Credeti in dovezi de dragoste?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

EMA, la asta ma si refeream, sfaturile cu gimnastica si coaforul sunt pt starea ta, sa te simti tu bine si sa "provoci" dovezile, atunci cind simti ca nu le mai poti astepta, fiindca ele vin, in cicluri, in ritmul lor...uneori e doar f greu fara ele si ti se pare ca esti satula sa le astepti si sa intirzie. si uneori- eu cel putin am trecut prin asta- te saturi si sa "le storci" si ti se pare nedrept si enervant ca nu vin de la sine, adica de la el... eu am un sot minunat, doar ca e workoholic si ritmul meu si al lui nu sunt asa bine sincronizate ca la Luana si sotul ei. dar dupa 14 ani linga iubitul meu( 9 din ei de casnicie) am invatat ca cu cit ma concentrez mai mult si astept...cu atit e mai nasol. asa ca ma concentrez pe mine, ma rasfat singura si cind nu ai asteptari, orice e frumos si bun. si totul e o surpriza placuta.nu mai sunt presiuni asupra lui, asa ca imi face cafeaua si ma trezeste cu ea, ma duce la serviciu cu masina si ma saruta si imi ureaza o zi buna, vine seara, papam, multumeste pt masa, ma tine in brate si imi spune ca ma iubeste,face curatenie in week-end si ma tine ca pe o printesa in virful patului pina aranjeaza tot.si cind si cind imi aduce flori, iesim in oras,ma tine mereu de mina, chiar si in alimentara. si sunt fericita, mult mai fericita decit inainte. cind asteptam si probabil il apasam cu asteptarile mele. e natural si mult mai bine.gaseste ritmul si las-o sa curga de la sine...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

am recitit ce am scris si pare asa de simplu... n-a fost! am luat ceva cazaturi pina am ajuns la mersul gratios pe sirma, in echilibru. dar merita!
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut,

Mai fetelor,ce ma enerveaza timpul asta urat...Ma face sa fiu somnambula si fara vlaga.A plouat toata ziua la Timisoara si nu am reusit sa iesim nici macar in jurul blocului.
Luana(asa o cheama si pe fetita mea,frumos nume),tare frumos mai scrii despre sotul tau.Esti o fericita!Sa aveti multa sanatate,bucurie si fericire cu carul alaturi de fetita voastra.Si nu in ultimul rand,sa aveti parte de multa dragoste!
Emma,ai dreptate cu interactiunea,nu te contrazic,dar mai lasa-i sa vorbeasca....Eu nu am zis ca nu trebuie sa ti cont si de parerile celor din jur,doar ca sa nu pui la suflet rautatile unora...Eu cred ca daca gandesti pozitiv ,trebuie sa fie bine(hai ca m-a apucat paranormalul acuma).Si cred ca e bine,nu?,daca sotul tau este un tandru si un iubaret.Sa-l tina tot asa!Sper ca esti mai bucuroasa acum si ma bucur si eu pentru tine.
Va doresc tuturor zile frumoase si fericire!Sa fiti iubite!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

quote:
Sora2003,oare de unde atat pesimism?Sau poate mi se pare mie?

daca filozofam , realitatea e dincolo de noi , intrebarea e daca putem trai in realitate .

edit ; este o intrebare retorica , raspundeti-va pentru voi .

richard-sora

Mergi la inceput

quote:
:"de ce fac eu toate eforturile acestea?"."de ce tot timpul eu?"."de ce el nu se simte obligat sa faca la fel si doar primeste?"

pentru ca noi femeile sintem niste fiinte fascinante .

richard-sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

cu siguranta,sora2001,dar sa o recunoasca si ei.sa ne ridice din cand in cand pe piedestal.ce eficiente am fi apoi....

Ema

poze paste:http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=/9d43

Mergi la inceput

mamini,ce-i drept am observat in ultimul timp o schimbare in ultimul timp,in comportamentul sotului.sa fi trecut de perioada cu cazaturile asa repede
ana,sa nu cobesc,chiar e foarte bine.dar stii ca dc nu e samanta de scandal,il iscam.sper sa ma schimb si eu o data cu el.

Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

[font=Times New Roman][/font=Times New Roman]

Buna tuturor,

In primul rand "Bine v-am gasit", sunt noua pe acest forum.
Emma, te inteleg perfect in legatura cu dovezile de dragoste, ca nu
"crezi pana nu vezi", asa am devenit si eu. Cu ceva saptamani in urma, tocmai ii spuneam sotului,unde a disparut flacara, inainte imi aducea flori mereu, imi facea surprize peste surprize, iar acum uita de ocazii speciale. Imi spune ca e f. obosit si stresat, ca serviciul il solicita.Am fost f. trista o perioada, i-am spus ca eu cred ca el nu ma m-ai iubeste asa ca la inceput si mi-a spus ca ma iubeste si mai mult. Si surpriza, weekend-ul trecut mi-a facut un cadou si mi-a dat si o felicitare in care scria ca ma iubeste si ca sunt dulcica lui.
Sfatul meu este sa nu disperi, ca daca te iubeste iti va dovedi, trebuie doar sa discuti un pic cu el.

Pupici pt. toata lumea,

scumpi

Mergi la inceput

scumpi,tocmai asta ma enerveaza,ca trebuie sa le cerem noi.de ce nu judeca cu creierasele lor si nu fac ei asta?dc ar stii cat ar conta o floare sau o vorba spusa la timpul ei.cand tragem de ei,isi pierde tot efectul.nu pot crede ca nici macar nu le trece prin minte asa ceva.pp ca se si intreaba "la ce trebuie asa ceva,nu stii ca te iubesc?"

Ema

Mergi la inceput

pentru mine dovezile dragostei inseamna mai multa afectivitate , daca ai asta , restul vine de la sine .

richard-sora

Mergi la inceput