Fetele din Austria(15)

Fetele din Austria(15) | Autor: Babee

Link direct la acest mesaj

redeschid partea a 15-a , sper sa nu se mai intample nimic si sa ne continuam subiectul.

Hristos a inviat dragele mele si o primavara frumoasa

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

Si a trecut un an

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

adevarat a inviat!
ce papa bun ati facut de pasti?
eu s cam ocupata cu dif.teste ,nu ma asteptam sa fie un ritm asa alert la universitate.

va pupacesc

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Primel spune:

Adevarat a inviat!

ma speriasem nu mai regaseam partea 15... eu am apucat sa fac urarile (vineri) in acea parte care a disparut...azi vad ca nu mai e... acum revin aici si va povestesc cate ceva din ce am mai facut noi... adica mai intai papica (numai acolo imi sta gandul). Am vopsit oushoare cu foi de ceapa ca am vrut sa fim naturisti , de fapt eu n-am mai vopsit oua pana acum ca le primeam mereu gata colorate de la ai nostri si ptr ca n-am stiut cum se face cu vopseaua am ales sa colorez cu foi de de ceapa ca m-am gandit ca e mai simplu. Am incercat sa fac vreo trei nuantze si mi-a iesit tot una, adica un fel de maroniu- roscat... Apoi Cosmi (sotzul meu ) s-a ocupat de salata boeuf - taiat, amestecat, asezat pe platou- salata asta imi place mie la nebunie si am o goanga (una din multe altele) de sarbatori, obligatoriu salata ,ca altfel nu simt gustul celorlalte !
Cam atat am facut noi cu manutzele noastre, ca pe restul le-am cumparat : aperitive, tort, cozonac, snitzel, fructe, sucuri etc. Am fost atat de umflatzi, incat in oras abia am putut sa ne mai luam o inghetzata , insa ne-am plimbat mult, mult de tot, ca si asta imi place la nebunie! Voi ce atzi mai facut de Paste? cum atzi petrecut? Fetelor, am azi o carca de emotzii, Cosmi a plecat azi-dimineatza la Viena la un interviu si mor de nerabdare pana vine . De cate ori ma gandesc, imi vine sa merg la ... na, acum imi e si rusine... ce va scriu ...

va pupacesc si eu si

http://www.revistaargos.tk/

"A gresi e omenesc; a ierta este divin." Alexander Pope

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelina spune:

Hristos a inviat, multa sanatate si toate cele bune.
V-am neglijat cam mult, dar am avut ceva probleme...serviciu...stress, cum m-am angajat de curand...
Am vopsit si eu ousoare si am fost si la inviere la biserica noastra. A fost asa de multa lume ca nu a mai ajuns pastele la toti.
Dar a fost frumos!
Cam atat..nu mai am inspiratie.
va pup pe toate!

Mergi la inceput

buna fetele,

primel ce a facut sotul tau la viena?sper c a gasit ceva.va tin pumnii.
angelina bine ai revenit!
babeece ti mai face bubu?si vio?
alinahpe unde umbli?ori te ai apucat de tenis si vrei sa te faci silueta
alexace ti face baietelul?
flaflozi ne si noua ce mai faci.
hai fetelor desteptarea ,primavara a venit(aici ploua deocamdata)poate ne intalnim undeva,candva
pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, eu ma chinui mai departe cu Bianca, nasucul asta nu vrea nicicum sa se desfunde.......asta inseamna nopti nedormite.......sint terminata, de o saptamina si doua zile nu am inchis ochii mai mult de jumatate de ora odata!!!
Fug, ca iar o aud ca nu mai poate respira!!!!!!!!!!

Flavia si Biencuta sarmaluta

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos

Mergi la inceput

salutari ,
azi-noapte s-a intors Cosmi de la Viena ... interviul a decurs foarte bine, insa mai avem putzin de asteptat. Abia vineri sau, cel tarziu luni, vom primi raspunsul final. I s-a zis ca mai sunt vreo doi candidatzi si la sfarsitul saptamanii se decid cine sa ramana ptr post. A dat si un test de limba engleza si au fost multzumitzi, i s-a zis ca e perfect la capitolul asta. Cosmi mi-a povestit ca sansele sunt destul de mari sa ia postul, ca seful i-a vorbit tot timpul ca si cum ar fi deja angajat... L-a intrebat cum o sa ne gasim locuinta, daca ne convine sa plecam din Tirol...etc. I-a mai zis ca va urma o luna de ucenicie la ei la firma si apoi ramane fix 6 luni si daca e bun ramane si pe mai departe. Singura problema ar fi legata de acel permis de munca... imi aduc aminte ca am mai vorbit cu voi, la inceput, despre una din conditiile ptr obtinerea permisului, si anume obligativitatea de a lucra un an in aceeasi firma... depinde acum daca sefii lui vor vrea sa fie de acord cu asta, ei vor mai intai doar 6 luni... Oricum, emotziile ne-au trecut si asteptam cu incredere. Sper sa avem noroc. Deocamdata astea sunt noutatzile de pe la noi...

Caro, esti o harnicutza, toata ziua invetzi! Sa ai bafta multa! La noi a plouat ieri aproape toata ziua . Azi e soare si frumos... Sper sa tina asa cat mai mult. Desi, daca stau bine sa ma gandesc, pisiku meu e foarte cuminte cand ploua, doarme non-stop, iar eu sunt atat de linistita ca nu ma miauna...

Angelina bine ai revenit printre noi ! Ai fost la inviere? Ce frumos! Aici, in Tirol, nu exista nici o biserica ortodoxa ... noi mergem aproape in fiecare duminica la slujba in rit catolic. Ne place foarte mult si la catolici, admiram in primul rand faptul ca sunt atat de civilizati si ca este atat de liniste!

Babee, sarumanik ptr informatziile pe care ni le-ai dat in vechiul capitol 15 (cel care s-a pierdut)... Apucasem sa le citesc si astfel i-a fost mult mai usor lui Cosmi sa se descurce prin Viena cu mijloacele de transport...

Alina, Flaflo, Alexa !

va pup dulcic inca o data pe toate si sa avetzi o zi frumoasa la maxim!

Mergi la inceput

buna fetelor
unde umblati pe vremea asta?aici ploua si cica o sa si ninga,eu sper ca nu.
primel mersi de urari si eu va urez bafta multa(in leg.cu jobul)
flaflosper ca fetita ta se simte mai bine
babeetu ce mai zic,pe unde ai mai fost?
angelina mai zi si tu ceva
alinahasteptam raportul
eu am fost alaltaseara la o petrecere cubaneza,am dansat o gramada a fost f.mistodar chestia e ca am racit acu sper sa nu se accentueze

pupicei la toate si weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Vin, vin cu raportu'. Deocamdata dau raportu' la mama general de familie incrucisata, venita intr-o mica instructie: dreapta-stanga, dreapta-stanga cu matura; dreapta imprejur cu polonicul in ciorba, stanga imprejur si inca doua rotocoale cu ziarul pe ferestre Plus, una bucata galagie: sus-joc, sus-jos, din carucior pe podea, de pe podea in premergator, din premergator din nou pe podea....flotari si genoflexiuni la comanda generalului al' mic . Ce sa fac si io, naaa, n-am invatat, acum stau la matura

V-am tzucat pe toate si ma infiintez cu matura cu tot din nou pe satelit la voi saptamana care vine.

Acum sunt cazuta lata, ca o musca bleaga. maine o iau de la capat, stiti voi povestea: sus-jos, stanga-dreapta...pana ma reciclez de tot si ajung ca o furnica

Poze (23.08.2004)

Mergi la inceput

alinutza draga pai macar sportu pe care l practici si instructia dau vreun rezultat(in kilograme)?
eu am una bucata urticarie alergie nu stiu de la cenumai pe gat sub urechiuse plus o raceala beton de care sper sa scap desi e cam avansata deja
hai va pup si sanatate,ca i mai buna decat toate

Mergi la inceput

salutare, salutare!

fetele, am disperat ca vineri si sambata n-am mai putut deschide site-ul "despre copii", imi aparea ca este in revizie tehnica...(joi si duminica n-am mai incercat ptr ca a fost inchis la uni...) voi ce mai faceti? Caro, bolnavioara? sanatate multa ! si sa stai la caldurica + aspirina la greu (in functie de simptome)! si eu am avut zilele trecute un soi de febra si alte semne de raceala, incat ma gandeam ca iar ma rastoarna si stau acasa toata saptamana... vad ca totusi mi-a trecut... am baut mult ceai (+ aspirina) ... la alergii sunt mama lor! la mare (nisip, apa sarata) fac alergie, la haine sintetice fac alergie, la caldura fac alergie, bine ca nu fac alergie si la pisici !
...si pe aici e o vreme , pardon, , dar la cat de frig e, se potriveste mai bine fulgul de nea in peisaj! Oricum, muntii sunt plini de zapada, ba chiar cu motz!
Noi inca n-am primit nici un raspuns de la interviu ... asteptam azi... e ultima zi...
Babeeeeeee, unde esti? ne e dor de tine!
Flaflo, ce mai face fetitza ta? sper ca suntetzi mai bine!
Alina, spor la treaba, insa atentie, mai ia si cate o pauza sanatoasa ca stii tu cum se zice "cheia marilor succese, pauzele lungi si dese!" sa nu te superi pe mine ca mai glumim din cand in cand
pe toate

bai, statzi ca era sa trimit mesajul si nu puneam ce e mai important ! adica http://www.superbella.tk/ sambata i-am facut site pisicii noastre si avem si cateva pozici, nu prea multe ca am avut numai un film foto pe CD si astfel l-am putut pune si pe calculator... va descurcatzi voi prin el... Vizionare placuta!

ps: mai avem inca vreo sapte filme de pus, numai ca... inca nu le-am scos (cand vor fi mai multe pozici le trecem si noi pe webshots.com sau pe yahoo... )

Mergi la inceput