Mamici de iulie-august 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna burticilor!

In legatura cu foto de ieri de la eco..
Una chiar nu se intelege nimica si cealalta se intelege, dar cu explicatii Oricum o sa le puna sotul meu pe calculator si apoi in album.
Azi am implinit 27 sapt. si stiti ca eu la 2 sapt. imi fotografiez burtica, asa ca voi avea si poze cu burtica de pus in album...

Dede sa ne scrii mai multe, te rugam mult, e mai bine sa previi si mai ales daca e ceva de facut sa cerem la dr. sa ni se faca, in caz ca e nevoie...

Pupici si multa sanatate,
Katink cu dulcineea mea 27sapt.

Fotografii cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Intru si eu in randul mamicilor cu dureri de picioare (oase) si care urca greu scarile. E drept ca de obicei am si o plasa de minim 3 kg cu cate ceva pentru casa dar parca fata de prima sarcina sunt mai greoaie si cu mai multe probleme. Eu ma intrebam daca sunt mai batrana, mai comoda sau mai rasfatata?

Eu fac analize de sange saptamana viitoare si de secretii cam peste 1 luna. Iar la control pe 16 mai. pana atunci am timp sa ma mai dumiresc de intrebari si alte alea.

Pupici, si inca o data Hristos a inviat!

Mai pun si eu in curand poze cu burtica. O sa vedeti acolo bluzica pe care am luat-o eu din piata la 150 mii si de care sunt super- indragostita!

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 25 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

http://www.medicalinfo.ro/menu.php?s=gineco&PHPSESSID=9792eb56440cb5ee496e85eda4018048

Luminita
27 de saptamani cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Uite ca am mai pus si eu o poza(pregnancy)cu bluzita(verde) care era noua la vremea respectiva,nu a iesit prea bine,dar cand imi trece lenea o sa ma pozez cu toate 4,3 sunt sifonate-of urasc sa calc,in general sotul calca,dar acum ca e asa ocupat calc si eu,dar imi ia ore...-unde e tata,mama,mamaia sa-mi calce?Poate reusesc sa o aduc pe mami totusi-nu pt calcat neaparat pt suport moral si sa isi vada si ea nepotul/ica ca acasa cred ca mergem la anul,nu m-as duce iarna(prea frig pt bebe)asta in Ro.

si pestiuc iubit&saltaret de 30s4z

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Bella, si eu incepusem sa ma umflu la un moment dat, dar eliminand apa minerala plata si inlocuind-o cu apa de fantana (la noi in oras e plin de ele in fiecare cartier, tocmai pentru ca cea de la robinet e imposibil de baut) sau apa de masa microbiologic pura (se gaseste la bidon de 5l) am scapat de problema. Evident, ma abtin sa sarez daca nu e nevoie, alimentele. Dar nu mananc complet fara sare, de ex. la branza un pic sarata nu am renuntat. Cand e cald tare incep si eu sa simt ca nu e chiar ok; in cazurile astea ajuta compresele reci pe incheieturi la maini si picioare.
De umflat, m-am umflat si la prima sarcina in ultima luna, era ingrozitor de cald ... si pe picioarele mele nu mai incapeau decat slapii sotzului

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 27 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ce fac burticile?
Nu mai pot sa dorm asa ca am intrat pe net .Dorm din ce in ce mai greu, imi intepenesc toate in timpul noptii plus ca este foarte cald.Cred ca de sapt viitoare o sa incepem sa dam drumul la ap de aer conditionat.

AC ma bucur tare mult ca esti ok si ca ai facut eco - imi dai o idee despre cat de mare este bebe meu ca avem acelasi due date .Poate Aidan este chiar mai mare fiind baiat.Luni am programare la doctor si sper sa imi faca eco.Din sapt 36 o sa am alt doctor - cel cu care voi naste.Cred ca B strep test il voi avea ori sapt viitoare ori la 36 sapt.Asa am vazut in cartea mea.

Adriana si Aidan 31+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ieri am fost la cursul de alaptare.A fost extrem de informativ si de interesant.Am avut si bebei de plastic sa exersam pozitiile de alaptare.A fost haios.
Ni s-a spus ce important este sa alaptam si sunt mai convinsa ca niciodata sa o fac.Este cel mai bine pt bebe.
Ni s-a spus ca pana si laptele de la san ce contine nicotina(cine fumeaza) este mai bun decat formula.
Deasemenea am aflat ca daca voi alapta la san sa o fac pana la 6 luni fara sa ii dau la bebe nimic altceva, nici macar apa.Apoi sa alternez intre lapte de la san si mancare solida.

Abia astept sa se termine o data sarcina asta, nu vi se pare o eternitate de cand am ramas insarcinate?Eu parca nu mai am rabdare, daca as naste la sfarsitul lunii viitoare ar fi super.Dar nu cred fiind primul copil si baiat sunt sigura ca va intarzia.

Adriana si Aidan 31+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Adriana, cred ca toate fetele de pe forum vor sa alapteze, eu sper sa mearga totul bine, sa am lapte si un bebe maricel care sa manance bine.

La Miruna am alaptat exclusiv pana la 4 luni, apoi trebuia sa-mi reiau serviciul si am inceput cu o masa de fructe. La bebe 2 as vrea sa pot sta si eu acasa lipita de pui 6 luni ca sa prindem iarna pe lapte de la mami, dar tare mi-e teama ca nu voi reusi tot din cauza serviciului... om vedea.

Si mie mi se pare o eternitate pana la nastere, nu mai am rabdare si as vrea sa-l tin in brate cat de repede...dar vreau sa fie si la termen, mare si sanatos. Pana atunci fac tot ce pot ca sa pregatesc tot ce-mi trebe pentru spital si acasa, ca sa ma simt utila si pentru puiul mic.

Bebelul meu sughite de vreo 5 minute fara intrerupere! Voi patiti asha, episoade atat de lungi?

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 27 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna fetele,
Am mai intrat si pe la voi putin. Azi am facut o criza ingrozitoare de ficat. Ma doare de merge durerea pina in spate. Se pare ca din cauza fierului. E cumplit, nu pot minca, vomit tot si mi-e o foame de nu mai pot.
Bebica e cam mofturoasa si vrea mai mult in brate, eu am de spalat de nu mai stiu cite(a fost Pastele si au tot fost sarbatori) si cu durerea asta...Sper macar sotul sa vina azi mai repede acasa sa aiba grija de Danuta.
Burtica mea creste, BB e bine, mare si activ, toate bune in rest.
Sanatate la toata lumea.

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupina bulina spune:

Multumesc pentru incurajari, si eu sper ca totul o sa fie bine...
Miine merg sa-mi fac analizele la singe care mi le-a prescris medicul ginecolog...
Eu nu am probleme cu durerile de oase insa cu umflatul picioarelor si miinilor chiar am pentru ca nu pot minca fara sare

Mergi la inceput