Credeti in dovezi de dragoste?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Emma,
Ce n-as da si eu pentru un masaj.....Numa' ca la noi e totul cam rapidulet,ca monstruletii nostrii sunt rai(a se citi copiii).Pe vremurile cand petreceam timpul doar noi doi....he,he!!!!unde sunt zapezile de altadata?!.....aveam timp si de masaje,parfumate sau neparfumate,cu lumanari aprinse...Hai ca am cazut in butoiul cu melancolie....
Chiar il intrebam pe Marius intr-o zi "cand vom mai avea parte si noi vre-odata de un pic de libertate ca pe vremuri"?Si am ras:"cand n-o sa mai putem....."
Pupici si.....sa fiti iubite!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

ana,cum asa??masaje se pot tot timpul.cu alte chestii e mai greu.noi inca beneficiem de somnul de dupa-amiaza al fetei.nu se culca copiii o data??

Ema

poze paste:http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=/9d43

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Hai sa va spun o gluma:
-cind incepe VIATA, propriu-zis?
preotul ortodox raspunde:- in momentul conceptiei.
preotul protestant: -in momentul nasterii.
rabinul evreu si mamicile:- atunci cind se fac copiii mari si se muta de-acasa.

M

Mergi la inceput

Salut,

Emma draga,mi-ai placut!Sincer!Pai ai nostri copii nu sunt ca toti copiii,adica cuminti,sa doarma frumos la ore rezonabile,sa manance la masa frumos,sa nu faca prostii...Ai nostri sunt ca niste monstruleti...Pai sa-ti spun:dimineata Alex pleaca la scoala la 7.30,Luana se trezeste pe la 8.30-9.00.Marius pleaca la 7.00 la servici.Pe urma imi toc nervii dimineata cu Luana,pana pe la 12,cand vine Alex si se apuca de teme.Luana trece la nani de amiaza pana pe la 14.00-14.30.Se trezeste,mancam noi trei,Alex pleaca afara,daca a terminat toate temele si nu ploua,iar Luana iese la plimbare cu mine in jurul orei 17.00.Tot pe la ora aia ajunge si Marius acasa,flamand si obosit.Isi pune sa manance si isi face de lucru,ca daca s-ar culca n-ar mai dormi toata noaptea.In fine ,pe la ora 20-20.30 halim de seara,Alex trece la nani,dar de dormit cum trebuie doarme dupa ora 21.30,iar Luana se culca abia dupa ora 23.00...Intre timp eu mai intru pe DC....pana i se face somn Luanei,iar daca mandra nu adoarme mai repede....seara noastra e compromisa,caci pe la ora 24 Marius motaie deja-si cam asa se intampla mereu....Cam asa arata o zi obisnuita in familia noastra...Cand sa mai avem timp de "vremurile de altadata?"....Ca tare dor imi e de ele....
Am incercat si varianta de putin masaj,normal,fara sex....Crezi ca se poate?!Luana e calare pe cine sta la masaj sau tipa si urla sa atraga atentia,i se pare ca nu i se da atentia cuvenita....
Asa ca....ii dau dreptate la Mamini cu ce a scris ca viata incepe cand se fac copiii mari si pleaca la casele lor...Fac si eu haz de necaz!
Nu-i bai,ca m-or apuca dracii vreodata si asa ii expediez pe la rude de ne luam si noi doi concediu macar o saptamana...
Va pupic fetelor si va doresc sa fiti iubite..

Poze-de-familie

Mergi la inceput

vai,ana,m-ai speriat! sigur nu mai fac al doilea copil.
aa,si mamini,mai e o varianta,cand se satura parintii,isi fac bagajele si pleaca!!
ana,singura solutie e ca marius sa-si ia liber de la serviciu vreo doua ore,cat nu e alex venit de la scoala.pe aia mica sa nu o culci de dupa-amiaza cu o zi inainte sau sa o culci f devreme seara.o culci pe luana pana vine alex,si ai timp doua ore cu marius.bine sa mai aveti si chef dupa toate astea.uff,tare complicat!!!
aa,ati mai pomenit ca sotul sa fie gelos pe faptul ca pititcului ii luati ceva sau ca urmeaza o gradinita foarte buna???

Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inca o zi spune:

Emma, am citit si eu cele scrise azi de tine, eu inclin sa cred ca sotul tau nu e gelos pe fetita voastra pt ca tu vrei sa-i oferi o gradinita buna, lucruri frumoase, ci eu cred ca el poate se simte neglijat de tine si el crede ca tu acorzi prea multa atentie copilului si mai putina lui.de fapt asa e si normal,ca doar acum fetita are nevoie de mult timp din partea ta si din partea lui,dar ceva poate l-a facut pe el sa inteleaga ca ea este pe primul loc in viata ta si nu el.poate ar trebui sa-i mai faci si lui cate un cadou-surpriza, de exemplu cand cumperi ceva pt fetita voastra, sa-i cumperi si lui ceva ce stii ca-i place sau ceva articole de imbracaminte.asa poate vede ca tu te gandesti si la el, si la fetita in acelasi timp.

