Credeti in dovezi de dragoste?
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
emma27 spune:
deocamdata,am mai tras o cearta inainte de plecare,in legatura cu egoismul lui.bineinteles,ca astazi ne comportam ca si cum nu s-a intamplat nimic.nu mai stiu cum sa-l iau.si m-am saturat de certurile astea.mi-a zis chiar ca nu am cum sa inteleg ca el se manifeste altfel.dar de aici si pana la chestiile cu asta mica.........
Ema
poze paste:http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=/9d43
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ana68 spune:
Ema,
Banuiesc ca ce scriu vine cu intarziere....Imi pare rau pentru ceea ce se intampla cu egoismul asta....Si eu m-am confruntat cu o chestie de genul asta,imi amintesc....Eu am ignorat ca si cum nu as fi auzit si tot cum am vrut eu am facut....
Iti doresc tot binele din lume tie si fetitei tale frumoase!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fiquelle/Fiquelle.jpg)
Fiquelle spune:
Ema, am citi mai demult intr-un "Dictionar al intelepciunii" ca trebuie saraspunzi faptelor/gesturilor urate exact cu opusul lor...ceva de genul: la rautate raspunde cu bunatate, egoistului raspunde-i prin altruism, nervosului cu calmitate, avarului raspunde-i prin generozitate etc...eu am probat strategia asta si sa stii ca a functionat. Ideea e ca astfel cei care pe moment au poate o scapare si devin rai/egoisti etc, vazand comportamentul tau bland, fara nici o incercare de razbunare, inteleg ca ei sunt rai si TU ESTI BUN! Conteaza insa sa fie si ei oameni care sa aiba totusi niste principii morale si ceva creier! Succes!pentru fete!
Mada siSofia Maria, 12.08.2004
botic spune:
Cred ca este important sa ne facem timp si pentru noi.Macar o ora,si sincer , face diferenta.De multe ori , nasterea unui puiut afecteaza mama, tata, si cuplul care a fost inainte de nastere.Dovezi cred ca sunt facute in fiecare zi dar ne-am obisnuit cu ele si nu le mai vedem ca atare. VA PUPIC DULCE, DANA SI BB ALEX
Luana spune:
si o idee hazlie despre cum sa reactionam pozitiv la negatii, "santajandu-ne" sotii :
http://www.romanianvoice.com/poezii/umor/gvb_sotie.php
asta pt. ca poate uneori si ei asteapta altfel de dovezi de dragoste de la noi (asta in general; nu ma refer doar la subiectul schitei);
sper sa va amuzati!
sa fiti fericite si iubite!
L.
Ana68 spune:
Fiquelle,interesant ce ai scris.Si eu am incercat varianta asta si marturisesc sincer ca si la mine a tiunut cu unele persoane...La alte persoane n-a avut nici cel mai mic efect.Probabil ca acestia faceau parte din categoria celor fara principii morale si creier...
Danuta,eu cred ca aproape e ca o regula aceasta schimbare....La unele cupluri schimbarea e mai profunda ,la alte cupluri mai putin.Din fericire la mine schimbarea asta a adus numai lucruri bune...
Luana,sa ai si tu parte numai de fericire si multa dragoste!
Tututror numai bine si....Ema:pe unde esti?!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie
emma27 spune:
vb anei,am incercat ei eu sa raspund cu bunatate,dar altii au luat chestia asta drept naivitate.pana si cu sotul am procedat pana in ultimul timp la fel.oricum,am observat ca ceva roade pozitive,da faptul ca ma mai abtin sa dau din gura.dar cine se poate potoli tot timpul???????
danuta,ai dreptate,caci de cand am inceput sa ma ingrijesc un picut,a devenit si domnul mai atent cu mine.nu intelege unde mi-am pierdut spiritul de sacrificiu.dar,vezi tu obrazul subtire cu cehltuiala se tine,si air vin discutii despre bani.offf....
luana,nu am resuit sa vad decat o poza cu birlic.nu merge fisierul audio.
ana,am absentat un picut,dar,decat sa va fac capul calendar ca al meu sotior e rau,mai bine vin cand sunt un pic mai detasata.
va pup.
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
CristinaT spune:
Buna Emma, am vazut pozele tale foarte frumoasa fetita aveti sa va traiasca!
Mie mi se face rau doamne ce balcon golas aveti!!! Nu ti-e frica?
5 ani -14 februarie 2005
emma27 spune:
multumesc,cristina.apropo de asta,cand mergem prin piata,fiica-mea ajunge deja satula acasa,pentru ca fiecare ii da cate un fruct ceva,de draga ce le e.are un lipici...cat despre balcon,nu-mi fac griji,caci e destul de cuminte,nu se catara.doar striga la oameni si mai nou arunca cu bucatele de hartie igienica.doar taica-su e ceva mai panicat sau poate eu sunt iresponsabila????
deja scaunele sunt pe culori,plus numarul.statistica asta se face cand iesim in verde cu colegi de-ai sotului.
te pup.
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Luana spune:
Buna dimineata, dragele mele!
cat nu scanceste bebe al mic, va spun ca - dupa parerea mea - baietii ca nu au rabdare in magazine si ca sunt prudenti cand e vorba de cumparaturi pentru casa, pentru familie - "lasa, iubito, ca nu ne trebuie chiar acum. O luam alta data! Mai aveam parca ceva asemanator. Bla-bla-bla."
Sotului meu ii place o gluma pe care am auzit-o de la Doru Octavian Dumitru -
"doi soti la cumparaturi
el : da' ce, draga, ai facut inventarul?
ea : e drept, am cumparat si de-aia si de-asta, dar nu vezi cat am lasat in urma? rafturile sunt inca pline."
In timp, dupa ceva ani, el a devenit mai interesat si mai relaxat la cumparaturi, iar eu mai cumpatata. Stiu insa ca daca eu imi doresc ceva pt. mine, nu e niciodata prea scump pentru el. Asta ma flateaza si ma bucura, fireste.
Despre siteul recomandat mai sus : Eu am accesat usor schita, descarcand fisierul mp3. N-am nici o solutie daca nu merge. Imi pare rau. De acolo ne mai place sa ascultam muzica bunicilor - "Zaraza" si multe altele. Incercati. Va va placea!
Ema, Ana, Cristina, Botic, Inca o zi, Mamini, tuturor,Va doresc cumai bine si zile frumoase de vara!
La multi ani copilasilor vostri! E ziua copiilor!
L.