Efectele ISA intrerupte asupra ciclului...
Am nevoie de ajutorul vostru.
Am inceput un tratament de inseminare si cu 2 zile inainte de inseminarea propriu-zisa am fost nevoita sa renunt la tratament. Ciclul meu este regulat, la 28 de zile, astfel ca duminica trebuia sa-mi vina ciclul si inca nu a venit. Ce vreau eu sa stiu este daca aceasta intarziere se datoreaza faptului ca ovulatia a avut loc mai tarziu, sau e posibil sa fie sarcina? Eu duminica dimineata mi-am facut un test, dar a iesit negativ. Stiu sigur ca ovulatia a avut loc nu la jumatatea ciclului ci cu o saptamana mai tarziu.
Mersi.
Raspunsuri
Anca Wish spune:
Flavia, de ce ai renuntat la tratament? In ce a constat acest tratament?
In legatura cu ciclu: calculeaza 14 zile de la ovulatie si aceea e ziua in care trebuie sa-ti vina.
Daca ai luat progesteron, acesta poate influentza data venirii ciclului. Adica sa-l intarzie.
Eu iti doresc sa nu fie asa...si sa fie bebe.
Tine-ne la curent!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
flavia ramona spune:
Anca, am inceput tratamentul cu Clostilbegyt, sper ca am scris bine, apoi am facut o singura injectie de Fostimon (asta am luat-o din Ungaria asa ca nu stiu daca e si la noi). Am intrerupt tratamentul pt ca am facut o gripa frumoasa, am facut 4 zile temperatura mare si am mai si tusit de parca imi dadeam plamanii afara. Riscam o infectie intrauterina asa ca m-am oprit si am trecut pe antibiotice.
Am avut la un moment dat niste dureri de ovare si dr a zis ca probabil atunci am ovulat si a zis sa tragem tare in weekend-ul trecut, asa ca am prestat. Deci acum as fi cam la 10 zile de la ovulatie.
El mi-a recomandat sa fac un test la 4 zile de la ziua in care trebuia sa vina, asta inseamna ca joi, daca nu vine pana atunci.
Dupa ce am prestat am inceput cu ovule de Utrogestan. Asta pana imi vine ciclul asa a spus dr.
Adevarul este ca sunt stresata..........
Asa ca ma scuzi.

Anca Wish spune:
Flavia, imi pare tare rau ca te-ai imbolnavit intr-un moment cheie, dar daca e sa fie...va fi.
Stai calma si nu te mai stresa. Face rau lui bebe.
Sa ne tii la curent.
fata
anca...poate intr-o zi
flavia ramona spune:
Anca, esti o dragutza ca ma incurajezi.
Am vorbit cu dr aseara si mi-a zis sa fac test dimineata, dar la 10:30 aseara nu am mai gasit SensiBlu deschis asa ca am luat test de la Ozone si mi-a iesit negativ.
Ciclul nu mi-a venit inca si nici simptome nu mai am, asa ca ce fac? M-am gandit sa merg sa-mi fac o analiza a sangelui maine dimin, daca nu vine pana atunci.
Anca Wish spune:
Flavia, daca nu mai ai rabdare, poti face un test din sange.
Poate pt testul din urina a fost prea devreme.
Eu iti tin pumnii!!!!
anca...poate intr-o zi
flavia ramona spune:
Am vorbit cu dr aseara si mi-a spus ca daca testul a iesit negativ nu se mai pozitiveaza si ca ciclul imi intarzie de la Utrogestan. Asa ca acum abia astept sa-mi vina ...... ca sa pot sa merg cat mai repede la o noua incercare.
Esti o dulce.
Te pup.
MRL spune:
Flavia, si eu am patit aceeasi treaba cu Utrogestanul. Am facut 2 teste de sarcina care ai iesit negative. Primul in ziua 17 de la inseminare si al doilea la 19 zile. In ziua 19 am intrerupt Utrogestanul si am asteptat sa imi vina ciclul. Cand mi-a venit am constatat ca nu era de culoare normala ci cam inchis la culoare, parca prea inchis. debitul a fost destul de redus iar acum in ziua a doua de la ciclul aproape ca nu mai am nimic, doar asa o mazgaleala. Eu nu am mai sunat la dr. astept sa se faca cele 10 zile de la CM ca sa pot incepe monitorizarea. Iti doresc succes in noua incercare.
Ancuta, te intreb si pe tine pentru ca stiu ca ai luat Utrogestan si mereu ai avut intarziere in lunile respective, la tine ciclul era tot de culoare mai inchisa si debit redus? Oricum la mine cicul nu dureaza mult, 3-4 zile. Doar in prima zi este mai abundent dupa care debitul se diminuaeza foarte mult, in ziua 3-4 aproape ca nu mai am nimic. Dar acum mi se pare cam ciudat ca din ziua 2 debitul sa fie aproape inexistent.
Pupicei dulci la fete
LilianaM
anda kov spune:
Buna fetelor,
sunt Anda si particip la aceiasi lupta ca si voi.In cazul nostru sotul meu este cel cu probleme, dar Dumnezeu stie...
Am facut deja un FIV+ICSI nereusit ! la Szeged.
Draga Flavia imi pare rau pt.tine, sa ne dea tuturor Dumnezeu putere , credinta si nadejde de a merge mai departe.Vreau sa te intreb la ce urolog ati fost voi in Arad si unde anume ati facut ecografia testiculara.Sotul meu a fost vazut de mai multi urologi (nici unul nu i-a facut ecografie), face tratament cu vitamine si branca ursului din august 2004, dar spermograma a ramas la fel ca la inceput.
Pupici si multa credinta tuturor !
anda kov spune:
Buna fetelor,
sunt Anda si particip la aceiasi lupta ca si voi.In cazul nostru sotul meu este cel cu probleme, dar Dumnezeu stie...
Am facut deja un FIV+ICSI nereusit ! la Szeged.
Draga Flavia imi pare rau pt.tine, sa ne dea tuturor Dumnezeu putere , credinta si nadejde de a merge mai departe.Vreau sa te intreb la ce urolog ati fost voi in Arad si unde anume ati facut ecografia testiculara.Sotul meu a fost vazut de mai multi urologi (nici unul nu i-a facut ecografie), face tratament cu vitamine si branca ursului din august 2004, dar spermograma a ramas la fel ca la inceput.
Pupici si multa credinta tuturor !
crinuta71 spune:
Flavia Ramona: Eu am luat Duphaston (este tot un progesteron ca si Utrogestanul, dar se ia per oral - sunt tablete) si mi-a venit menstruatia in a 19/20-a zi de la IUI fara sa intrerup tratamentul. La o prietena a fost la fel parca. Daca nici la tine nu va fi un rezultat pozitiv, iti doresc succes la noua IUI.
Crinuta