tarziu.

Va pupic dulce de tot pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Neata la toate fetilii si.Mai dar cam multa liniste pe aici.Asa cum am mai spus,ati intrat toate la gravidoase si eu nu stiu?Cand sunt si eu libera si intru pe DC,nu e nimeric pe aici.Va refaceti dupa sarbatori?Eu am lucrat chiar si in noaptea de Inviere asa ca sunt in forma,nu am avut timp sa ma relaxez.Sambata(7-05) ar trebui sa fiu vizitata de rushi dar pana acum nici un semn.Poate cine stie,vin cu vesti noi.Ba de fapt singurul semn pe care il am e lipsa poftei de mancare.Eu va pupic si va mai vizitez peste 2 zile ca sunt doamna de noapte azi si maine.

http://community.webshots.com/user/puiudana2004 DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna fetelor,eu acum am venit de la control.Stau bine cu colul,uter tot.Spunetimi si mie va rog cele care luati Duphaston si Mastodynon cum este cu aceste medicamente.Doctora mi-a zis ca cu Duphastonul sa incep din ziua 16 pina in ziua 25.Va pupic pe toate

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna fetelor!
Hei, Georgiana, de intors la munci ne-am intors, dar cred ca ne-a cam pierit cheful de scris cand mesajele se pierd! Nu-ti face iluzii, ca statuie nu-ti ridica pentru ca nu arunca ei banii in vant! Si ce daca meritam sa fim apreciati? Ce mai faci?
puiudana2004 asteptam vesti bune!
Tmihaela ma bucur ca e bine. Si sper sa fie si mai bine.
pentru voi, fete optimiste

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Teodora, chiar nu fac nimic, sa stii. Am luat o pauza se pare. Cred ca aveam nevoiede asa ceva. O sa ma gandesc mai incolo in ce directie o apuc.
Tu?

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Eu astept saptamana viitoare sa vad daca trec la mamici ( am facut inseminare) sau iau o pauza fortata de 4-5 luni sa-mi tratez tiroida
(hipertiroidie). Asa ca, ce aveam eu un puls de 100 batai/min in repaus, acum am si mai mult asteptand verdictul. Om trai si-om vedea.
E buna si o pauza, numai ca eu mi-am luat pauza anul trecut timp de 5 luni, acum chiar e contraindicata pentru ca nu cumva sa se refaca aderentele. Nu as vrea sa activez mai mult la sectiunea "FIV" in toamna. As prefera sa scriu la mamici de...

Teodora

Mergi la inceput