Credeti in dovezi de dragoste?
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
loreema24 spune:
Al meu sot si acum daca eu sunt obosita sau pur si simpu nu am chef sa fac treaba vine de la serviciu si pune masa-strange masa, schimba fata , ii da sa pape si o culca.
Doar sa nu il pun sa spele vasele ca se ia cu mainile de cap si zice" de unde le iau si unde le pun?"
In afara de asta face tot ce trebuie facut in casa daca este nevoie.
Sambata e ziua lui de stat in bucatarie.El face doua feluri de mancare. Dar numai dupa ce spal eu vasele daca sunt de spalat.
In prima luna dupa ce am nascut nu mi-a dat voie sa fac nimic. Toata treaba in casa o facea el.Si cand trebuia shimbata fata tot el .Eu puneam mana pe fata numai cand ii dadeam sa suga si seara cand ii faceam baie(asta nu a facut decat de doua ori cand imi era mie rau).
Deci sunt intradevar o norocoasa si stiu asta.Si
indragostita
lulea
de
el.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema Pozici
Pozici noi
Fara par
Ramona &
Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
emma27 spune:
ramona,sa-l pastrezi cu sfiintenie,caci asa om rar se arata.si apropo de spalat vase,cat timp e pe-acasa,el spala vasele,eu urasc chestia asta.mai face si el de mancare,in schimb nu da cu aspiratorul si nu calca.incep sa cred ca e un om pe jumatate normal.aa,sa nu uit are un maaare defect.se enerveaza dc el munceste,si eu pierd timpul la calc sau stau.
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie
loreema24 spune:
quote:
Originally posted by emma27
ramona,sa-l pastrezi cu sfiintenie,caci asa om rar se arata.si apropo de spalat vase,cat timp e pe-acasa,el spala vasele,eu urasc chestia asta.mai face si el de mancare,in schimb nu da cu aspiratorul si nu calca.incep sa cred ca e un om pe jumatate normal.aa,sa nu uit are un maaare defect.se enerveaza dc el munceste,si eu pierd timpul la calc sau stau.
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie
Il pastrez ca doar de aia l-am cautat atat.
Al meu se enerveaza seara cand vede ca nu mai ies din calc. Se trezeste sa bea apa pe le 1-2 si eu tot aici sunt.
![](icon_smile_big.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](advocat.gif)
![](zana.gif)
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
pentru mine sunt foarte importante si cuvintele si dovezile...nu trebuie sa mute muntii din loc ,ci sa faca gesturi care imi fac placere.Asta in viata de zi cu zi,nu ma refer la situatiile de criza.
Cred ca cele doua aspecte sunt fundamental complementare..nici doar cuvinte fara dovezi..nici dovezi fara cuvinte la nesfarsit.Insa sa stii de ce fel de dovezi are nevoie partenerul,sa le descoperi si sa le dai cu drag,chiar daca nu sunt esentiale pentru tine...asta e cel mai important.
am citit o carte foarte interesanta,despre limbajele dragostei,poate o sa am timp sa scriu un rezumat candva.Fiecare dintre noi e diferit,ceea ce pentru unii sunt dovezi de dragoste,pentru altii aceleasi gesturi sunt doar chestii dragute,de exemplu.De multe ori gesturile care sunt dovezi de dragoste pentru partener sunt cel putin exasperante pentru noi.Fiecare om are un limbaj al dragostei sau un dialect al unui limbaj si provocarea sau armonia unei relatii consta in intelegerea si cunoasterea profunda a partenerului,in dispozia pentru compromis,mai ales atunci cand asa numitele limbaje nu sunt compatibile.Bineintelesca ideal e sa se potriveasca,nu musai sa fie aceleasi nevoi,dar macar complementare,insa din pacate foarte putine relatii au sansa asta,dupa parerea mea.Ma refer la relatiile stabile si lungi,care au trecut de focul inceputului.
Vorba ceea..teoria e buna,dar practica ne omoara
trebuie sa fie tare interesanta cartea de care zici; cred ca intai trebuie sa constientizezi ce-i place partenerului si apoi sa dai acele dovezi de dragoste; mai cunoastem persoane (nu dam nume
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Ionela
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
ALEX cantaretul
ionella3003 spune:
Ramona, chiar ca e lucru rar un sot ca al tau!... Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti ... pana la adanci batraneti, alaturi de loreema
Ionela si Alex
(DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
loreema24 spune:
quote:
Originally posted by ionella3003
Ramona, chiar ca e lucru rar un sot ca al tau!... Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti ... pana la adanci batraneti, alaturi de loreema
Ionelasi Alex
(DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
MULTUMIM!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
![](advocat.gif)
![](zana.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fiquelle/Fiquelle.jpg)
Fiquelle spune:
Ema, v-am vazut pozele cele noi! Aveti o fetita foarte frumusica, si voi sunteti niste draguti!
Imi pare rau ca ti-a zis vorbe mai grele. Poate ar trebui sa mai lasi si tu din treaba in casa, ca nu o termini niciodata si stai mai mult cu el. Il bagi in seama, il intrebi de cum i-a mai mers, ce mai face/simte el etc, in felul asta afli si in ce ape se scalda si ii rezolvi si problema Ego-ului negadilat...Asa-s barbatii! Trebuie sa invatam sa ne bagam pe sub pielea lor, ca altfel se gaseste alta singura si "negadilata" care sa faca frumos pe langa el...care sa-l bage in seama si care sa-l asculte cu gura cascata, de vine pe urma el acasa turbat, cu gandul ca uite aia ce ma baga in seama, iar nevasta-mea freaca la chiuveta si da cu aspiratorul si pe mine nu ma intreaba mai nimic...si asa le vin ideile!
