Din Republica Moldova cine mai e?(partea a 5-a)
Raspunsuri - Pagina 7
Violetik spune:
Buna!
Moldova merita mai mult! Va imaginati ce-ar fi fost daca participau ozone? Iarasi am votat Romanina caci chiar mi-au placut.
NU NOI SUNTEM DE VINA ca nu s-a votat asa cum tre'.Noi va votam si-apoi tot in noi voi aruncati cu murdarii.Daca aveti ceva de reprosat zicetile-o rusilor de la noi cu care ne luptam de ani de zile. Ce intelegeti voi, doar sa ne invinovatiti. Chiar credeti ca noi votam rusii?! Chiar nu mi-au placut deloc piesa si au meritat chiar un loc cit mai la sfirsit( daca nu si ultimul!!!)
Ia spuneti si voi fetelor nu-i asa?
ionella3003 spune:
Lasand la o parte discutiile despre vot, mi-a placut mult melodia celor de la Zdob si Zdub! MAi ales bunicuta!!! Sor-mea se intreba daca-i nevasta lui DJ Vasile!!! Felicitari!!!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
ionella3003 spune:
Mamaelei, mai vino pe forumul despre bebei sa ne mai povestesti ce face paula!!!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
alinkav spune:
Buna fetelor!!!
Ce mai faceti?
Uite ca eu inca mai sunt in cautare de cresa, mai bine zis in cautare de locuri in cresa!!!Crese sunt, si bune, dar din pacate toate doamnele directoare de acolo tin sus si tare ca nu mai au locuri libere, si abia la toamna vor fi. Si uite asa!
Acum doarme prichindelul meu, desi la ora asta ar trebui sa fim afara la plimbare. Eu nu mai pot, se trezeste la 6 in fiecare dimineata, si ce ma nedumereste pe mine e ca se culca cel devreme la ora 22.
Am fost sa-mi iau permis si trebuie sa mai astept o saptamana, ca deh ptr cetateni straini trebuie sa merg in alt loc unde o sa mi-l faca! si cum altfel nu se putea, omul acela care se ocupa cu chestiile astea e in concediu!De parca nu puteau sa puna pe altcineva in locul lui, cat asta lipseste!Si sa nu zic ca m-am plimbat si aiurea, dintr-un loc in altul, dar asta deja nu mai conteaza, ca din pacate noi ntem obisnuiti sa ne plimbam de la un ghiseu in altul!
Voi ce mai faceti?
Oare a ajuns Alina(din SUA) in Moldova???
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
alinkav spune:
Fetelor, vad ca ma lasati sa vorbesc singura!!!!
Rodica, Lilia, Violeta??????????
poze cu Alex
ana_s spune:
Va salut fetelor! Despre mine ati uitat. Sint foarte multumita. Va multumesc foarte-foarte mult.M-ati primit foarte prietenos in listuta moldovencilor , ma bucur de nu mai pot...
MamaElei spune:
Buna dragelor!
V-am zis eu c-am fost duminica la ziua la taica-meu la frigarui, unde am mincat si baut cam multa sampanie (dupa care ma prapadesc) si acum cu greu imi revin!
Vreau sa schimb regimul zilei, ca la noi e o caldura de nu se mai poate, asa ca amiaza nu mai putem iesi afara, va trebui cumva dim si dupa-ameaza (ioi, cum e corect amiaza sau ameaza). Amiaza, parca, sint dusa rau!!!
Deci, va trebui sa ma concentrez de dimineata, ca eu mai leneveam pina dormea Paula de pe la 10 pina la 11-11.30.
Aici tot despre Eurovision se discuta. Nu prea intelege lumea cum a fost posibil ca in semifinala sa acorde 0 puncte Letoniei si in finala 12 puncte. Organizatorii nu pot raspunde si nci spune exact citi cetateni au participat la televoting.
Rodica si PAULA (02.09.04)
MamaElei spune:
quote:
Originally posted by ana_s
Va salut fetelor! Despre mine ati uitat. Sint foarte multumita. Va multumesc foarte-foarte mult.M-ati primit foarte prietenos in listuta moldovencilor , ma bucur de nu mai pot...
AnaS
Sint rau si chiar nu m-am prins. Care-i faza? Te-am suparat cumva sau.........
MamaElei spune:
Vio, unde esti? Ai vazut ieri in profunzime? Am vrut sa birfesc sheva cu tine!
Io tot cu Eurovisionul in cap. V-am zis ca la noi e la tema zilei. Ieri Zdubii si cu bunicuta au fost invitati la PROTv. Nu va pot spune ce mult mi-a placut de buni! Si cinta superfain la toba, era asa cuminte si cind o intreba ceva se uita ba la Roamn, ba la sotul ei inainte de a raspunde. Ce mai, adevarata femeie de la tara. Zdubii erau dezamagiti de votul moldoenilor, ca datorita lor au ajund de pe locul 5 pe 6 si mai ales de cele 7 puncte acordate Luminitei si Sistem. Si-au cerut scuze si au zis ca votul dat va avea mare impact asupra lor.
Sa-mi ziceti daca v-am plictisit. Merg sa le plitisesc pe mamici de sept oct!
la toate!!!
alinkav spune:
Salut!!!
Ana nu fi suparata!!!Mai bine treci mai des pe aici, si mai povesteste-ne mai multe despre ce faci!!!
Si la noi s-a facut o caldura, si nici n-am luat inca nimic de imbracat ptr Alex(stiti si voi ca ptr fiecare sezon trebuie sa iei hainute noi). Poate la sfarsitul saptamanii vom reusi sa mergem sa-i luam cate ceva(cate ceva-un trusou complet ptr vara).
poze cu Alex