Credeti in dovezi de dragoste?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

asa a fost si la mine,dar eu fac parte din categoria celor usor pacalite.

Ema

A venit vara!!!!Poze noi

Ziua copiilor
Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut fetelor,
Atata m-am plimbat pe DC sa va gasesc,ca nu stiam unde sa va mai caut.In plus nu prea am avut cablu si deci nici net din cauza vremii si nici DC nu a fost prea prompt.In fine,ma bucur ca v-am regasit.
Luana si Fiquelle,ma bucur ca ne-am intalnit aici,macar,ca de eram in Constanta toate trei nu ne-am fi intalnit niciodata,poate.
Amuleta,pai barbatul tau e un om tare bun....Chestia cu toleranta e tare importanta,dupa mine.Am mai scris eu de asta...Sa fiti sanatosi amndoi si sa aveti parte numai de fericire!
Ema,te salut din nou....Esti cumva moldoveanca?Ca si eu am sange de moldoveanca in mine,dupa mama mea.Iar dupa tata sunt cu sange de ialomitean.Din fericire,m-am nascut la Constanta,unde se pare ca aerul de mare are un efect benefic asupra iubarismului la dobrogence.....Hai ca glumesc,ma.Mai radem si noi!
Va pup pe toate si sa fiti iubite!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

nu,ana,nu sunt,dar sincer,cele mai patimase femei mi se par moldovencele.si cele mai frumoase.si sunt obiectiva.dobrogencele au ceva al lor,tocmai din simbioza cu atatea neamuri barbare.

Ema

A venit vara!!!!Poze noi

Ziua copiilor
Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Ema, nu ne-ai mai spus, cum mai merge cu sotiorul? Ce dovezi ti-a mai adus?

Al meu azi m-a ajutat la curatenie si din cand in cand venea dupa mine prin casa, ma pupa si imi spunea "scumpete, te iubesc". Mi s-a parut asa frumos...mai ales ca eram asa ciufulita si cu tixul in mana...

Mada si sofi, 10 luni

Mergi la inceput

fiquelle,cred ca l-am deochiat,caci ma tot miram de el ,cat de dragut este in ultimul timp.a facut mancare,a fost dulce cu mine,la fel cu aia mica,pana mi-a spus niste vb urate.culmea,nu si-a cerut scuze,ci le-a considerat justificate,pe motiv ca nu-mi place sa stau cu el.cum tb sa ma comport in cazul asta?

Ema

A venit vara!!!!Poze noi

Ziua copiilor
Calatorie

Mergi la inceput

Ema,ai dreptate cu simbioza aia de neamuri barbare.Te gandesti ca in Dobrogea,intr-adevar,sunt tatari,turci,macedoneni,bulgari,lipoveni,greci si cine stie ce alte neamuri mai sunt pe care eu nu le stiu...Se pare ca traditiile si obiceiurile tuturor s-au combinat si fiecare a copiat de la fiecare cate ceva.Ca drept dovada ca eu am ramas uimita la venirea in Timisoara despre banateni si tuturor celor ce m-au intrebat cum e aici le-am raspuns ca e o alta lume,parca ar fi o alta tara.
Oricum ar fi,cred ca sti ca romancele sunt catalogate printre cele mai frumoase femei din lume si printre cele mai fidele si mai harnice.
Iar cu sotul tau....poate ca se simte neglijat,chiar daca tu nu ai avut nici un motiv sa il faci sa se simta asa si nici nu ai facut ceva anume sa poata spune lucrul asta.Poate e gelos?!Nu stiu,zic si eu!Ai incercat sa ii acorzi mai mult timp decat de obicei?Fa intr-o zi ,cumva,in asa fel incat timpul sa il imparti juma-juma cu cea mica si sotul tau.Intr-o zi de weekend.E o idee...Bafta multa si sper din tot sufletul ca ,la ora la care scriu,problema asta sa fie deja rezolvata.Mada,ai un sot...Sa-ti traiasca!Bravo lui ca e iubaret si te ajuta(asa cred,din cele scrise de tine).Si sa stii ca am observat si eu o chestie pe care nu mi-o pot explica, si la primului meu sot si la cel cu care traiesc acum:le place cand te vad in actiune in casa,cu frecatul baii sau bucatariei sau la spalat de vase sau cand esti concentrata la pregatitul mancarii sau in orice alta situatie in care esti atenta sa faci lucrurile bine.Nu stiu de ce le place?Poate pentru faptul ca au si ei senzatia ca cineva,adica noi sotiile in speta,suntem "calare pe situatie",ca facem ceva sigur si la care ei nu participa decat daca sunt solicitati si la care nu se pricep si cred ca atunci se simt in siguranta,nu mai au acea senzatie de capul familiei,se simt ocrotiti si cred ca asta ii duce si cu gandul la mamele lor.Barbatii,dupa parerea mea,uneori,au comportament de copii rasfatati,le place sa fie alintati si razgaiati.
Fetelor,sa aveti o saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

DA , cred in dovezi!
Nu spun ca nu am nevoie si de cuvinte , dar dovezile sunt mai importante pt mine.
Am norocul sa am langa mine un barbat asa cum am cautat.
In casa facem totul impreuna.De cand avem fetita , daca eu am ceva de facut el sta cu ea ,sau daca vreau sa fac curatenie ii trimit la plimbare pe amandoi.
Eu inca alaptez, dar noaptea nu m-am trezit niciodata eu sa iau fata langa mine. Intotdeauna se trezeste el si o aduce la san sa pape. Probabil veti rade dar in fiecare dimineata il intreb daca s-a trezit fata sa manance.Eu dorm atat de linistita daca stiu ca e langa mine ca ii dau feti sa suga in somn.Noi dormim si tati ne pazeste si are grija sa "cupleze fata la aparat"(cum spune el) atunci cand scapa tzatzica si nu o mai gaseste.
Cred ca primesc destule dovezi de dragoste in fiecare zi din partea lui si sunt intradevar fericita!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Pozici
Pozici noiFara par
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Ramona,inseamna ca sotul tau e un om de pus pe rana.Sa-ti traisca sanatos,sa fiti fericiti si sa aveti parte numai de bucurii alaturi de fetita voastra!!!!
Citind cele scrise de tine mi-am amintit de perioada cand si eu o alaptam pe Luana,si mai ales de perioada imediat urmatoare maternitatii,cand si la noi tati se trezea noaptea si o aducea pe mandra la tzitzi....Cand peste zi ,cand dormea fetita noastra,incercam sa mai fac cate ceva prin casa,iar el ma trimitea in pat,la odihna si punea masina de spalat la munca,intindea rufele si astepta cu rabdare sa ne trezim ,noi fetele,ca sa poata da si cu aspiratorul.Cat era de simpatic cand ma ajuta la curatat legumele,cand preparam mancare si cum accepta spasit observatiile mele referitoare la stangaciile lui in bucatarie si incerca sa se corecteze....Cred ca as putea umple multe pagini cu toate aceste lucruri....Si pentru mine acestea sunt dovezi de dragoste.Cuvintele sunt rostite si se duc in vant sau intra pe o ureche si ies pe cealalta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

ramona,chiar ca m-ai impresionat.eu ca sa mai zic,sotul meu a tb sa plece la un curs, cand fata avea doar trei saptamani si am ramas singurica.eu nu o alaptam,caci am avut o mandra care isi sugea limba,nu putea sa apuce sanul si se enerva teribil,incepea sa urle si nu mai vroia nimic.ca sa vezi copil dracos,ana.dar sa revin,ei bine treb sa mai sterilizez si biberoanele,micuta nu dormea decat max 2-3 ore...nici nu vreau sa-mi amintesc.acum intelegeti,de ce aveam nevoie de altfel de dovezi de dragoste.cand se intorcea acasa aveam nevoie sa fiu tinuta ca pe un bibelou.el avea acelasi pretentii,caci,deh,venea in cuibusor.si asa aceste gesturi curand nu au mai avut nimic de-a face cu dragostea.de-abia acum realizez ca desi ne iubeam teribil de mult,nu puteam sa ne satisfacem toate capriciile.si acum la fel.asa ca am nevoie din cand in cand macar de vorbe frumoase.
adjadyn,care e cea mai frumoasa dovada pe care ti-a facut-o cineva?
ana,tocmai ce spuneam mai sus.il cred ca are nevoie de ceva mai multa atentie,dar e valabil si pentru.plus ca eu ma mai impart si cu copilul.tocmai ca nu sta langa noi mlt timp,ar tb sa fie mai atent in gesturi,expresii.dupa cum am scris,si-a revenit rapid.il presa timpul.
cat despre traditii,ai perfecta dreptate.acelasi lucru l-am intalnit in dobrogea.pana si obiceiurile religioase,nu mai sunt aceleasi.om fi trait noi printre musulmani atata timp,dar suntem mai ortodocsi decat cei din ardeal.au multe obiceiuri imprumutate de la catolici si nu vor sa recun lucrul acesta.de aici si conceptii diferite privind viata.dar asta e o discutie tare lunga si in contradictoriu.

Ema

A venit vara!!!!Poze noi

Ziua copiilor
Calatorie

Mergi la inceput