Pupik la toate fetele de pe topicul acesta...m-am obisnuit sa intru aici, imi place ca sunt numai fete destepte, ai ce discuta, nu vorbim vorbe!
Mada si bebe Sofi,12/08/2004
http://http://community.webshots.com/user/fiquelle
emma27 spune:
multumesc,mada.sa stii ca mi-ai gadilat un pic orgoliul.
cat despre sotior,sa stii ca am renuntat sa ma gandesc ca dc e neultumit,o sa-si gaseasca alta frumusete.eu am deschis mai demult un topic despre gelozia in casnicie si am invatat tare multe acolo.fetele m-au ajutat sa-mi dau seama,ca orice as face,el tot isi poate gasi altceva,asa ca am incetat sa mai fiu asa de iritata de orice gest al sau.bine,vb urate deranjeaza pe oricine,nu inseamna ca am coborat stacheta.am invatat ,de ex,ca dc nu-mi aduce flori,nu o face ca nu ma iubeste si are pe altcineva,ci pentru ca e uituc sau nu considera gestul necesar.il iau ca atare.si el s-a schimbat,ma vede mai sigura pe mine,si implicit sesimte un pic in nesiguranta.dar,per total e bine.micile scapari sunt punctate,dar nu uitate.iti dai seama ca o sa-i tot scot ochii,dar la momentul oportun.
ionela,iti dai seama ca ma regasesc in cuvintele tale.dar el nu face oare la fel?pana la urma,cine se-aseamana,se-aduna.
eu zic ca dc il inveti cu mult bine,nu devine mai bun,ci cere mai mult.asa ca il trec pe ratie.
va pup si o zi cat mai insorita si pentru voi.am un dor de vacanta,exact cand nu o pot avea.maine vine sotiorul mai devreme si ar putea,drept gest de consideratie fata de noi ,sa pregateasca masa.sa vedem dc o va face...
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by emma27
multumesc,mada.sa stii ca mi-ai gadilat un pic orgoliul.
cat despre sotior,sa stii ca am renuntat sa ma gandesc ca dc e neultumit,o sa-si gaseasca alta frumusete.eu am deschis mai demult un topic despre gelozia in casnicie si am invatat tare multe acolo.fetele m-au ajutat sa-mi dau seama,ca orice as face,el tot isi poate gasi altceva,asa ca am incetat sa mai fiu asa de iritata de orice gest al sau.bine,vb urate deranjeaza pe oricine,nu inseamna ca am coborat stacheta.am invatat ,de ex,ca dc nu-mi aduce flori,nu o face ca nu ma iubeste si are pe altcineva,ci pentru ca e uituc sau nu considera gestul necesar.il iau ca atare.si el s-a schimbat,ma vede mai sigura pe mine,si implicit sesimte un pic in nesiguranta.dar,per total e bine.micile scapari sunt punctate,dar nu uitate.iti dai seama ca o sa-i tot scot ochii,dar la momentul oportun.
ionela,iti dai seama ca ma regasesc in cuvintele tale.dar el nu face oare la fel?pana la urma,cine se-aseamana,se-aduna.
eu zic ca dc il inveti cu mult bine,nu devine mai bun,ci cere mai mult.asa ca il trec pe ratie.
va pup si o zi cat mai insorita si pentru voi.am un dor de vacanta,exact cand nu o pot avea.maine vine sotiorul mai devreme si ar putea,drept gest de consideratie fata de noi ,sa pregateasca masa.sa vedem dc o va face...
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie
de acord cu tine, mai ales la faza "eu zic ca dc il inveti cu mult bine,nu devine mai bun,ci cere mai mult.asa ca il trec pe ratie."
... si uite ce propun: daca uita sa ia flori, lasa ca ne putem lua noi, si nu flori, ci niste farduri, hainute, care sa-l arda putin la buzunar
![](icon_smile_big.gif)
Ionela
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
ALEX cantaretul
tyaa spune:
Hm...al meu sot face mancare, taie lemne :), alte treburi care tin de barbat (se pricepe la mai toate, a renovat tot apartamentul), dar.........nu ma ajuta la curatenie decat EXTRAORDINAR de rar, isi pune masa si nu aduna niciodata, nu spala vase, e la serviciu de la 7 la 18 uneori mai tarziu. nu a schimbat fata niciodata, nu s-a trezit noaptea la ea, nu i-a dat niciodata sa manance. Imi da bani cu tzaraita, uneori nu lasa nici pt paine, banii nostrii pt ingrijire copil intra in contul firmei lui la care eram angajata. Nu imi face cadouri. Uneori imi aduce flori.In schimb nu bea, vorbeste frumos, e mai calm decat mine. Ma iubeste. Imi zice ca sunt sexy si cand arat foarte urat. Ma imbratiseaza mereu. Eu nu zic ca e un sot rau doar ca mi-as dori sa ma ajute mai mult si sa nu comenteze cand cheltui cativa lei. Sunt foarte obosita, el are impresia (cred) ca toata ziua nu fac nimic dar de cand s-a nascut bebe numai eu am fost cu ea. Hihi..voi ce ziceti? Rasfata nu sunt cat despre dovezi........sa zicem ca sunt multumita.
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre