Efectele ISA intrerupte asupra ciclului...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Liliana, exact asa cum zici tu.
Inchis la culoare, cantitativ mai redus iar durerile de burta mai slabe ca intensitate.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Ancuta, esti o scumpa. Un pupic mare, dulce si special pentru tine. Acum m-am linistit. Multumesc mult pentru raspuns.
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Fetelor, ati avut dreptate, mi-a venit in sfarsit ciclul, cred ca si din cauza stresului, pt ca ieri am avut o zi neagra neagra. Mi-a venit foarte putin ca si cantitate si mai inchis, iar dureri nu am deloc.

Va multumesc pentru raspunsuri si pt ca ati fost alaturi de mine. Din pacate, daca lucrurile continua la fel cum au fost ieri nu merg luna asta la inseminare pt ca nu are rost in stresul asta. Cred ca asteptam o luna sa ne linistim si apoi mai vedem.

Anda, sotul meu a facut ecografie testiculara la Gurtavenco (sa ma scuzi daca nu am scris bine), are cabinet pe centru vizavi de ASIROM, daca stii unde este. Si el a facut tratamente cu vitamine si branca ursului, dar fara rezultat. Adevarul este ca la noi stresul este foarte foarte mare in ultima vreme, asa ca nu ma astept la minuni.
As vrea de la tine mai multe informatii legate de Szeged, cu cine ai facut, cand, etc, daca poti ca si eu tot la Szeged am fost pentru inseminare. Poti sa-mi scrii pe PM daca vrei.

Mersi mult Crinuta, doamne ajuta la toate fetele care vor bb si nu reusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda kov spune:

draga Flavia,
am incercat sa-ti scriu pe PM DAR CICA NU ACCEPTI MESAJE PRIVATE ...sau nu stiu eu sa trimit...VERIFICA SI TU PE PROFILUL TAU.

MULTUMESC PT.RASPUNS.
La Szeged am fost la DR.NOVAK TIBOR, care a fost depasit de problema si ne-a trimis mai departe la Institutul Kaali pt.FIV+ICSI ( DR.Zadori ).Noi nu putem sa facem inseminari pt ca nu avem nr. de spermatozoizi (la SZEGED AU SPUS CA TREBUIE SA FIE CEL PUTIN 10 MILIOANE ).
VA DORESC TUTUROR fetelor (asa cum imi doresc si mie) sa nu va pierdeti speranta si sa mergeti mai departe chiar daca uneori ne este insuportabil de greu.
Cu drag si speranta
ANDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Anda scump-o, am mai sters din mesajele private, poate a fost prea plin.

Si eu tot cu Dr. Novak Tibor am facut tratamentul, din pacate neterminat. Ce ciudat e, ca pana acum 2 saptamani nu am reusit sa dau de nimeni care facuse cu el si acum am dat de tine si am mai dat de cineva care a facut inseminare dubla cu el, reusita, dar din pacate a pierdut sarcina. Si ea e tot din Arad.

Daca poti, incearca sa-mi scrii acum pe PM, poate merge.

O zi buna tuturor fetelor.
Va pup.

Mergi la inceput