Fetele din Austria(15)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, ma bucur ca va gasesc sanatoase si voioase!!!
Cu intirzire va trimit tuturor mamicilor
Noi sintem bine, gingurim toata ziua, azi am fost prima oara la bazin si am descoperit ca fimea e o batausa in devenire...., l-a pocnit pe un bb mai mare ca nu a vrut sa-i dea o mingiutza!!!
A fost super misto, nici nu credeam ca o sa-i placa asa de mult.
In rest am tras o sperietura chiar de Muttertag, cind am crezut ca maicamea are un infarct....., asa ca du-o la spital, asteapta minute
ingrozitoare, ca in final sa fie de la coloana.
Sotul meu m-a neglijat cumplit de ziua mamei, nici macar flori nu mi-a luat!! Sa-i gasesc scuza ca Bianca nu ne-a lasat sa inchidem un ochi toata noaptea, asa ca spre dimineata am picat toti ca secerati!
De ieri mincam morcovel si ne murdarim din cap pina in picioare!
Cum ati petrecut ziua mamei?

Flavia si Bianca

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Primel spune:

Buna si de la mine ,

cu intarziere trimit si eu mamicilor si ! Am si uitat de Muttertag... noi nu suntem prea obisnuiti si cu sarbatorile de aici si mai uitam din cand in cand... In afara de asta, am tot asteptat raspunsul la interviu si am fost ceva mai stresatzi... Oricum, abia azi a venit si este negativ... Asta e, se pare ca ne vom intoarce. Nu prea mai avem timp sa cautam, data plecarii se apropie. Poate ca asa e sa fie... si poate ca intr-un fel e mai bine...
Flaflo, deh, se mai intampla... bine ca a trecut problema cu mama ta! Sanatate multa si ! ... vad ca Biencutza e un iepurash veritabil! bravo, foarte bine ca papam morcovel!

Fetele, multzi si va mai scriu maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

pentru ziua noastra!!

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022

ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

primel imi pare rau ca ati primit raspuns negativ,dar eu zic sa nu va pierdeti speranta ,stii vorba aia"n aduce anu ce aduce ceasul"asa ca va tin pumnii si fiti optimisti ti am vazut mandretea de pisica f.alintatasi toti 3 sunteti niste dulci.
celelalte pe unde umblati?
adjadynbine ai revenit.mai zi ne noutati despre tine
da de ce vrei sa ti schimbi soacra? stii vorba aia:"nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard"
flaflolasa ca e mai bine sa fie bataioasa bianca de4cat mamaliga
pupicei la mamici si nemamici

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

draga carolada,greu v-am gasit, nu stiu de ce, cu toate ca sunt zilnic pe acesta pagina...uite asa, soacra a devenit o mare , mare problema pt mine.cum se zice, soacra, tot soacra ramane
asta este....

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022

ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Primel spune:

salutari cu soare din... Tirol,
Caro, saru'mana pentru aprecieri si pentru incurajari !esti o scumpika si pozele voastre sunt mai mult decat deosebite, adevarate jurnale de calatorie si de familie! mai mare dragul sa rasfoiesti virtual albumele! Cu ramasul pe aici mai vedem noi ce o fi... oricum, si daca o fi sa ne intoarcem bine ca avem posturile oprite si nu ne lovim de stresul cautarii unui loc de munca si acolo... iar de clienta la austriece nu ma pierdeti! O sa tainuiesc in continuare cu voi ca imi sunteti foarte dragi, asta e cat se poate de clar ! Tu cum mai stai cu raceala? a trecut?
Adjadyn, bine ai revenit printre noi ! Eu itzi stiu problemele cu ... soacra ca am dat un oki si pe alte subiecte ale forumului !
nu stiu ce sa zic...gaseste-ti refugiu in altceva care sa te faca sa nu te ma concentrezi pe problema soacrei... Cu cat te adancesti in aceasta problema cu atat ti se iroseste talentul pe ...nimic! Am inteles ca oricum urmeaza sa te mutzi cu familia in Germania, fa din asta un atu in aceste momente tensionate! bine, ar mai fi si faza cu "ursul merge, cainii latra..." Sper sa nu te superi pe mine ca ma bag ca musca undeva...
Fetele? unde sunteti? mi-e dor de voiiiiii !!!!
Viktoria, casutza voastra e gata? V-ati mutat?

pupici disperati si multzi, adica asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

adjadynimi pare rau de problemele cu soacra ,bine macar ca va mutati peste 2 luni departe de ea.
primelsi eu sper sa ne mai scrii chiar daca pleci in ro.raceala nu mi a trecut ,dar cu vremea asta buna sper sa mi revin.acu sunt la camping si astept clienti si ma gandeam ce bine era daca faceam o intalnire aici,dar vad ca nimeni nu zice nimic, toata lumea e ocupata.
eu am emotii, am dat test la italiana si astept rezultatu sapt.viit.la germana am luat un 2 si un 3 asa ca e binisor,cu toate ca eu nu s multumita, dar asta e.
rtestul unde umblati?

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Bine v-am regasit fetelor!
Primel imi pare rau de raspunsul negativ, speram ca mai puteti face ceva. Si noua ne place de tine si sper sa ne mai scrii chiar daca va veti reintoarce in Romania.
Carolda si eu am avut o alergie insa nu stiu de la ce. Noroc ca cea mica nu a avut nimica.
Iti tinem pumnii cu testul de la italiana. Dar ce studiezi?
Noi am fost in Kärnten, nasa lui doris a avut casatoria de argint si ne-am intors ieri seara.Inca nu ne-am mutat in casa noua ca s-au ivit niste probleme si nu am reusit sa terminan, insa sper ca la sfirsitul lunii iunie sa fim mutati.Babee pe unde esti umblati la plimbare?
Multi pupici la toate si ramineti sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

Buna seara ,vreau sa va salut si sa va urez de aici de la Focsani toate cele bune si sa va realizati tot ce va doriti pe acolo pe unde sunteti.
Daca ajungeti prin Focsani si aveti nevoie de ceva va ajut si o fac cu placere ,fara sa ma interesesze alceva ,decat sa va fiu de ajutor.
Am calatorit de 2 ori in Austria si am ramas impresionata de ordinea si curatenia de acolo.
Consider ca de la voi nu am decat de invatat.

Mergi la inceput