Credeti in dovezi de dragoste?
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
tyaa spune:
Hihi, aseara s-a trezit fica mea si nu am reusit sa termin, m-am si grabit si vad ca nu prea am scris ceea ce am vrut sa spun.
Ideea e ca nu conteaza daca imi face cadouri sau spala vase, sau ce stiu eu ce....felul in care se comporta cu mine si cu bebe e mai important. Eu asa consider. Ziceam mai sus ca imi da bani cu tzaraita...nu ducem lipsa de nimic, desi afacerea sotului e una mica, avem rate, apartamentul nu e complet mobilat, iar daca mi-ar da eu as cheltui totul foarte repede. Ei, cand primim noi "salariul" e alta treaba.
Ce daca nu face curat (desi mi-as dori), el saracu` e mai toata ziua la munca inclusiv sambata (mi-as dori sa fie maii mult pe acasa dar il inteleg)....nici eu nu gatesc mereu si atunci cand o fac nu e sigur ca imi iese bine, nu ii fac surprize nici cadouri. Il iubesc asa cum e...nu cer dovezi dar imi dovedeste intr-un fel sau altul zilnic ca ma iuibeste. Trebuie doar sa observ..:).
Va pup
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
emma27 spune:
ionela,am incercat si strategia asta si a mers,a inceput sa fie mai atent.dar parca nu ma lasa inima sa mai procedez odata,cand uita.oricum,facand comparatie ,am obs ca toti sunt plamaditi cam din acelasi aluat,asa ca am invatat sa mi-l iubesc asa cum este.pana la urma am ales,vb anei.
tyaa,cand om putea noi sa cerem mai putin?probabil cu varsta,cand ne-om satura sa tot spunem:"nu ai facut","nu ai dres"...si chestia cu spiritul de observatie, mare dreptate ai, ne trebuie noua dioptrii.saracutii,dc ar stii ei cat conteaza un simplu gest:o tinere in brate la momentul resp si nu la comanda.de cate ori le-am cerut noi sa ne stranga in brate si de cate ori au facut-o din proprie intiativa?!!!dar o palma peste fund stiu sa deie.
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie
ionella3003 spune:
emma, de acord cu tine; uite un exemplu destul de elocvent, zic eu: sotul meu m-a suparat acum vreo cateva luni, dar asa, mai serios. In fine, am depasit momentul, insa a ramas un of, datorita faptului ca nu si-a cerut iertare, n-a facut nimic pt. a arata ca e constient ca a gresit; si i-am spus ca vreau un semn din partea lui, un ajutor ca sa pot sterge ce a fost. Raspunsul - "cand om avea bani!!!!". Va puteti imagina cat de socata am fost; iam zis ca era suficient sa stea o ora cu bb, sa-mi aduca o garoafa, sa-mi faca un masaj sau sa-mi pregateasca baia... nu vreau cadouri, nu vreau decat sa-l simt aproape!!!! In fine, voi pleca pt. o luna si mi-a zis ca-mi pregateste o surpriza frumoasa cand ma intorc...daca n-o uita!!!
Ionela si Alex
(DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
emma27 spune:
ionela,parca ar fi vb al meu.exact acelasi text il are si el.asa ca dc te incalzeste cu ceva...eu zic sa nu te mai gandesti la surpriza respectiva.dc uita,te vei supara...mai bine sa fi sursprinsa in mod placut.sunt copilasi,ce sa le faci,trebuie sa le spunem cand sa faca una sau alta,si dc executa cred ca ne-au facut o mare favoare.nu au cum sa aiba initiativa,pentru ca sunt comozi,mai bine spun "nu ma pricep","nu stiu ce iti place","cu ce sa-ti iau?!".initiative mai are al meu la chestii de masaj si alte cele,dar stie ca se alege cu ceva dupa,deci scopul e perfid.
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fiquelle/Fiquelle.jpg)
Fiquelle spune:
quote:
?!!!dar o palma peste fund stiu sa deie.
Ema
Lasa, ca si asta e semn de afectiune...pt ei! ei asa il vad!
Mada si bebe Sofi,12/08/2004
http://http://community.webshots.com/user/fiquelle
emma27 spune:
mada,asta e semn de atac sau apropo de genul "hai lasa treaba si vino incoace,ca am o treaba cu tine".dovada dragostei ei o fac de genul:"dc te doresc tot timpul,insemna ce te iubesc".povesti....
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fiquelle/Fiquelle.jpg)
Fiquelle spune:
Ema, si semnul asta de atac, cum ii spui tu, tot e de bine...daca te doreste, eu zic si ca te iubeste,...nu stiu, eu asa vad...si barbatii asa isi arata sentimentele de multe ori, ei cred ca daca fac dragoste cu sotia, ii arata ca o iubesc. Evident ca si mie imi place sa aud "te iubesc" de 10 ori pe zi, dar prefer sa si simt asta, adica vorbele sa fie sustinute si de fapte...
Mada si bebe Sofi,12/08/2004
http://http://community.webshots.com/user/fiquelle
emma27 spune:
stii,care e problema,mada?m-a schimbat in asa fel,incat dc imi spune ca arat bine sau ca ma iubeste,am impresia ca e ceva necurat la mijloc.desi mi-o doresc,m-am saturat sa tot astept sa mi-o spuna,incat m-am dezobisnuit.hilar e sa ajunga la batranete, niste mosneguti romantici,iar noi niste babute reci si ale dracului.bine ultima parte poate fi valabila de pe-acum.
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie
emma27 spune:
aaa,mada,acum am vazut pozele tale.superba miresica!!!!ati fost deosebiti.nu mai vb de grasunica ta!!!felicitari!
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie
loreema24 spune:
Eu ador sa primesc flori. Si nu ma refer la buchete mari si scumpe ci in general ador florile de sezon.
La un moment dat a inceput sa uite sa imi mai aduca flori asa ca nu aruncam florile ofilite pana nu primeam altele. A tinut faza asta vreo 6 luni dupa care nu mai conta ca am florile ofilite in vaza de 2 sapt , asa ca i-am zis ca daca mai bea fara sa fiu si eu de fata doarme jos daca nu imi aduce ceva bun sau frumos. Asa ca aduce domnul iar flori, stie ca asa il iert cel mai usor. Si nu trebuie sa bea mult ca sa aduca flori.Binenteles ca il cunosc si daca a baut o bere si atunci intreb - unde e cadoul pt mine? Tu ai baut, vreau si eu ceva! Si se duce la piata si ia flori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema Ramona &
Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !