Fetele din Austria(15)
Raspunsuri - Pagina 10
malina85 spune:
quote:Facuse-m ceva greseli de ortografie.poate de ziua mea imi spune unde ne mutam,il legatura cu pozele saptamna viitoare o sa le bag,am o intrebare cum se bag poze in forum.va pup scuzati ca scriu noaptea dar acum am timp liber si e al meu schimbul 2 si trebuie sa astept sa vina.
Originally posted by carolada
buna fetili,
unde umblati toate?
malinaapare ca mesajul tau a fost trimis pe 6 iunie si editat pe 7 iuniecum poate fi asta?pai daca vrea sa ti faca o surpriza sigur e salzburg
asteptam pozici
carolada
www.camping-kasern-salzburg.com
simmypo spune:
hei o idee buna ca e frumushic filip 
cristina e super daca ei ofera cazare ca nu mai tre tu sa cauti si cu banii pot sa spun ca e destul de bine daca nu chiar super. pt ca nu platesti chirie si nici cheltuieli si apoi ai sa vezi ca preturile nu-s chiar asa mari. poate reusesti sa aduci si copilu cu tine.. cat esti la lucru il duci la o cresa sau chemi o fata sa stea cu el contra cost (sunt pe aici si de obicei nu costa mult) dar vorba lu' babee te indrumam noi cand vii
hei babee sa-ti zic o faza
eu prima data cand am intrat pe forum aici si am vazut numele tau imi imaginam ca esti m mare.. adica mai batrana dar cand am vazut pozele

m-am lamurit ca m-am grabit cu presupusu si mai ales gresit
iertaciune
Babee spune:
quote:
Originally posted by simmypo
babee si la profilul tau personal scrie ca ai 14 ani
simmy
Deh..dupa posibilitati
Mai am nitel pana-s baba cu acteFug la papa ca acum e gata(fasolica pastai noua cu pui pui...mmmm)Pupam fetele

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
Si a trecut un an

Gabriela si Phillip (6.02.2004)
alexa22gandi81 spune:
Buna fetele!
Simmypo nu stiu ce e asa complicat,la mine a fost foarte usor,la mine baiatul l-am trecut pe pass la sot,mai tarziu ii facem separat.
Pupici dulci la toate
.
alexandra si bebe Alexander(06.07.2004)
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos
carolada spune:
buna seara austriecelor
alexatu ce mai faci draga ?ce ti fac voinicii(si cel mic si cel mare)?
babeesingurul lucru care m ar tenta ar fi niste sarmale
cand o veni sora mea incoace cred ca o pun sa mi aduca sarmale dac o putea![]()
malinapoti sa crii cand vrei tu,noi nu ne suparam
in legatura cu pozele,poti sa ti faci de ex.cont gratuit pe
www.webshots.com
aici pe forum din cate stiu eu(nu s sigura)tre sa ai ceva vechime ca sa pui poze
simmypochiar daca ar fi mare jenny a ta,cred ca n ar fi interesata sa pupe niste babe ca noi![]()
cristinabine ai venit la noi,sper sa ne mai scrii.
pupici la toate
www.camping-kasern-salzburg.com
malina85 spune:
Merci CAROLADA o sa imi bag cateva poze,stie cineva orasul asta se cheama WOLSBERG sau cam asa ceva aici ma mut.va pupicesc ma duc sa imi bag poze si revin
malina85 spune:
gata fetelor puteti sa ma vedeti
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/iubytau2003/my_photos
Babee spune:
quote:
Originally posted by malina85
gata fetelor puteti sa ma vedeti
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/iubytau2003/my_photos
ba nu putem sa te vedem ca deh..greseala
Caro..adica ce..vrei sa-ti fac io sarmale??Hai ca frunza de vita am si iese un oloi
.Va pup, fug la nani ca pic.
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
Si a trecut un an

Gabriela si Phillip (6.02.2004)