Mergi la inceput

mela,asa m-am gandit si eu.dar uite,legat de subiect,de dovezi de dragoste...sunt o fana a surprizelor.si ii faceam cu orice ocazii,numai spun de cele speciale.bineinteles,asteptam un raspuns pe masura.dar nimic,chiar in ultimii ani de ziua mea,spunea ca nu avem bani si nu mi-a putut lua cadou si de gura mea,imi aducea macar un buchet de flori.normal ca m-am suparat ,pentru ca trebuia sa se gandeasca la asta din timp si sa puna bani deoparte.asa ca anul asta nu i-am luat nimic de paste.eu ,care de obicei il uimeam cu ceva,am umblat cu el prin magazine(desi nu sunt adepta situatiei respective) si cum nu i-a placut nimic,a ramas fara cadou.in schimb i-am gasit o rochita fetitei.bine,uimit,a reusit totusi,peste o saptamana, sa-si ia singur un cadou mult mai scump,dar nu a mai fost chestia cu surpriza.dar de aici si pana la faptul sa-mi reproseze ca arunc cu banii pe fata,mi se pare exagerat.pana la urma,ar trebui sa gandeasca la fel ca mine si sa-si doreasca cat mai multe pt copil.uite alt exemplu.azi am luat dariei o minge pentru gimnastica,destul de ieftina si am indraznit sa ma laud cu ea,caci el isi luase ochelari de soare de doua ori mai scumpi.stii ce mi-a spus? ca imi bat joc de bani.i-am raspuns ca doar pentru aia mica muncim amandoi,iar el mi-a replicat ca el munceste si pentru el.ei,asta nu-i egoism?credeam ca faza asta vine mult mai tarziu,la batranete,cand jinduiesti la ciocolata nepotului.

Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inca o zi spune:

emma,dupa ce am citit cele scrise acum de tine...inclin sa zic si eu ce aici e ceva egoism la mijloc, mai ales cand am citit faza cu mersul la munca,si anume ca el nu munceste numai pt fetita, ci si pt el.chiar daca asa gandeste....nu trebuia sa o spuna si cu voce tare.iar la faza cu cadourile si eu reactionam la fel,si anume daca eu tot fac cadouri, astept la fel din partea celuilalt,mai ales la ocazii speciale( zile de nastere,sarbatori).
poate ar trebui sa-l iei ´´la o partida de discutie in 2´´ si sa vezi cam de ce face si gandeste asa!
nu cred ca poti sa-ti bati joc de bani ( asa cum ai scris ca el a afirmat)cand cumperi ceva pt fetita voastra!! chiar asa! emma,el ii cumpara fetitei cate ceva?
si apoi,vorba ta, chestia asta cu egosimul e de astptat pe mai tarziu, mai pe la batranete,acum , cred eu, ar trebui ca impreuna cu tine sa faca cat poate si cat mai bine pt fetita voastra,ar trebui sa ´´lucrati´´impreuna la cresterea micutei,iar apoi, ar fi frumos sa fie si el atent fata de tine,daca tu mereu ai fost atenta si i-ai facut surprize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Nasol...
eu care mereu gasesc cite-o prostiuta incurajatoare in orice situatie, am cam ramas fara replica. sper sa fie doar o faza trecatoare, alte frustrari pe care le refuleaza aiurea. dar eu zic ca faci bine ca iti rasfeti copilul si la fel si pe tine. se supara? ii trece.eu intentionez sa fac toate mofturile fetitei noastre care se va naste in august.dar nu cred ca sotul meu va obiecta, am toti banii pe mina si fac cam ce vreau cu ei. de-aia nu prea am parte de surprize,doar flori din cind in cind si cadou de ziua mea si asa cind ii mai tuna lui, in rest cam luam impreuna, dar nu comenteaza niciodata de ce am luat ceva, il rasfat pe el, dar ma rasfat si pe mine iar copilul o sa mi-l urc singura in cap....
aveti o familie frumoasa, iesiti voi si din faza asta...
M 27S

Mergi la inceput

Dragelor,
Hop si eu.Am mai fost putinel si de dimineata,dar nu m-a rabdat sufletelu' sa nu mai dau o tura...
Ema...nu te speria!...Sunt copiii mei monstruleti si nu imi mai lasa timp si pentru mine,dar ... imi ofera atata bucurie si satisfactii ca uit ce ma necajesc....Si sa stii ca m-am distrat copios si am ras citind solutia ta.N-ar fi rau s-o aplic,dar vorba ta:nu ne piere cheful pana o aplicam?!
Sa stii ca am ramas si eu fara replica la felul sotului tau de a se purta vis-a-vis de lucrurile pe care le cumperi pentru printesa ta frumoasa....Si mie mi-a mai zis Marius uneori de vreo chestie cumparata Luanei sau lui Alex ca de ce am luat-o,dar diferenta este ca eu chiar cheltuisem banii aiurea....Imi place sa cumpar pentru copii si uneori o fac irational,in sensul ca au fost lucruri pe care le-am luat si nici nu au apucat copiii mei sa le foloseasca ,ca le-au ramas mici sau nu mai era sezonul lor si pana sa le poarte ramaneau mici....Dar cand a fost de luat ca trebuia nici nu s-a pus in discutie sa nu luam,din contra,el ma trage de maneca si imi spune sa mergem sa cumparam copiilor ce le trebuie...Nu stiu...poate gresesc,dar mie mi se pare foarte normal ca cheltui cu fetita ta si ca o resfeti...Iar ceea ce a spus sotul tau,cum ca munceste si pentru el....mi se pare o rautate si egoism...Sorry!Fa-ti o rezerva de bani din salariul tau de care sotul sa nu stie.Eu asa procedam cu tatal lui Alex si asa imi luam ba un fard,ba o fusta,ba o curea....etc.Nu e frumos sa te ascunzi,dar...e si asta o solutie...Asa ai putea sa-ti oferi singura atentiile care iti plac,nu?
Mamini....esti draguta cu rasfatatul copilului....Numai sa ai grija cu urcatul in cap,ca s-ar putea sa il dai cu greu jos de acolo....Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos...
Mela,salut si bun venit!

Poze-de-familie

Mergi la inceput