Bebelusi de iulie-august 2004 (62)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna ziua tuturor !!! La Oradea ploua, ca doar i-am cumparat iarasi Giuliei ieri 3 rochite ... deh ... le vom purta noi odata si-odata ... da` asa`s de frumoaseee !!! Cum facem pozici, le expun !

Adema - ce face Codrut ??? Cum sunteti ???
Philip - eu pe Giulia o adorm langa mine, dupa care o trantesc in patut si salutari pana la laptele de dimineata, deci nu in brate sau leganata, ci nas in nas, atat cat sa ma poata trage de cap

Noi pe fundic tot cu Nivea cu oxid de zinc, tot multa si tot fara probleme suntem. Eu cand o ung, nu glumesc !
Azi a gustat supa de mazare, ma astept la bombe nucleare
Premergatorul: a avut si primul accident cu sertarul, exact la dejtu` mijolociu (cel folosit de mine in trafic) de la mana dreapta, asa ca avem prima julitura. Ca sa o ambitionam, mergem la plimbari cu o mamica cu baietel de 1 an si 4 luni care alearga, Giulia da si ea din maini si din picioare - noah bine, la asta ne putem inscrie la concursuri internationale, mai ales daca se poate practica in statul pe spate - si a dat din tot corpul de a mimat baletul !
Somnul de noapte este din ce in ce mai bun: de la 10 juma seara pana dimineata la 8, asta fiind recordul absolut si in materie de nemiscare, desi cu sacul pe ea stapaneste foarte bine rotatiile prin patut.
Vocabularul nostru este deosebit ... adica tatatatataaaa si urlete si strigate cat incap - variatiuni pe aceeasi tema: tata !

Si acum fug sa ma uit in albumele cu poze noi, ca am vazut ca ati pus pozici noi !!!

O saptamana frumoasa sa aveti, cu bbi sanatosi, mancaciosi si somnorosi !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48415" target="_blank">Bebelusi de iulie-august 2004 (63)

Oana_B

Mergi la inceput