Credeti in dovezi de dragoste?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Emma, si daca ii faci tu mai intii niste surprize - o cina romantica, sau poate altceva ce stii tu ca-i place cu siguranta, n-o sa incerce si el sa-ti raspunda la fel..?
Stii cum se spune (trad. din rusa) - exemplul strain e molipsitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

EMA, nu e nici o regula de timp sau de procedura cu perioada de cazaturi pina ajungi sa mergi pe sirma, in echilibru, plin de gratie, dar s-a demonstrat experimental ca se poate si sper pt tine sa fi ajuns deja la marea maiestrie. ce sa zic, nu e usor, dar merita sa perseverezi, pastrind mereu o rezerva ( si eu am zis hop de citeva ori pina cind am sarit de fapt gardul si sincer ma mai astept la cite-o busitura mica din cind in cind pe viitor, fiindca mai avem o viata inainte - e normal si cred ca nu as mai aprecia la fel ridicarile fara mici pauze de tandrete). finlandezii spun: lucrurile bune se intimpla celor care stiu sa astepte...asa ca...rabdare! si o sa se stabilizeze...
M25+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna,
Se pare ca am ramas codasa la scris...
Emma,in sfarsit vesti bune...Sper ca raspunsul meu sa fie de actualitate.Si sper sa nu gasiti semintele alea de scandal,chiar daca e perioada din an cand se fac semanaturi...Glumesc!Mai descretim fruntile!Si asa viata e dura....oare de ce nu am rade putin cateodata?!Iar la intrebarea ta cum ca" de ce nu gandesc ei singuri ce trebuie facut pentru dovezi de iubire,cu propriul lor capsor?"sa iti dau eu un raspuns glumet:eu cred ca ei gandeasc mai mereu cu capul de jos decat cu cel de sus...Si pentru ca sunt niste comozi si pentru ca pana la urma sunt si timizi,chiar daca nu ar recunoaste-o nici in ruptul capului si pentru ca in astfel de situatii au comportament copilaresc.Probabil ca ei cred ca s-ar injosi sa faca astfel de gesturi frumoase in fiecare zi...Poate ca eu gresesc,dar si eu m-am izbit de astfel de situatii si aceasta e concluzia la care am ajuns.
Mamini,tare simpatic ai descris "povestea dragostei" ca sa spun asa...Mi-a placut sa citesc ce ai scris,cu mersul pe sarma si busiturile....si subscriu si eu la ce ai scris.Ai pus degetul pe rana!
Scumpi,ce rabdatoare esti!...Te admir pentru rabdare si perseverenta.Ai reteta speciala,vre-un elixir al dragostei?Si bine ai venit!
Va doresc tuturor sa aveti parte numai de fericire si iubire si...luati in considerare si toleranta.Pupici !

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

fetelor,ce sa spun,ma-ti coplesit cu atatea sfaturi.de fapt,nu am ales bine cuvantul,caci asa mult sprijin nu am avut in viata mea.sa trag concluzii:
- sa-i luam ca tare pe barbati si cum fac ei pe misoginii,sa facem si noi pe feministele.degeaba incerc,tania,sa-i fac eu surprize,caci m-am cam saturat.si sunt o asa fana...dar nu-mi mai fac griji,imi spun de-acum incolo ca asa sunt barbatii,in general,si sunt mai impacat cu gandul.renunt si la gandul de a-l educa.;
- cu rabdarea,in cazuri extreme,e cam greu.dar incerc si cu faza asta.cand calc pe aratura,va anunt.
va multumesc ,tutror,si ne tinem la curent.de-abia astept sa mai aud povesti frumoase si dovezi deosebite de dragoste.macar sa traiesc prin altii.uite,acum o inteleg pe mama de ce se uita la telenovele.

Ema

poze paste:http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=/9d43

Mergi la inceput

EMA, din ce scrii, tu esti intr-o faza de oboseala cronica.nu e cazul sa faci nimic, dupa mine. efortul te-ar dobori si o eventuala lipsa de raspuns te-ar frustra si mai tare. ia o pauza si cum spuneam, rasfata-te singura!fara "ulterior motive", doar pt tine.o sa te simti mai bine. ai grija de tine si in fond, cu riscul de a ajunge o feminista( so, what?), pretuieste-ti pielea...
socru-meu are o vorba,o gluma, cind o roaga pe nevasta-sa ceva si nu il ajuta ( si asta se intimpla de obicei): "sunt 40 de femei care abia asteapta sa faca chestia asta "... eu nu o spun, dar o gindesc si ma simt mai bine...deci: sunt 40 de barbati care abia te-asteapta...so, cine nu te-ar vrea?
o sa treaca, ia o pauza!
M

Mergi la inceput

mamini,raspunsul tau m-a uns la inima atat de mult ca-mi vine sa te pup in continuu.asta da sprijin...si dc e un sfat bun,cum sa nu-l urmez..in primul rand,astept sa vina sotiorul:masaj ,baie cu multa spuma si ulei de levantica,un pahar de vin dulce si un sooooooooomn cat mai lung.mmmmmmm....

Ema

Mergi la inceput

asa sa faci . iti doresc sa-ti fie bine.

M

Mergi la inceput

am avut un week-end atat de obositor.sper ca in urmatorul sa imi pun neaparat planurile in aplicare.

Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Emma,
Asa sa faci....Succes!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie

Mergi la inceput

multumesc pentru incurajari.voi cum stati cu masajele?????????

Ema

Mergi la inceput