Spital de copii

Spital de copii | Autor: matildasep

Link direct la acest mesaj

Care este cel mai bun spital de copii? Am fost la Alexandrescu si e dezastru. Am fost internata cu fetita pt. cateva minute. In camera nu era decat un incubator si un patut, fara perdele fara nimic , ca la puscarie. Am inceput sa plang cand am vazut. Mi s-a zis sa dorm in patut sau sa aduc de-acasa, astea sunt conditiile. Am plecat imediat.
Va rog un spital bun si curat, daca este vreunul in Bucuresti.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Depinde si de afectiunea copilului... Eu am fost internata cu baietelul meu in 2 spitale: "Emilia Irza" (sau IOMC) - nu-l recomand, si la "Victor Babes" unde, daca ai cu ce sa faci rost de o rezerva, e boerie (frigider, televizor, grup sanitar cu dus...). Singurul inconvenient este ca nu ai voie sa parasesti salonul (tu, ca mama, daca ramii internata cu copilul). Avind in vedere ca e spital de boli infectioase, e de inteles...

http://adriana.freewebspace.com/photo.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

la Budimex e putin mai bine decat la Grigore, depinde si pe ce sectie. Cam peste tot se doarme in patuturile acelea mici cu grilaj..astea sunt conditiile ..si bineinteles ca peste tot sunt rezerve cu conditii mai bune...

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Vad ca nu se inghesuie fetele sa-ti raspunda... Poate ca n-au avut de-a face cu spitale. Eu am trecut, in timpul serviciului, prin mai toate si-ti spun impresii:
- "Victor Gomoiu" - conditii mizere
- "Budimex" sau "Marie Curie" - mai decent, dar multa, multa suferinta pe metru patrat

http://adriana.freewebspace.com/photo.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

cred ca pe primul plan e competenta medicului.... nu calitatea cazarii! ca saracie e cam peste tot in spitalele din .ro si oricat de curat s-ar face n-ai cum s-o ascunzi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Elias - pediatrie la etaj 4 arata bine. Tot in patutzul cu grilaj se doarme, ai chiuveta in camera, baia e ... Exista rezerva.

A mai fost discutata aceasta problema si exista o solutie platita 50$ pe zi la BioMedica in spit Floreasca, au inchiriat ei un etaj.

Freia si Alexa

Mergi la inceput