Mamici de iulie-august 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Eu am multe multe cantecele si povesti in format mp3 si ii pun lui bebe sa asculte zilnic. E tare fericit cand aude cantecelele iar la povesti asculta cu atentie. Deci e adevarat ca aud si acum. Am facut proba!

Luminita
27 de saptamani cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna dimineata,

Gabirus, daca nu ai facut rujeola, fereste-te cat poti ca e f periculoasa in sarcina.

Cat despre mine...sa nu radeti, de cateva zile ma doare pe partea stanga ,cred ca la os, ma doare exact ca si cand as fi primit un picior in fund pe partea stanga.Ma doare mai ales cand vreau sa ma intorc de pe o partea pe alta in somn,cand vreau sa ma dau jos din pat etc. E o durere surda,nu f dureroasa.
De regula dupa ce ma dau jos din pat ca sa imi treaca ,ma pun in 4 labe si intind spatele ,cu tot cu fund si imi trece...dar pe parcursul zilei tot mai simt o amorteala sa zic asa pe stanga.

A mai patit careva asa ceva? Ce se intampla? Se intind oasele etc?Anunta ceva neplacut chestia asta???

AniS si bebelina mea dulce 26+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Lulu75, sunt foarte curioasa..cum iti dai tu seama ca bebe asculta si mai e si atent cand aude cantecelele??

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Isabella, eu patesc la fel ca tine, ma umflu ingrozitor, si din cauza caldurii, sa stii ca si eu mancam foarte sarat inainte sa raman insarcinata, dar acum am redus foarte mult sarea, si tot ma umflu, seara nici nu mai deosebesti glezna ..asta e...si eu obosesc si ma doare mijlocul, eu stau la 2, si tot greu ajung...deci nu esti singura

Albinutzza 29+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza la burtici,

iar ne-a facut figuri forumul azi noapte si azi dimineata...

Dede, te rugam, chiar insistam sa ne spui care-i treaba cu testul...

ziceam de pisicutza mea ca este ceva mai bine, nu mai este asa apatica cum era saptamana trecuta si a inceput sa-si miste labutzele, merge pe genunchi acum, saracutza... Bagam la medicamente in ea !!!! dar imi place ca sta si ea draga de ea mai bine cu psihicul, cred ca s-a obisnuit cu starea ei, si o vad ca vrea sa se faca bine, se straduieste... o scumpa!!

Pupici la burticutze,

Irina si bebe 25 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by anis

Buna dimineata,

.

A mai patit careva asa ceva? Ce se intampla? Se intind oasele etc?Anunta ceva neplacut chestia asta???

Da,acum mi se intimpla foarte des ,desi la prima sarcina nu am avut nici o durere.
Am inteles ca e normal din cauza presiunii bebelusului pe oasele bazinului.
Multa sanatate si pupici de la noi!

CristinaDumbo Jumbo 31s si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

anis-chiar am primit emailul saptamanal ieri de la pampers-sapt31 si acolo scrie ca durerea de sold apare f des pe perioada sarcinii,datorita faptului ca dormim pe o parte sau alta.Remedii:pune o perna sub burtica/zona sold si alta perna intre genunchi.Cam atat.Si pe mine m-a durut surd pe partea dreapta(de duminica),dar la mine nu merge deloc cu pernele,mor de cald.

si pestiuc iubit&saltaret de 30s5z

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

quote:
Originally posted by anis

Buna dimineata,

Gabirus, daca nu ai facut rujeola, fereste-te cat poti ca e f periculoasa in sarcina.

Cat despre mine...sa nu radeti, de cateva zile ma doare pe partea stanga ,cred ca la os, ma doare exact ca si cand as fi primit un picior in fund pe partea stanga.Ma doare mai ales cand vreau sa ma intorc de pe o partea pe alta in somn,cand vreau sa ma dau jos din pat etc. E o durere surda,nu f dureroasa.
De regula dupa ce ma dau jos din pat ca sa imi treaca ,ma pun in 4 labe si intind spatele ,cu tot cu fund si imi trece...dar pe parcursul zilei tot mai simt o amorteala sa zic asa pe stanga.

Anis eu 3 saptamani am crezut ca mor de durere de fund. Nu puteam sa ma misc noaptea in pat. Am fost la 3 doctori pt ca nu mai stiam ce sa fac de durere. Bebe statea linistit pe coloana mea, imi atingea un nerv si asta imi dadea durerea. Acum sunt bine. Ma mai doare din cand in cand.
In ceea ce-l priveste pe bebe, imi dau seama ca aude el ceva din ce ii pun eu, dupa ritmul miscarilor.

Luminita
27 de saptamani cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare la burtici!
isabelele2, desi acum ti se pare greu sa nu mananci sarat, daca ai reusi o saptamana sa nu sarezi mancarea ai vedea ce bune sunt alimentele asa, naturale. Incearca si nu o sa-ti para rau! Eu de mult nu prea folosesc sarea (mai pun in mancarea pe care o gatesc pentru sotul meu).
Eu ma simt azi mai bine, ma mai doare putin gatul, sper ca pana maine sa-mi treaca de tot. In schimb vremea se strica la noi si iar voi sta mai mult prin casa.
Pe la sfarsitul saptamanii asteia imi va fi gata mobila de dormitor si in felul asta vom elibera camera fetei(care acum e un mic depozit) si ma voi apuca de aranjat. M-a apucat sa scot hainele de vara, le-am clatit si acum am o groaza de calcat. Macar am ocupatie, caci sotul meu ajunge tot tarziu acasa si sunt mai tot timpul singurica.
Am gasit la mama acasa unele din jucariile si papusile pe care le-am avut cand am fost noi(eu si sora mea) mici si le-am luat sa le curat si sa le innoiesc garderoba. De asemenea am gasit foarte multe carti de povesti, poezii, din copilaria noastra, abia astept sa le citesc micutei mele(pana atunci ma distrez de una singura).
Va pup.

Sa auzim numai de bine.
28+ si din burtica Sara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

AC-da asa e aici nu iti fac astia eco mai multe si pace poti sa stai si in cap,atatea suporta asigurarea si punct.
Dede-asteptam lamurirea,please!

si pestiuc iubit&saltaret de 30s5z

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput