Credeti in dovezi de dragoste?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

am intrat un picut de la serviciu,asa ca rapid...mai,nu stiu ce sa spun.eu doar il cred un copil mai mare,care se pune pe primul plan cu daria.de luat ii ia si el,dar numai dulciuri,pentru care il stresez enorm,ca sa nu am surprize neplacute.nu se pune problema sa-mi pun bani deoparte,pentru ca nu castig atat de mult,ca sa nu se obeserve.ma gandesc ca asa ii e rasa si nu am cum sa-l schimb.eventual sa o rasfat eu pe micuta cat pot de mult.oricum e topita dupa el.acum vad ca dc isi ia lui ceva,mai imi ia si mie,dar pe daria o sare.crede ca are destule.va pup,tb sa fug

Ema

poze paste:http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=/9d43

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

merci, Ana, sper sa fie totul bine, dar avind in vedere ca am 30 de ani si domnisoara pe care o asteptam e primul ( si cred ca va ramine singurul) copil- si suntem de 14 ani impreuna, iti cam dai seama ce rezerve de rasfat si zahar de bagat in poponeata ei s-au strins...incerc sa fiu realista, nu cred ca ii voi rezista cu nimic. mama mea cind ma asculta vorbind de copil imi spune: "vezi sa nu uiti sa iti cumperi si tie pampers, ca o sa te...pe tine cind zimbeste"
M27s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

quote:
Originally posted by emma27
mamica dulce,poate ne spui despre ce carte e vb,caci tare bine suna ce povestesti.de-ar fi totul asa cum scrie in carti???!!!!

Cele 5 limbaje ale iubirii de Gary Chapman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

A scris cineva mai sus, scuze ca nu imi aduc aminte cine, ca cel mai bine este sa te obisnuiesti sa nu mai astepti dovezi; astfel esti mult mai relaxata si le primesti frumos atunci cand vin; este foarte adevarat, daca nu astepti nimic, nimic nu te poate dezamagi. este o lectie pe care o inveti cu timpul, insa dupa doar 3-4 ani de casnicie femeile considera relatia inca la inceput si asteapta dovezi si tandreturi, in timp ce barbatilor li se pare ca a trecut destul timp si ca femeia de langa ei ar trebui sa stie ce inseamna pt el, si el nu vede rostul dovezilor de dragoste. Aceasta "incompatibilitate" vine din felul diferit in care am fost croiti si modul diferit in care gandim si vedem lucrurile, cu alte cuvinte, "traim in realitati diferite"..Nu e o drama. Trebuie sa invatam sa trecem peste...sa lasam totul in urma, sa nu ne batem capul etc

Mada si Sofia 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inca o zi spune:

Ana68,multumesc de salut! Bine v-am gasit pe toate!!

Mergi la inceput

multumesc,bombi,o sa caut cartea ,macar pe net.
mada,de-ar fi asa de usor sa ne educam comportamentul!!!cat nu mi-as dori sa nu ma mai enervez pentru toate prostiile.dar,vreau -nu vreau,pun suflet cand vad ca nu se muleaza pe dorintele mele.stiu ca o sa reusesc pana la urma sa-mi dau seama ca nu poate fi ca mine,dar la fel de bine stiu,ca o sa-mi ia mult,mult ,mult timp pana sa fac asta.

Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut,
Ema,mie mi s-a parut trist ce ai scris....Atunci rasfat-o pe printesa cat de mult poti....
Mamini,eu doar am glumit cu rasfatatul....Nici nu mi-am inchipuit ca ai putea face altfel.Luana e al doilea copil al meu si e venita la o distanta de 8 ani dupa primul copil...Vreau sa-ti spun ca azi a tipat la mine si mi-a dat cu o jucarie in cap pentru ca am certat-o ca il lovea pe frate-su si nu i-am facut nimic,din contra ,m-a bufnit rasul...Asa ca stiu cum e cu zaharul acumulat pentru alintaturi si cu pupatul funduletului si chiar si cu pampersii pe care trebuie sa mi pun eu si tatal ei zilnic.....Iti doresc,din tot sufletul,sa ai o bebita sanatoasa,frumoasa si mancacioasa,iar voi sa fiti sanatosi si sa aveti parte de fericire alaturi de minunea pe care o asteptati....
Mada,ai dreptate si tu....Oare de ce se intampla asa?Totusi mai sunt si exceptii de la regula asta...Sa fim sanatosi.....
Va doresc numai bine...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie

Mergi la inceput

doamne fereste.ana,sa ma apuc pe cheltuit anii asa cum imi doresc.ar fi vai amar de el....

Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Ana, multumesc de urari, aici pe dc suntem ca in reclama la nu stiu ce bere...mamicile stiu de ce....
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutari,
Emma,eu daca gasesc ceva super fain pentru picii mei...iau!Totul e sa am bani la mine si sa nu fie pretul exagerat.De obicei cumpar chinezisme,sunt mai ieftine si daca se rup sau raman mici nu ma oftic....Ce mai face sotul tau?Ceva schimbari?
Mamini....hai m-am amuzat....Mamicile stiu de ce...E tare!
Fetelor,in dimineata asta am venit si eu de pe drumuri,Luana mea doarme si cred ca in curand o s-o vad in camera asta.....asa ca va pupic acum si....mai vorbim.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie

Mergi la inceput